Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Istra 1961 - Varaždin w1 1.70 Mozzart

Istra je uglavnom bio klub koji se borio za opstanak iz sezone u sezonu, igrali su i play out protiv drugoligaša i dobijali jedne sezone Šibenik, drugi put su bod dva više od crvene zone imali. Ipak Istrijani napokon ove sezone mogu da sanjanju izlasku u Europu. Velika je vjerovatnoća da će neko od trojke (Dinamo, Hajduk, Osijek), uzeti kup pa će i četvrto mjesto ići u Europu. To bi bio ogroman uspjeh za Istrijane koji su zaslužili nakon svih godina, a da se i stadion Aldo Drosina ispuni do posljednjeg mjesta, nazvan po velikom igraču rođenom u Puli.

Neće sigurno biti lako, i Varaždin ove godine zaista igra čvrsto i kvalitetno, tu je i Belupo koji je mogu reći standardan zadnjih 10 godina, i uvijek su tu na sredini tabele, a mogu otkinuti skalp i najjačim klubovima lige, ne mogu da nabrojim koliko sam puta gledao da uzimaju bodove Hajduku Dinamu i ostalim.

Istrijani su u prošlom kolu pokazali karakter i slavili protiv Hajduka, pa vjerujem da mogu nastaviti u tom ritmu. Trener Garcia i Vuk su najavili utakmicu, odlična atmosfera vlada u klubu, i idemo po tri boda 8-)

Dvije boje jedna ljubav :geek:

2-1 idemooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pula i Istra su centar svijetaaa :geek:
By ottorinator
#179675 G. Johannessen over 3,5 @1,85
supersport

Gotfridsson ozlijeđen tako da bi Goran i Mensah trebali povuci Flensburg danas...gledao sam ga malo na prvenstvu u dresu Norveske i u solidnoj je formi, ali mu trener nije davao previse minuta...voli opaliti po golu, trebao bi do 4 danas

B. Vujovic over 3,5 @1,65
supersport

Ovo igram čisto zbog odlicne forme sa svjetskog prvenstva...ne znam koja mu je uloga i koliko igra u ekipi Hannovera, ali ako bude imao svoj dan 4 gola moze zabiti u jednom poluvremenu
By SergioRodriguez
#179694 Apsolutno se slazem sa ottom za Johanesena, kada nema Jimma njemu rastu i minute i odgovornost i ovih 3,5 je odlican tip. SS ga je vec digao na 4,5 ali ima PSK kladomat i dalje 3,5 ako nekom treba. Ja cu sa Johanesenom u doublu odigrati Jannika over

Jannik Kohlbacher 3,5 over 1,70 SS/Psk

Pivot njemacke koji je u sjajnoj formi ali je na SP bio u sjeni Golle iz Flensburga i sigurno nije umoran pred nastavak sezone. Prije SP ima 5 overa zaredom na ovu granicu, sa reprezentacijom je vise manje iskoristio svoje minute i dosta zabio obzirom na provedeno na terenu i ovdje ga ocekujem u najboljem izdanju. Odlicno suraduje s Knorrom, zabio je 6 komada Hannovera u prosloj medusobnoj a Hannover dosta pusta na pivotu opcenito.
By Lučki_radnik
#179702 SIVASPOR-BESIKTAS 4,5 VIŠE ŽUTIH KARTONA (2,10 FAVBET)

Sivasu lagano gori pod nogama, digli se jedno vrijeme pa opet beskrvno odigrali, danas kuci moraju dati krvi i kosti, klubovi koji se međusobno nemaju, imaju povijest ali neda mi se o tome, sudac solidan, za divlju tursku ligu je ovo mala margina i moram uzeti, ocekujem da se ide u kost
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Apsolutno se slazem sa ottom za Johanesena, kada nema Jimma njemu rastu i minute i odgovornost i ovih 3,5 je odlican tip. SS ga je vec digao na 4,5 ali ima PSK kladomat i dalje 3,5 ako nekom treba. Ja cu sa Johanesenom u doublu odigrati Jannika over

Jannik Kohlbacher 3,5 over 1,70 SS/Psk

Pivot njemacke koji je u sjajnoj formi ali je na SP bio u sjeni Golle iz Flensburga i sigurno nije umoran pred nastavak sezone. Prije SP ima 5 overa zaredom na ovu granicu, sa reprezentacijom je vise manje iskoristio svoje minute i dosta zabio obzirom na provedeno na terenu i ovdje ga ocekujem u najboljem izdanju. Odlicno suraduje s Knorrom, zabio je 6 komada Hannovera u prosloj medusobnoj a Hannover dosta pusta na pivotu opcenito.

goran prode u produzetku nakon 0 na pol a jannik 4/4 u 50oj minuti

samo daj svabe tu je lova :lol: :D
By ottorinator
ottorinator wrote:G. Johannessen over 3,5 @1,85
supersport

Gotfridsson ozlijeđen tako da bi Goran i Mensah trebali povuci Flensburg danas...gledao sam ga malo na prvenstvu u dresu Norveske i u solidnoj je formi, ali mu trener nije davao previse minuta...voli opaliti po golu, trebao bi do 4 danas

B. Vujovic over 3,5 @1,65
supersport

Ovo igram čisto zbog odlicne forme sa svjetskog prvenstva...ne znam koja mu je uloga i koliko igra u ekipi Hannovera, ali ako bude imao svoj dan 4 gola moze zabiti u jednom poluvremenu

A jbt koja sreca s Goranom...0 na poluvremenu i onda zavrsi X a bilo 1,10 na Flensburg i dovuce se nekako do 4 haha...na drugom mi B. Vujovic nije nastupio.
By Rovinjez
#179755 Kay Smits over 3,5 (1,85) SS

Ovo se isplati ozbiljnije uzeti, magnusson ozljeden tako da su vec doveli lipovinu kao zamjenu, smits ce sad dobiti puno prostora za igru a i penali bi morali biti nedvojbeno njegovi sto ovo cini finim zicerom, do utakmice ide to na 4,5 najmanje ako ne i 5,5
By forza
Rovinjez wrote:Kay Smits over 3,5 (1,85) SS

Ovo se isplati ozbiljnije uzeti, magnusson ozljeden tako da su vec doveli lipovinu kao zamjenu, smits ce sad dobiti puno prostora za igru a i penali bi morali biti nedvojbeno njegovi sto ovo cini finim zicerom, do utakmice ide to na 4,5 najmanje ako ne i 5,5

Ma to je penal dana sigurno. U betu 6.5 granica taman krenuo pisati a vidim ima napisano vec i kvota pala na 1.65 :)