- 26 Jan 2023, 00:40
lucianonk wrote:Pozdrav narode, danas bez poklona, ko je juce iskoristio iskoristio je, da krenemo u laganom ritmu
Bilbao - Darusafaka 71,5 gg kv. 1,85
Da oba tima daju 72 pts. stvarno ne znam zbog cega ovako mala granica. Mislim da ovo ulazi za 32-33 min.
Jerusalem - Dijon 72,5 gg kv. 1,85 ili 152,5 vise kv. 1,62
Vidjeh da je JohnnyNoCash vec ovo predlozio, pa da ne bude da se kitim tudjim perjem
, mada bi prije igrao da oba tima daju 73 pts. napadacka kosarka prvi mec u novoj grupi i sigurno ce oba tima ici na pobjedu veceras, pa dako bude dobra i zanimljiva napadacka tekma.
Bon - Basaksehir domacin 83,5 vise kv. 1,90
Bon je prejaka napadacka ekipa i jedino ih moze zaustaviti ekipa koja jako jako dobro igra odbranu nesto kao aek npr. u ovom takmicenju, dok baseksehir kao tim ne zna za pojam odbrana, ocekujem lagani over domacina veceras i dobar pocetak u novoj grupi dje su favoriti za prvo mjesto.
Unikaha - Aek 160,5 manje kv. 1,65
Obje ekipe a pogotovo Aek igraju dobru odbranu i stvarno ovaj mec veceras ne vidim ni blizu ove granice.
Bresa - Ulm alternstivni hendikep (-8,5) 2 kv. 1,55
Ulm uopste nije losa ekipa a danas na njih kvota 3,1 protiv brese !?!? Pa evo jedne bas sigurne opcije sa dosta dobrom kvotom da ne izgube 9 i vise, to bi trebalo najlaganije da dodje.
Srecno svima 
4/5
Bon sjebao da bude 5/5, posle dosta dobrog prvog poluvremna, u drugom zakazali pogotovo u 4/4.
Ali Boze moj idemo dalje, danas nisu bili pokloni za siroke narodne mase a vidjecemo oce li ih biti sjutra ( da ne zamjere pojedini sa foruma ), ali bitno je da se danas ovo jako dobro naplatilo!
Svaka cast i za @JohnnyNoCash jako dobra dva predloga danas.
Idemooo sjutraaaa po pokloneeee