Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Niliw
#178509 Pa dobro, sumnjam da je neko odigrao posle to stoji, ali svakako ne vidim losu nameru, jer znam licno da je stajala na 11.5 dugo ali su bile zabranjene uplate, tako da momak koji je postavio nije verovatno mogao znati da je blokirano jer je pisalo i dalje na sajtu 11.5

Tek su ga posle spustili na 9.5
By Jeffrey
#178510 Kako ti ide u vipu, čujem slona ne možeš da pogodiš, zato nemoj meni o kladenju. Vidim čitaš šta igram, samo čitaj i postaj tamo kod sebe slobodno da izvučeš članove svoje. Jer moje margine su u većini kladionica, a ne ti nađeš neku grešku pa se kurčiš znanjem. I da skini se "matoru" s k... jer si se ti prvi nakvačio na njega
By Jeffrey
Niliw wrote:Pa dobro, sumnjam da je neko odigrao posle to stoji, ali svakako ne vidim losu nameru, jer znam licno da je stajala na 11.5 dugo ali su bile zabranjene uplate, tako da momak koji je postavio nije verovatno mogao znati da je blokirano jer je pisalo i dalje na sajtu 11.5

I koja je svrha onda tog posta, treba provjeriti jer dostupno a ne samo pisati koja je bila margina, pa nakon 1 min post stavili već na 9.5 a promijenili prije prvog posta. Ako više nema nema, ti si ulovio ali sad tu dolaziti i nešto predlagati što nema to su dječja posla
By Niliw
Jeffrey wrote:
Niliw wrote:Pa dobro, sumnjam da je neko odigrao posle to stoji, ali svakako ne vidim losu nameru, jer znam licno da je stajala na 11.5 dugo ali su bile zabranjene uplate, tako da momak koji je postavio nije verovatno mogao znati da je blokirano jer je pisalo i dalje na sajtu 11.5

I koja je svrha onda tog posta, treba provjeriti jer dostupno a ne samo pisati koja je bila margina, pa nakon 1 min post stavili već na 9.5 a promijenili prije prvog posta. Ako više nema nema, ti si ulovio ali sad tu dolaziti i nešto predlagati što nema to su dječja posla

Bez zelje da stajem na iciju stranu, jer ne znam sta vam se svima desava pa se koskate, samo zelim reci da je moguce da nije znao da je blokirano, jer mocart je pederski drzao 11.5 dobrih pola sata a da su uplate bile blokirane.

Shodno tome, mozda je vec odigrao tako da ne moze da proveri da li jos pustaju uplate, osim toga da pogleda koju marginu drze.

Plus jos ako je igrao prkeo android aplikacije tek je tu zajebano, jer se ona kasnije azurira u odnosu na PC mocart verziju.

A secam se da ste vas dvojica imali verbalnu raspravu, kad je on malo pederski postupio nakon one Cibone ali Boze moj, kazem da momak mozda samo nije imao mogucnosti da proveri da li i dalje pustaju uplate.

Zivi bili
By sicily
Jeffrey wrote:Kako ti ide u vipu, čujem slona ne možeš da pogodiš, zato nemoj meni o kladenju. Vidim čitaš šta igram, samo čitaj i postaj tamo kod sebe slobodno da izvučeš članove svoje. Jer moje margine su u većini kladionica, a ne ti nađeš neku grešku pa se kurčiš znanjem. I da skini se "matoru" s k... jer si se ti prvi nakvačio na njega

Kako znaš da je vip u minusu a pritom si rekao kako si doktor za sve njih i kako bi se pre ubio nego kopao po njihovim parovima eee licemeru jedan hahahaha upravo si sam sebe odao... Moram da te razočaram ali nisam jedan od admina grupe za koju vidim da znaš koja je (ne pada mi na pamet da je reklamiram iskreno što je jop jedan dokaz da nisam admin iste niti da imam veze s njima), već sam ranije intervenisao kada sam uočio da ovde konstantno raspolažeš sa informacijama i parovima iz te iste grupe za koju si se i sam odao i time se verovatno podsvesno popišao sam po sebi a predstavljaš ovde kao da su tvoje delo pritom sam bio napadnut od velike većine ljudi ovde ali nemam problem sa tim jer znam da sam upravu... ja ovde šta god da sam predložio bilo je čim su kladionice izbacile ponudu dakle pre svih vipova, a ti si taj koji igra value margine i lista od kladionice od kladionice ponudu i na osnovu toga kreira svoje pikove a ne ja, ja gledam utakmice i na tome se zasniva moje tipovanje što se vidi iz mojih ranijih parova koji su originalni u smislu da nisu prisutni na drugim mestima...
By sicily
Niliw wrote:
Jeffrey wrote:

Bez zelje da stajem na iciju stranu, jer ne znam sta vam se svima desava pa se koskate, samo zelim reci da je moguce da nije znao da je blokirano, jer mocart je pederski drzao 11.5 dobrih pola sata a da su uplate bile blokirane.

Shodno tome, mozda je vec odigrao tako da ne moze da proveri da li jos pustaju uplate, osim toga da pogleda koju marginu drze.

Plus jos ako je igrao prkeo android aplikacije tek je tu zajebano, jer se ona kasnije azurira u odnosu na PC mocart verziju.

A secam se da ste vas dvojica imali verbalnu raspravu, kad je on malo pederski postupio nakon one Cibone ali Boze moj, kazem da momak mozda samo nije imao mogucnosti da proveri da li i dalje pustaju uplate.

Zivi bili

Nisam ja pederski postupio nego su njegovi pederski postupci da proziva vip grupe a pritom krade parove iz istih i ovde piskara win win moj info bio sam upravu radio je to neko vreme i zato sam mu rekao da nema potrebe time da se bavi, lik se sam upravo odao zna da je vip u minusu dakle pomno ih prati o čemu dalje da pričamo... a ja ne mogu da znam da li će Mozzart blokirati par ili ne, objavio sam čim sam ja video i pre nego što su ostale kladionice objavile ponudu pa i Bet365 nego je lik nedokazan puko ga kompleks što sam ga nagazio istinom pa sad hoće bezuspešno da uzvrati ...
By yoldza
#178519 Ovo nije istina sta je napisano o Jeff .. covjek ima u glavi pre svih margina sta Ce da igra ...i to ne jednom nego milion puta znao je pisati igraca 3 dana pre ponuda ako zna ko Ce 100% igrati ili ne juce meni na Viber sallje Jones Herbert under 10.5 laganini doslo ...covjek kad vidi ponudu VEC ima tip u glavi...nekad mene sjebe jer mi ujutro posalje tip a meni glupo to staviti na forum jer ipak nije moj tip izvorno...u svakom slučaju ne treba da mjerimo ciji je duzi ali uvijek neko ubaci bubu i onda krece ego (i sam sam bio milion puta Ucesnik istih)...ja tebi mogu da se izvinim za ono spominjanje VIP jer vidim da si prestao sa tom pricom ali ako je neko ovde ispravan to je Jeff.
By Jeffrey
sicily wrote:
Jeffrey wrote:Kako ti ide u vipu, čujem slona ne možeš da pogodiš, zato nemoj meni o kladenju. Vidim čitaš šta igram, samo čitaj i postaj tamo kod sebe slobodno da izvučeš članove svoje. Jer moje margine su u većini kladionica, a ne ti nađeš neku grešku pa se kurčiš znanjem. I da skini se "matoru" s k... jer si se ti prvi nakvačio na njega

Kako znaš da je vip u minusu a pritom si rekao kako si doktor za sve njih i kako bi se pre ubio nego kopao po njihovim parovima eee licemeru jedan hahahaha upravo si sam sebe odao... Moram da te razočaram ali nisam jedan od admina grupe za koju vidim da znaš koja je (ne pada mi na pamet da je reklamiram iskreno što je jop jedan dokaz da nisam admin iste niti da imam veze s njima), već sam ranije intervenisao kada sam uočio da ovde konstantno raspolažeš sa informacijama i parovima iz te iste grupe za koju si se i sam odao i time se verovatno podsvesno popišao sam po sebi a predstavljaš ovde kao da su tvoje delo pritom sam bio napadnut od velike većine ljudi ovde ali nemam problem sa tim jer znam da sam upravu... ja ovde šta god da sam predložio bilo je čim su kladionice izbacile ponudu dakle pre svih vipova, a ti si taj koji igra value margine i lista od kladionice od kladionice ponudu i na osnovu toga kreira svoje pikove a ne ja, ja gledam utakmice i na tome se zasniva moje tipovanje što se vidi iz mojih ranijih parova koji su originalni u smislu da nisu prisutni na drugim mestima...

Znam da je u minusu jer sam se raspitivao upravo zbog tebe, i tvog prozivanja, i doznao sam o kojoj se to grupi radi i ti sigurno imaš prste u toj grupi, dali si admin tamo ili šta već neći ulaziti. Druga stvar čuj ja uzeo info iz te grupe, pa već ako hoćeš da znaš Sesar je dao taj dan na radio Sljeme intervjuu i rekao tko je pod ? i ti mene napao da ja uzeo info, čuj to pored vrijeme interneta i bezbroj novinara na twiteru da ja idem od nekog vipovca uzet info ili pik, jesi ti lud. Sljedeća stvar već godinama igram pikove dan prije da mi ne ode margina i kako ja to kradem pikove. I da jel možda taj iz vipa imao iste pikove u grupi koje sam ja objavio dan ranije tu, a imao ih nekoliko jer sam eto dobio sve šta je igrao, iako ti kažem da me ne zanima jer pratim i ulažem svoju lovu, šta bi ja sad trebao reći on ukrao od mene, šta su patentirani pikovi.
I da evo ti i ja takmičenje pikove iz beta po jedan svaki put pa tko prije dodje do 10 da vidimo jel znam ili neznam.
By yoldza
#178521 I da hiljadu puta je igrao kontra ViP sa argumentima. Bio neki Evro klosarka lik je vezara zesca buba na sve strane tako da kad bi Rovinjez napralcivao onda svi ostali ViP mogli bi da se zatvore...ajd dajte nekih undera da opet pokusađ skinuti 1000€