Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By viljasboas
Darko1987 wrote:
Gile777 wrote:Zašto butlera manje?? Pa igrat ce brat bratu 37, 38 min....fali Miamiu 6,7 igrača?? Nekažem da neće under, ali opet...skraćena rotacija...uzet će svojubporciju šuteva...sretno ti

@Gile, Jimmy je neko ko živi od prodora i penala, toga večeras neće biti baš mnogo, Jrue kao primarni matchup, možda čak i Giannis. Butler nema “domet” za 3pts i rijetko uzima trice. Brook i Giannis kao rim protektori ga čekaju, neće to biti lak posao za Jimmy-a. Gledao sam ih prije par dana protiv Clippers-a, Leonard 17pts, George 16pts a oba su bolji strelci sa distance od Butler-a. Jimmy od kako je stigao u Miami 5 tekmi je igrao protiv Bucks-a, nikada nije išao preko 21pts.

Ne slazem se sa ovim, odbrana u ovom delu sezone nije faktor. Vrati se par meseci u nazad seti se Buttlera prosli playof, 30-35 poena na hardcore def. Batler moze Bad Boys Pistonsima da ubaci 22 kad zeli i kad je high stake na njemu. Evo ti Janis nikad nije presao 33.5 protiv Adebaya u zivotu, mislis da ne moze? Prosli PO vs spektakularne odbrane Bostona po 40. Nema odbrane na ovim igracima kad moraju sami da nose... Dal to Dzimi mora vcrs ne znam, ali da mu smetaju Grk, Jrue i Brook da predje ovo ne verujem.
By Darko1987
viljasboas wrote:Ne slazem se sa ovim, odbrana u ovom delu sezone nije faktor. Vrati se par meseci u nazad seti se Buttlera prosli playof, 30-35 poena na hardcore def. Batler moze Bad Boys Pistonsima da ubaci 22 kad zeli i kad je high stake na njemu. Evo ti Janis nikad nije presao 33.5 protiv Adebaya u zivotu, mislis da ne moze? Prosli PO vs spektakularne odbrane Bostona po 40. Nema odbrane na ovim igracima kad moraju sami da nose... Dal to Dzimi mora vcrs ne znam, ali da mu smetaju Grk, Jrue i Brook da predje ovo ne verujem.

Ajde da vidimo šta će biti??? Jimmy bez 10 penala ne može na 20+pts trenutno i protiv slabijih ekipa. Jrue će mu otežati prodor sigurno a na obruču Giannis i Brook. Jimmy je neko ko živi od prodora i post igre, Jrue je elitni defanzivac u igri 1 na 1 i tu neće biti laganih poena. Lowry je out što znači da će on biti ball handler i biti zadužen da razigra ostatak tima. Herro i Bam mi imaju više šansi za produktivnost u napadu večeras.