Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By ottorinator
#179561 Pas mater crnu i Harperu i svima...ova Valencia da igra samo nogomet sa Mendietom i Morientesom...ovim kosarkasima pederima, da mi kazu da ce sutra samo nastupiti ja im ne bi vjerovao...jebeeni Alex Mumbru trener, sta ocekivati
By 2paNN
#179570 Ovde ću da ostavim jedan dubl za danas.

Baskonia - Pao H1Q (2.5 i 41.5)
Olympiakos - Efes H1Q (0.5 i 40.5)

Ukupna kvota 11.21 Soccer

Ukratko, oba tima otvaraju sjajno utakmice kod kuće. Baskonia će da razmontira danas Pao, dok derbi u Pireju će biti neizvestan ali pored izostanaka Slukasa i Petersa smatram da će Oly odneti pobedu.
Ulog 1/10
By UcenikBGD
Alexey35 wrote:Y.Madar under 5.5
StarBet, Admiral, Mozzart, Soccer

Marginalna uloga za Madara nakon potpunog hvatanja forme Avramovica. Dobija par minuta da se neko odmori, kad-kad sutne neku loptu, ali s obzirom da je uglavnom na oko 5minuta njegova uloga u Evroligi, treba bas dosta (ne)srece da bi dosao do dovoljnog broja suteva i poena za prebacivanje ove granice.

Ovo je odavno 4,5 svuda,a u admiralu 5,5 ali 1,65 kvotu daju. Oko 13h sam uplacivao i u admiralu i u socceru
By Niliw
iDjoleQ wrote:Tavares povrijedjen ili? Samo 6:48 odigrao

Problemi sa faulovima, mamlaz, svaki put kazem zaobilazi ga, jer je covek lutrija i povuce me manja granica 8.5, reko sa onolikom minutazom prebacice..Vazi..