Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Beli#88
Beli#88 wrote:Kalinić 7.5. -
Satoranski. 4.5 skoka -
Blasomgame 6.5. -
Beron 2.5 ass -
Musa 4.5 as - (1.12 kvota) ovo je iz max beta
Nemam vremena za neke analize zurim na posao :)
Kombinovacu još
Sikma 7.5. -
Melli 7.5. -
Obasohan 6.5. -
U Pin betu cu kombinovati aa onim parovima još
Ljulj 6.5. -
Higins 2.5 skoka -
Jokubaitis 5.5. -
Srećno svima :)

Izvinjavam se pogubio sam se, u max betu nema blasomgame samo u Pin betu
By 2paNN
#178580 Pozdrav ljudi, posto nemam puno vremena sad sa prve tekme uzimam dubl i ostavicu u ovoj temi :

Tavares P+R 20,5 vise 1.83 maxbet
Laprovittola P+R+A 18.5 vise 1.85 maxbet

Ako stignem pisem kasnije analize za neke ostale tekme ovo sad postavljam dok nije pocelo. Srecno!
By lucianonk
#178581 Evo jedan narodnjak od mene:

Harper 9,5 manje
Pradilja 5,5 vise
Jones 11,5 vise; manja grana, to je zicer sve im je on bukvalno
Dialo 12,5 manje; veca grana, milano dobra odbrana nema poena iz tranzicije napisao je to vec neko sa foruma
Hejs 6,5 vise
Guduric 3,5 asistencije vise; 2,2 kvota strasna kvota jer bas voli i puno asistira

Sve iz lobbet kladionice

Srećno svima
By Niliw
2paNN wrote:Pozdrav ljudi, posto nemam puno vremena sad sa prve tekme uzimam dubl i ostavicu u ovoj temi :

Tavares P+R 20,5 vise 1.83 maxbet
Laprovittola P+R+A 18.5 vise 1.85 maxbet

Ako stignem pisem kasnije analize za neke ostale tekme ovo sad postavljam dok nije pocelo. Srecno!

U BetOleu sve ovo imas po manjoj margini za jedan

19.5/17.5
By UcenikBGD
iDjoleQ wrote:Deck odlucio sam dobiti barsu izgleda kad ga ja odigram - :lol:

Ali najgore od svega sto lik udje u igru odmah kos pa ga fauliraju za tri , naravno 3/3 slobodna kog god odigras minus, posle toga kos i faul 8 poena i dobije 3 vezana faula i tehnicku i izbaci ga pred kraj poluvremena. Reko ako bude duze grejao klupu ostace mozda u underu ipak ima 3 licne, medjutim odmah ga vraca na pocetku 3/4!!! Odmah znam da ce pre da ubaci 2 3 kosa bez promasaja nego da napravi 4ti faul pa napolje. I naravno dva poena 10 dva poena 12 i trojka za ekser u sanduk, 15 !!! Onda lagano na klupu i daj Boze da se i vrati. A nema ni potrebe,sahrani nas i onda odmara. Da sam ga igrao over ne bi ga vracao u drugom zbog licnih gresaka garant!!!