Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Printezis15
Printezis15 wrote:C.McGriff 9,5 under (Admiral

Jednostavno ne vidim kako bi mogao preći ovu granu danas, zadnje tri tekme igrao ispod 15 min, u LP zadnjih 5 utakmica ispod ove grane na 9,4,0,4 i 8 poena. I.Miles je u dobroj formi i uzima mu minutažu, a gostovanje kod Unicaje mu također ne ide u prilog.

6 poena ✅️
Danas svi u elementu, samo tako dalje...
By Niliw
#178441 Ja 0/3

Glupi brazilac 10 pocetak 3/4 i nista od tad, dva minuta pre kraja pravi peti faul

Kajzer se razigrao protiv raspalog Olasenija

Dudzinski isao cisto da ispratim zbog proslog puta kad su zabranili minus da se igra..

Ajmo dalje..
By lucianonk
lucianonk wrote:Pozdrav narode, danas bez poklona, ko je juce iskoristio iskoristio je, da krenemo u laganom ritmu

Bilbao - Darusafaka 71,5 gg kv. 1,85

Da oba tima daju 72 pts. stvarno ne znam zbog cega ovako mala granica. Mislim da ovo ulazi za 32-33 min.

Jerusalem - Dijon 72,5 gg kv. 1,85 ili 152,5 vise kv. 1,62

Vidjeh da je JohnnyNoCash vec ovo predlozio, pa da ne bude da se kitim tudjim perjem :lol: , mada bi prije igrao da oba tima daju 73 pts. napadacka kosarka prvi mec u novoj grupi i sigurno ce oba tima ici na pobjedu veceras, pa dako bude dobra i zanimljiva napadacka tekma.

Bon - Basaksehir domacin 83,5 vise kv. 1,90

Bon je prejaka napadacka ekipa i jedino ih moze zaustaviti ekipa koja jako jako dobro igra odbranu nesto kao aek npr. u ovom takmicenju, dok baseksehir kao tim ne zna za pojam odbrana, ocekujem lagani over domacina veceras i dobar pocetak u novoj grupi dje su favoriti za prvo mjesto.

Unikaha - Aek 160,5 manje kv. 1,65

Obje ekipe a pogotovo Aek igraju dobru odbranu i stvarno ovaj mec veceras ne vidim ni blizu ove granice.

Bresa - Ulm alternstivni hendikep (-8,5) 2 kv. 1,55

Ulm uopste nije losa ekipa a danas na njih kvota 3,1 protiv brese !?!? Pa evo jedne bas sigurne opcije sa dosta dobrom kvotom da ne izgube 9 i vise, to bi trebalo najlaganije da dodje.

Srecno svima :D

4/5

Bon sjebao da bude 5/5, posle dosta dobrog prvog poluvremna, u drugom zakazali pogotovo u 4/4.

Ali Boze moj idemo dalje, danas nisu bili pokloni za siroke narodne mase a vidjecemo oce li ih biti sjutra ( da ne zamjere pojedini sa foruma ), ali bitno je da se danas ovo jako dobro naplatilo!

Svaka cast i za @JohnnyNoCash jako dobra dva predloga danas.

Idemooo sjutraaaa po pokloneeee :D :D :lol: :lol:
By Jeffrey
sicily wrote:
sicily wrote:Yabusele 11.5 Manje Mozzart

Margina za poen poen viša nego što bi to trebala da bude u ovakvim utakmicama kada je protivnik Barsa koja igra u kontrolisanom tempu, na početku godine u El Clasicu 14 pts uz 2/2 u šutu za 3 poena što sumnjam da može da ponovi s obzirom da prilično kuburi sa procentima šuta ove sezone...

jbg brže bolje korigovali na 9.5

Sve kladionice ga drže na 8-9 ti si ga kao našao na 11 , i di je tu pomoć ostalima na ovoj stranici. Baš bi volio vidjeti tvoj listić sa tom marginom 11.5
By Jeffrey
Niliw wrote:Bio je na 11.5 ja sam video ali nisam uspeo da odigram, blokirali su

A koja je pomoć od takvih pikova gdje su drugdje granice niže za 2-3 poena. Bila je ta granica prije posta ali kad je stavio išao sam 30ak sekundi poslije i nije bila, on je možda odigrao ali postao kasnije a tad je nije bilo, tako da ne vidim svrhu takvih pikova ovdje . Eto neka mi netko pokaže bilo tko listić da je nakon njegovog posta uspio uplatiti.
By UcenikBGD
Jeffrey wrote:
Niliw wrote:Bio je na 11.5 ja sam video ali nisam uspeo da odigram, blokirali su

A koja je pomoć od takvih pikova gdje su drugdje granice niže za 2-3 poena. Bila je ta granica prije posta ali kad je stavio išao sam 30ak sekundi poslije i nije bila, on je možda odigrao ali postao kasnije a tad je nije bilo, tako da ne vidim svrhu takvih pikova ovdje . Eto neka mi netko pokaže bilo tko listić da je nakon njegovog posta uspio uplatiti.

Brate opusti se!!! Ne vidim razlog da napadaš momka. Mozzart je izašao sa tom ponudom i momak je samo javio to ovde. Da nije postavio onda bi bilo zašto nisi javio ako si već odigrao? Nemoj unositi razdor bezveze. Ja sam video tu granicu na prvoj ponudi mozzarta, momak nije izmislio i samo je javio na Forumu, ne vidim zašto bi ga bilo ko napadao zbog toga?
By sicily
Jeffrey wrote:
sicily wrote:
sicily wrote:Yabusele 11.5 Manje Mozzart

Margina za poen poen viša nego što bi to trebala da bude u ovakvim utakmicama kada je protivnik Barsa koja igra u kontrolisanom tempu, na početku godine u El Clasicu 14 pts uz 2/2 u šutu za 3 poena što sumnjam da može da ponovi s obzirom da prilično kuburi sa procentima šuta ove sezone...

jbg brže bolje korigovali na 9.5

Sve kladionice ga drže na 8-9 ti si ga kao našao na 11 , i di je tu pomoć ostalima na ovoj stranici. Baš bi volio vidjeti tvoj listić sa tom marginom 11.5

E ajde odjebi matori ako neko igra po imaginarnim marginama to si ti, predlažeš Nedovića 16.5 što bude 1.50 sa vašim porezom ili koliko već pritom u svim drugim lokalima i online kladžama bude 2-3 poena niža... Bolje malo obrati pažnju na svoje analize šta pišeš Murić može sačuvati Tomića hahahaha tipičan mismatch, ti ćeš sad verovaatno reći prošao pik ne radi se o tome prošao ili ne već da li to što napišeš pije ili ne pije vodu, ja sve što napišem ovde to je tako kako jeste i ne bavim se time da predlažem nepostojeće margine a i ti svakako nisi kompetentan da odlučuješ ko donosi doprinos a ko ne vidim baš previše ti se ovde daje za pravo, a listić može dobiti neko od moderatora bez problema tebi da se dokazujem ne pada mi na pamet niti da trošim energiju na ovakve stvari tako da uživaj...
By sicily
Jeffrey wrote:

Ja inače mogu da predvidim da dok pišem najkraću moguću analizu da će kladionica promeniti marginu ili blokirati par, pritom nedugo zatim čim sam video da su korigovali išao sam na reply i obavestio članove ne vidim problem osim da ga ti imaš sa glavom što je evidentno...