Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#178173 Double rukomet za jače koef 1.5 svugdje:
Danska-Mađarska tip 1
Fra-Njemačka prolaz Fra
- Danska će pregaziti Madare koji su ovdje najlošiji od svih 8 repki, nemaju brzinu da poprate Danskw igrače i ovo će biti samo mali jači trening, koef svw govori
- Fra puno jača od švaba, imaju širinu a to je sas već bitno, Mem se vratio, vanjska linija opasna svatko ti može tuknuti po par golova, Fabregas na crti jednostavno jači su od švaba koji su došli oslabljeni na ovo prvenstvo i mislim da sutra ispadaju.
Kome je mali koef neka si dodaje šta ja neću, ovo mi baš za uzet lovu bukijima
By Niliw
#178183 Ja imam Knora u trci za najboljeg strelca, uzeo sam ga po kvoti 14

Mada vidim Gidsel vodi za 5 golova, nadam se da Nemacka izbaciti Francusku

Mada ne znam da li da pokrijem tiket, tako sto cu odigrati Gidsela za jace po kvoti 1.52
By Lučki_radnik
#178256 EGIPAT VIŠE OD 3,5 ISKLJUČENJA ( HRVATSKA LUTRIJA )

Hvala lutriji na ovom poklonu, ovo se baš jako napalo, šta reci, igraju kući, najsigurniji sport na svijetu da ćete imati izraženo domaćinsko suđenje, egipat najgrublja ekipa koja je ostala na prvenstvu, da bi imali šanse moraju dati krvi maksimalno i golmana u top izdanju, kome je malo u singlu neka doda dance i eto
By kokolo50
Lučki_radnik wrote:EGIPAT VIŠE OD 3,5 ISKLJUČENJA ( HRVATSKA LUTRIJA )

Hvala lutriji na ovom poklonu, ovo se baš jako napalo, šta reci, igraju kući, najsigurniji sport na svijetu da ćete imati izraženo domaćinsko suđenje, egipat najgrublja ekipa koja je ostala na prvenstvu, da bi imali šanse moraju dati krvi maksimalno i golmana u top izdanju, kome je malo u singlu neka doda dance i eto

Egipat je uvijek dobar tip na 3,5 isključenja. Granica fulana barem za jedno,ako ne i za dva. Biti će domačinsko suđenje,ali mislim ipak ne u tolikoj mjeri, jer je ipak predsjednik IHF-a Hassan Moustafa Egipčanin. Svejedno odličan tip,i još k tome koeficijent 1.85.
By SergioRodriguez
#178259 Nakon 2 kruga natjecanja ja i dalje ne kuzim tko je kod Madara prvi pivot i tko bi damas trebao imsti vecu minutazu. Vjerojatno opet kombinacija a steta jer bi to bio zicer da imamo jednog koji ce odigrsti napad veci dio utakmice

Albin Lagergren 2.5 over 1.70

Lagergren je prva opcija na desnom vanjskom kod Svedana i ocekujem ga danas sa ozbiljnom minutazom. Odmorio je proslu utakmicu a Sandel je prilicno razocarao. Albin je iskusan igrac, igra odlicno prvenstvo i danas bi trebao biti bitna karika kod Svedana. Vidjeli smo protiv Danaca da je Egipat dosta pucao u probijanju Pytlicka i Gidsela pa nesto slicno ocekujem i od Albina. Gottfridson igra odlicno, puno toga je na njemu i on navlaci igrace i daje brutalne asiste za svoje suigrace. Lager dosta profitira od tih Jimmovih asista pa ocekujem 3 lagana gola za njega ubacivanjem kroz obranu.

Igrao sam i Carlsbogarda under 2.5 ali ga je ss spustio na 1.5
Ako netko ima 2.5 i dalje to je odlican par. Johanesen igra strasno prvenstvo i trebao bi dobiti vise minuta u napadu od Carlsbogarda koji je na ovom prvenstvu prilicno pasivan napadacki
By Rovinjez
#178261 Evo jedan moj listic kvota 20 klada SS

Danska vs Madarska 1. pol. over 29,5 (1,80)
Simon Pytlick over 4,5 (1,60)
Sebastian Barthold over 4,5 (1,60)
Egipat over 3,5 isključenja (1,70)
Njemačka over 3,5 isključenja (1,60)
Kentin Mahe over 4,5 (1,60)
By Jeffrey
#178266 Natipkao sve s analizama i nešto me izbaci pa ću samo ovako:
Singlovi iz Fabeta
Švedska(+0.5)-Egipat tip više isključenja Egipat koef 1.9
Danska(+1)- Mađarska tip više isključenja Mađaraka koef 1.95 ( ako bude 3-4 u isk.koef 1)

Singlovi iz SS
- FernaPerezA. manje 3.5 gola koef 1.75
- double: Nor 3.5+ isključenja
Špa 3.5+ isključenja koef 3.6
SiNgl Psk
- Mahmoud M.R manje 2.5 koef 2.25 ( ja sam ga uzeo na 3.5 ali propalo brzo)
I dalje ganjam X na svim egal utakmicama ( bez Danske i Alžira)
By Jeffrey
#178308 Triple iz Germanije 4.76 koef
Dicka Mem 5.5-
Lenne 2.5-
Prandi 1.5-
- sva tri igrača iz Fra a zašto, imaju širimu, Mem nakon ozljede igrao protiv Špa šut 4/6 očekujem protiv švaba ne očekujem da divlja sa šutevima, a i nisu švabe baš tak laki plijen. Još tu Richardson, Remili koji se vrte na tom DV tako da too much za mane margina.
- Lenne se mijenja sa Porte , očekujem Porte više u igri tak ako ne bude bilo kontri neće dobiti puno prilika. Protiv špa 0/2
- Prandi danas može dobiti mrvice jer Nikola bi trebao igrati, ogromna širima u vanjskoj liniji Fra tak da ga uzimam.
By kokolo50
#178313 Manje margine iz SS...

Alex Dujshebaev (3.5) over 1.60

Tekma u kojoj će bez Aleksova učinka Španjolska teško proći Norvežane. Jedino da De Vargas ili Corales imaju neki ludi dan,pa da Španjolci "žive" na kontrama. Ribera je dosta rotirao ekipu na ovom SP-u,tako da je teško pretpostaviti tko će i koliko zaigrati. Protiv Francuza nije igrao Figueras,ali mogao bi danas dobiti veliku minutažu na crti. Ne znam hoče li Odriozola ili Sole Sala krenuti sa penalima,ali Saeveras i Bergerud imaju do sada 1/14 obrane penala. Obojica puno primaju i iz statistike BT ili kada igrač probije izvana na 6m,tu imaju obrane 6/21. Pošto je upravo to Aleksov forte,a i Sagosen zna često dobiti 2 minute u obrani,očekujem da ga Aleks upravo tako napada. Na zadnjem EP-u,gdje nije bilo Aleksa,najbolji strijelac Španjolske u tekmi kontra Norveške bio je Maqeda sa 6 golova. Goidnu dana ranije na SP-u u Egiptu Dushebajev je zabio Norvežanima 8 golova. Ako se po jutru dan poznaje,a ne poznaje...

Nedim Remili (2.5) over 1.55

Manja margina i na Nedima. Jeffrey je pisao o širini Francuske vanjske linije. Uvijek je pitanje da li golman bolje poznaje suigrače iz kluba,ili obrnuto,ali Remili,Tournat i Nahy danas idu kontra klupskog kolege Wolfa. Bude li knap tekma Nedim bi mogao dosta igrati danas. Igra na srednjem,ali i desnom vanjskom,a što se samoga šuta izvana tiće tu je u prednosti ispred Richardsona i Mahea. Zanimljiva je statistika da je Wolf na ovom prvenstvu jak na šuteve s krila i sa crte,dok su ga najviše "bušili" upravo jaki vanjski šuteri. Marginu 3.5 ne uzimam jer ona mi je ko Čardak (ni na nebu,ni na zemlji) ali ovu od 2.5 ću probati.
By Rovinjez
#178331 Mohamed Mamdouh over 0,5 (1,83) bet365

Ne stima granica definitivno, odlicni pivot Egipta bi morao lakocom zabiti taj jedan gol, koliko sam vidio u HR lokalima ima ga samo PSK i to over 1,5 po 1,6