Darko1987 wrote:UcenikBGD wrote:russellwes wrote:Jucer ga ja imao under na 15,5. Kontao tesko ce protiv Embiida, nema sut nikakav, lako ce uci u foul probleme, kad ono on odigrao bolje od Embiida
Ma svaki centar protiv Embiida PLUS !!! Za Klekstona sinoć sam smeo ruku u vatru da stavim da će u over da ide.
Na osnovu čega?? Ja ti mogu sad pisati pola sata zašto under protiv centra koji nema šut ni leđnu tehniku, dovoljno je reći samo riječ drop i ko je pratio zna o čemu govorim. Problem može nastati ako se mimoiđu usljed faula ili standardne rotacije (npr Capela izađe na pola prve pa počne drugu a Embiid na klupi).
Daj mi samo jedan argument zašto over?
Zato što Embiida boli kurac za odbranu, spor je kao puž i u napadu,samo na silu slobodna izvlači i pali poludistancu. Gledao sam protiv Njujorka kad je onaj dreš Robinson ušao 10+16 oba overa i poene i skokove, uhvatio brdo oganzivnih, da ne pominjem kad mu Kapela dve večeri zaredom pravi 18 poena + 20 skokova i 15 + 15.
Ovde se kao mantra ponavlja godinama, Embiid će da napuni faulovima protivničkog centra i onda igraj under. Kad god sam igrao under kontra Embiida popušio sam ga, kad sam igrao over kontra Embida bar 80 90 % puta sam prošao