Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#178338 Nisam vidio post! Ovako ćemo, još jedan post gdje neko nekoga naziva debilom, idiotom, neznalicom, nacionalni ispadi i ta sranja ide odmah ban!
@malsha, @johnny ako to ja ne ispratim (kao što je sad bio slučaj) odmah u akciju.

Koji će nam neko tu ko samo sere i podjebava?? Formu je iznad nas svih, na nama je da on bude na visokom nivou, da se podijele neke korisne stvari i slično, ova podjebavnja odmah po kratkom postupku od sad!!!
By Darko1987
russellwes wrote:Darko to vec govoris jedno peti puta, bez ljutnje, ali i sam znas da je tako. Svaki puta kada krene rasprava uvijek isto zavrsi. Udem na forum procitati nesta pametno i uvijek naletim na istu stvar...

@russ, sve zbog nekog balansa i mira u kući! Ja prije 7 dana udarim ban @rudy5, neko me zamoli da ga vratim, ja to uradim, on opet zaradi ban od nekog drugog. Najviše zbog ovoga sam tražio “pomoć”, @johnny i @malsha su sada tu tako da nema više zajebavanja…
By Teo
yoldza wrote:Teo postavio tip da ne bude ono 7 dana nije ništa pa da ne može pisati ..:D

Ono ti je preglupo, pises to po peti put.Nemoj vise molim te :D .Nigdje veze, a znam da si mislio na mene pa mi smijesno :lol:
By Jeffrey
#178347 Moj prijedlozi današnji
Double iz beta 2.3
Draymond Green steals 0.5 +
bloks 0. 5+
Double iz psk 1.73
Draymond Green asistencija 5+
izgubljene lopte 1+
- gledao sam skoro sve zadnje mečeve ova dva protivnika i ova igra mi prolazi stalno, a i predlagao sam iste oklade , brža igra se očekuje , Draymond lupa banane igračima Memphisa stalno, nije se zadnji put kad to nije uspio 2018. Zadnji put kad nije imao ukradenu 2019, nije se još dogodilo da nije imao bar jednu izgubljenu loptu, a zadnje 4 tekme asiste imao 13(nedavno), pa 9,7,9, priprema svojih suigračima dosta asista tako da vjerujem u ova dva doubla.
By malsha9323
#178350 Ekipa prelistao sam postove u drugoj temi, vecina ih je zavrsila u podrumu ❌

@TheProcess :!:

Imas upozorenje, ti komentari tipa ja kontru kad neko postavi, to privatno slobodno naci ce se valjda neki profit siguran sam :lol:

@Viljas

Tebe ovde donekle razumem, samo probaj da ignorises, igras svoje tipove kako ti zelis sa ulozima koje ti biras, ja ne vidim tu nikakav problem, samo tako nastavi. Izbrisao sam vam ovu raspravu da se ne bi nastavljali bez potrebe.

@Ucenik

Pored ovih sranja, ovo tvoje mi cak deluje I kao kontruktivna rasprava, ali se necu nastavljali svakako, Steta za pad, bice bolje.