Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Niliw
#178848 Momci, izvinjavam se moze li neko reci kakvo je stanje oko najboljeg strelca prvenstva

Uzeo sam na pocetku Knorra, video sam pre koji dan da je drugi favorit, kakve su mu sanse?(ne uspevam naci na guglu ihf svetsko strelci, tj nije azurirano ovo sto mi otvara)
By Jeffrey
#178849 Fra(+3.5)- Danska tip 1 bet koef 1.52
Znači igram da Fra neće izgubiti sa više od 3 razlike,
Za mene ogromno podcjenjivanje Fra, po meni su Fra bliži trofeju nego Danci al dobro možda griješim pa ću se max osigurati sa ovim produženim hendikepom. Max ovo napadam jer vjerujem da će biti tekma vrijedna finala i unutar 1-2 tamo vamo.
By Jeffrey
Niliw wrote:Momci, izvinjavam se moze li neko reci kakvo je stanje oko najboljeg strelca prvenstva

Uzeo sam na pocetku Knorra, video sam pre koji dan da je drugi favorit, kakve su mu sanse?(ne uspevam naci na guglu ihf svetsko strelci, tj nije azurirano ovo sto mi otvara)

Prvi su ti ovaj Chileanac sa 54 gola, pa Gidsel 54 i Knorr 50 . Čileanac više ne igra pa mrtva utrka.
By JohnnyNoCash
Niliw wrote:Momci, izvinjavam se moze li neko reci kakvo je stanje oko najboljeg strelca prvenstva

S tim da nije ažurirano sve od danas, ali eto saberi oduzmi
Image
By kokolo50
#178858 Od prijedloga danas prošli Remili,Johansson,oba Francuska pivota u over,te Gidsel i Perez u under. Da su ona dva tutleka,Dushebajev jr. i Figura zabili bar po još jedan gol :evil: dan bi bio savršen. Hvala ekipi sa basket foruma za Lessorta,Larkina i Cigu overe. Cigo zabio 3 koša do kraja 3/4,a onda 11 u četvrtoj. To me je fino diglo danas.
E da,skoro da zaboravim,veliko hvala Rovinjez za Gagića,nisam dugo lakši prolaz vidio, svaka čast majstore :D
Last edited by kokolo50 on 28 Jan 2023, 01:59, edited 1 time in total.
By kokolo50
#178861 Znači po statistici je danas Figueras igrao 10:39 a kapetan i glavni obrambeni igrać Španjolske,Gedeon Guardiola čak 5:34 ! I onda ti skuži Riberu i njegov mozak.
By ottorinator
ottorinator wrote:Užas...listić za vađenje...

Francuska-Svedska 1 @2,00
Fabregas over 2,5 @1,65

Double supersport @3,3

Šveđani dobili zadnja dva derbija na europskim i svjetskim prvenstvima...payback time bez Gotfridsona i 3 gola Fabregasa...na oba dvije zadne bitne tekme protiv Švedjana isao over 2,5

Podigla me iz pepela...svaka časr na tipovanju svina...dobro je bilo, žijeli!
By Jeffrey
#178874 Gidsel 6.5 - bet
očekujem da na postavljenu obranu Fra neće imati baš puno šansi daa dodje do puno golova, Fra pušta dosti golova od brže igre, ili tkz brzi centar na nepostavljenu obranu, ali koliko sam upratio nije tu Gidsel se nešto natukao golova iz kontre i brzog centra protiv ozbiljnih ekipa tako da očekujem da cca uzme max 9šuteva a ne vjerujem da će imati 7/9
By SergioRodriguez
#178883 Prvenstvo je bilo odlicno, nekoliko ruznih padova ili neshvatljivih poteza izbornika ali u globalu jedno od boljih turnira za mene. Nadam se da cemo zavrsiti sa stilom a odmah danas igram ova 3 para u koja sam prilicno uvjeren a i past ce kvote sigurno do sutra.

Za pocetak da kazem da vjerujem u Francuze i na kvotu 3 cu ih sigurno singlirati i neznam po cemu su Danci favoriti. Egal utakmica a po mom misljenju Francuzi blize tituli

Fabregas 2.5 vise 1.65 SS

Fabregas odlicno igra kako turnir napreduje pa je dao u polufinalu Svedanima 6 komada a Njemcima u cetvrtfinali 5 komada. U finalu idu na Dance a njihovo branjenje pivota smo vec opisivali. Sipic ih je unistio a jucer nas je Figueras gadno zajebao dok je Serdio dao 4 komada. Mahe Mem i Remili su sjajni igraci, na njih se mora izlaziti visoko a oni tad majstorski guraju loptu na Fabregasa i 3 gola nije puno za njega

Saugstrup 2.5 vise 1.85 SS

U betu je 3.5 i 1.66 za over a to nam dovoljno kaze o tome da je ovih 2.5 odlicna granica na Danca. Igra odlicno, zabio je 5 komada Spanjolcima a prije toga 4 gola Madarima u jednoj laganoj pobjedi. Zivi od Hansena i njegovih asista a on je tu velemajstor. Svedani su dali 3 gola preko pivota Francuzima ali njihovi pivoti nisu ta klasa a i falio je Jimm za koju svemirsku asistenciju. Pytlick i Gidsel su opasni kao kobre i sva pozornost obrane je na njima. Hansen dijeli asiste kao bombone i Saugstrup bi trebao dobiti 4 5 pravih lopti od Danskog majstora

Knorr 6.5 vise 1.85 SS

Knorr je u borbi za najboljeg strijelca turnira i to mi je dovoljno da ovo odigram. Njemci ce ga sigurno isforsirat,forsira i on sam i 7 golova nije previse za njega. Utakmica nema veliki znacaj, i jedni i drugi su htjeli medalju i ovo ce se odigrati bez nekih brutalnih obrana. Prije nekoliko dana im je Knorr dao 8 komada pa neka ovaj put ponovi taj ucinak a vjerujem da bi mogao i na 10+