Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By MTD
#178376 Hahahah, ovo je komedija. Norvezani kao imbecili ga popusili.

Pa bukvalno bi lansirao loptu na tribine kad je sudija digao ruku na 6 sekundi do kraja. Boleo bi me kurac kakvu bih kaznu dobio. Ovo je neverovatno sta su napravili.
By Lučki_radnik
#178377 ovo šta je izvela norveška je neviđeno, ovo nisam vidio, 2 igraca imaju otvoren put prema golu i ne žele zabiti, i dobiju gol u zadnjoj sekundi, e pa neka, i sad sam uvjeren da španjolci prolaze, opcenito norveški izbornik retardiran sa vođenjem utakmice
By Jeffrey
iDjoleQ wrote:@Jeffrey dodje ti X :D

da da, rekao sam da ih treba ganjati, ali sad sam cca negdje nula ili blagi minus na tome moram vidjeti , ali očekujem još bar 2 do kraja prvenstva.
E sad igrao sam isključenja nor špa obe u double 3.5+ Nor prošla, a špa imala 3 nemogu vjerovati da suci ne isključe špa u 59 min na onom teđkom faulu na sagosenu prosto ne vjerojatno.
Jel se u ss računaju isključenja i u produžetku znali tko
By Nasir Jones
Lučki_radnik wrote:ovo šta je izvela norveška je neviđeno, ovo nisam vidio, 2 igraca imaju otvoren put prema golu i ne žele zabiti, i dobiju gol u zadnjoj sekundi, e pa neka, i sad sam uvjeren da španjolci prolaze, opcenito norveški izbornik retardiran sa vođenjem utakmice

I pazi to, uzeli timeout da su se dogovorili za takvu retard taktiku :lol:
Last edited by Nasir Jones on 25 Jan 2023, 20:39, edited 1 time in total.
By iDjoleQ
Jeffrey wrote:
iDjoleQ wrote:@Jeffrey dodje ti X :D

da da, rekao sam da ih treba ganjati, ali sad sam cca negdje nula ili blagi minus na tome moram vidjeti , ali očekujem još bar 2 do kraja prvenstva.
E sad igrao sam isključenja nor špa obe u double 3.5+ Nor prošla, a špa imala 3 nemogu vjerovati da suci ne isključe špa u 59 min na onom teđkom faulu na sagosenu prosto ne vjerojatno.
Jel se u ss računaju isključenja i u produžetku znali tko

Ono je moralo biti iskljucenje drzi mu sutersku ruku i obara ga. Ali eto da je bilo iskljucenje vjerovatno ne bi bio X
By kokolo50
#178384 "a špa imala 3 nemogu vjerovati da suci ne isključe špa u 59 min na onom teđkom faulu na sagosenu prosto ne vjerojatno"

Nisu htjeli tj. imali muda,Slovenci isključiti 2.Španjolca u zadnjoj minuti tekme. Jel vrijede isključenja i u produžecima? Znam da golovi vrijede. Mislim da će ili Migalion ili Maqeda dobiti barem 1 u produžecima.