Shale Brah wrote:Luka ili Carinik mozemo ga zvati kako vam volja, 24/30 poena u prvoj cetvrtinisvaka cast nema sta
Ovde mi je jedino bitno protiv koga igraju? Luka našao da se iživljava na nejakom Detroitu koji je poslednji na Istoku, kao što je radio i protiv Hjustona koji je poslednji na zapadu!!! Malo mi je to jadno, šta je trebao Irving sinoć da gazi Lebronove Lakerse bez Lebrona i AD maksimalno,da im ubaci 60 da pokaže Lebronu ko je ko?
Evo mali dokaz
Dončić protiv Detroita koji je najgori na Istoku 35 i 53 poena, protiv Hjustona koji je najgori na Zapadu 39 35 50. A protiv najboljih Bostona i Denvera po 22 22 23 poena daje uglavnom
JohnnyNoCash wrote:JohnnyNoCash wrote:#Tiket
Duren 9.5+
CP 26.5+ as i poeni
Gobert 24.5+ poeni i sk
OKC- GSW 239+
strašno...
Pogledaj sto mu Bey nije htio dodati na zicer za izjednacenje minutu prije kraja...ide on izigravati heroja, sta reci
https://www.nba.com/stats/events?CFID=& ... ng%20Layup
Ja stvarno ne znam jel ovo nedostatak inteligencije ili čisti egoizam

Evo je tabela pred finalni dan, gusto je na vrhu, pa da vidmo ko je najbolji za januar.
Opet loši rezultati i ovaj mjesec, sad ću izbaciti pravila za februar, uglavnom vraćamo se na prvobitni sistem gdje će biti na dnevnom nivou max 1 prijedlog, 2 units ulog, ostale prijedloge, tikete ostavljati u drugoj temi.
@Knight je pisao mail za sponzorstvo, čekamo da vidimo šta će tu biti, postoji mogućnost da za februar bude nagrada za pobjednika.
Teo wrote:Tabela je bas u debelom minusu, ukupno gledano cak 95u minusa.Mora biti bolji februar.Cestitke prvoj trojici, Iverson i reggie nisu ispunili uslov od minimum 20 predloga.
15 je uslov, za februar 10 jer će biti pauza za all star. Sutra izlazi konačna tebela gdje će biti samo oni koji su ispunili uslov.
malsha9323 wrote:@Johnny, steta brate...
Zato se Babo preporucio potencijalnim poslodavcima sa 29p, najocigledniji tip propustim potpuno
Rekao je Detroit da ga nece trade da im se ne zuri. Jedino ako ne dobiju bas jaku ponudu