Johnny,Darko,Malsa,Koko...ajmo ovako ko ne postavlja tipove ili bilo kakav info u vezi NBA najmanje 7 dana nema pravo da komentarise u toj temi ...ko je sad ovaj I na koga misli ? Ja nosim naočale pa sam se našao prozvanim...tako da ako je dobar u rukometu neka ne prilazi ovamo mi većina koji pratimo NBA ne diramo i Rukomet i ostale nebulozne teme ...
Teo wrote:@Ucenice, ovo ti ne treba, vec smo milion puta pricali o tome da se ne prica o predlozima posle meceva.Kada je malsha to napisao, posto dosta igram asistencije, to sam odmah provjerio, licno meni nije imalo vrijednost i preskocio sam tip, mislim ako stavljas svoje pare, nebitno ko ga je postavio, prvo provjeri vidi slazes li se sa istim pa onda odigraj a ne sutra na tog lika svaljivati krivicu.I mene licno nerviraju ljudi kada napisu zicer,poklon i tako te stvari, nema ovdje deda mraza, ni ti poklona, iznesite cinjenice a na osnovu njih se moze procjeniti da li ima vrijednost ili ne.Ovdje nikako ne mislim na malshu ali ima pojedinaca koji se rasipaju tim izrazima.
Očigledno se nismo razumeli, nisam ja komentarisao tip da se pravim general posle bitke niti svaljujem krivicu na njega što sam pao ozbiljnu lovu, niti mi je prvi put da sam uzeo od nekoga tip i pao,pa se nikada nisam bunio već ćutim i pušim ga kad ispadnem glup i svojom krivicom kad izaberem svoj pik ili tuđ,ali ovo je po meni malo drugačije. Ja tako gledam bar... i nije ovaj jedan meč problem,ja sam samo napisao da kad mu bude granica 7,5 na asistencije ja ću se ovde javno izvinim čoveku,ne do kraja nedelje kao što je on najavio,nego do kraja sezone,samo 1 meč kad mu bude 7,5 ništa više. Ne znam šta to nekome smeta? Ja stojim iza svojih reči.
Što se tiče toga što si napisao da treba da se proveri itd itd sve si upravu,ali iskreno ja sam mislio čitajući njegov post da je to rekao trener klipersa ili tako neka info a ne moje lično mišljenje je da će npr.večeras neko da ima manju ili veću minutažu zbog neke taktike ili tako nešto.
iDjoleQ wrote:3 napada 3 faula Murray-a nad Shai od cega su sva 3 and one![]()
za 25 sekundi