Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
ottorinator wrote:
SergioRodriguez wrote:Jel gleda tko utakmicu, zanima me dal Wiencek igra i dal je ulazio uopce?

Ja gledao, igrali i Wiencek i Bilyk...ja igrao Bilyka manje od 3,5 a u ss-u ih stavili obojicu da nisu nastupili...moraju to promjeniti.

Ne spominji Wienceka u mailu ako Boga znas :lol:
By ottorinator
#179922 Nisam ga spominjao, samo Bilyka...vidi se na onoj prosirenoj statistici Bilyk 1 asist, Wiencek 1 asist i 1 turnover...e sad, valjda nece obracati paznju na Wienceka...jbg, sretno
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote: Cleveland - finale čelendžera 19:00
Kovačević - Wu Y. 22.5+ gemovi 1.85 / Gotovo sve kladionice

Kovacevic je pristojan čelendžer igrač koji ima dobar servis i sa njim uglavnom izvlači svoje servis gemove, pa je tako ovdje u dvorani na 3 od 4 meča odigrao minimalno jedan TB, dok taj jedini susret gdje to nije ostvario bilo je 7-5 protiv Marchenka. O kinezu sam govorio vec nekoliko puta, jako perspektivan igrac sa odlicnim arsenalom udaraca u svom rukavu, ali zna da pravi dosta neforsiranih pogrešaka i da svojim protivnicima ostalvja kakve takve nade. Pratio sam njegov put do finala protiv Kircheimmera gdje je riješio mladog Amerikanca tek u dva TB, pa i u prvom kolu je izgubio set od Maya kojeg je trebao rutinski da riješi. Čini se zaista da mečeve koje rutinski treba da dobije on zakomplikuje, a u mečevima kao protiv Kozlova i Sandgrena gdje se očekuje kakav takav otpor, on to rutinski rješava. Kovacevic je fino naredao četiri pobjede, protiv nimalo laganih protivnika, Rybakov, Marchenko, Johnson i Gomez koji je bio postavljen za prvog nosioca turnira. Igrali su vec jednom prošle godine u finalu Indianapolisu, tad je Wu slavio 76 67 63. U dva odigrana TB, prvi je završen rezultat 12-10, drugi 13-15, govori koliko su podjedanki protivnici bili, pa iskren da budem nešto slično očekujem i večeras, dobar otpor u najmanju ruku Kovacevica i over gemova.

Wu je naravno osvojio taj čelendžer i još par manjih, dok Kovacevic veceras traži svoju prvu titulu u karijeri.

:mrgreen: :mrgreen:
By Teo
#180109 E.Mertens -M.Trevisan 2-0 1,80 [Mozzart]

Mislim da je ovdje velika razlika u kvalitetu na tvrdoj podlozi i ako je Talijanka bolje rangirana.Mertens po meni dize formu i solidno je odigrala AO.Prosla je dva kola i onda ispala od buduce sampionke.Dobila je Muguruzu i Dejvis dok je Trevisan lagano ispala u dva seta od Smidlove u prvom kolu.Zenski tenis jeste nepredvidiv ali ja sam ovo odigrao pa ko isprati srecno.Vidim vrijednost u ovom koeficijentu.
By UcenikBGD
Teo wrote:E.Mertens -M.Trevisan 2-0 1,80 [Mozzart]

Mislim da je ovdje velika razlika u kvalitetu na tvrdoj podlozi i ako je Talijanka bolje rangirana.Mertens po meni dize formu i solidno je odigrala AO.Prosla je dva kola i onda ispala od buduce sampionke.Dobila je Muguruzu i Dejvis dok je Trevisan lagano ispala u dva seta od Smidlove u prvom kolu.Zenski tenis jeste nepredvidiv ali ja sam ovo odigrao pa ko isprati srecno.Vidim vrijednost u ovom koeficijentu.

6-2 6-0 lagano!!!
By SergioRodriguez
ottorinator wrote:Nisam ga spominjao, samo Bilyka...vidi se na onoj prosirenoj statistici Bilyk 1 asist, Wiencek 1 asist i 1 turnover...e sad, valjda nece obracati paznju na Wienceka...jbg, sretno

Danas stavili Wienceka kao gubitan par i racun stavili u minus. Ovo je treci racun na kojem mi rade istu stvar i dode mi da nekom glavu tamo otkinem. Znaci listic je dobitan, ja tokom veceri te novce izgubim na drugoj okladi i oni sutradan odluce da je to gubitno i terete racun za taj iznos. Da ne proknjize listic kao dobitan mozda nebi za te novce dalje kockao, mislim da rade totalno protuzakonitu stvar jer ja nisam duzan pratiti ishod listica i ako oni proknjize kao dobitak onda raspolazem s tim novcima s kojima nebi raspolagao da oni ne naprave gresku.

klosari lihvari gade mi se
By Rudy5
#180222 Krajinović-Karatsev 1 1.8 Formula

Nema se tu šta puno dodat,Krajinovicu najviše leže dvorane,u Montpellieru skida favorite ko dobar dan ,Rusu nije dvorana prirodna podloga ,tu je dosta slab,veći je favorit nego što to kv govori.

Cressy-Bellier(+4.5) 2 1.4
Isner-Tseng (+4.5) 2 1.45
Formula
Kad je na Cressyju hendikep 4.5 u dvorani nevazno ko je protivnik to se samo uzme da neće dobit više od 4.5 razlike ..to je za njega misaona imenica u dvorani ubit nekog
Isner je dobar u Dallasu,ali pada dosta ,38g puni za 2 mj,ima problema s leđima u zadnje vrijeme ,jasno je bilo protiv brata Adriana na AO kad je tražio MTO da nije mogao ,uglavnom mislim da će Tseng najbolji junior svoje generacije koji se etablira lagano na atp tour i ulazi u top100 pokrit ovaj hendikep,čak mi je i dobra opcija 9.5 zbroj gemova više 1.set po kv 1.55
By JohnnyNoCash
#180226 Cressy - Bellier 22.5+ 1.72 Mozzart lost

Bellier prošao kvalifikacije, visok je, mršav, odličan servis. Sinoć 17 asova protiv Gahkova, gledao sam taj meč, odlično je igrao. Cressy identičan tip igrača, odličan servis, forhendi. Ne očekujem da razmjene traju duže od 5 udaraca, minimalno jedan TB u najavi. Cressy je porijeklom iz Francuske, imat će publiku sigurno na svojoj strani, te iako je u lošoj formi i ovo mu je prvi turnir u dvorani, ne treba ga podcjenjivati. Dvorana, odlični igrači, sve idealni uslovi za over gemova
By Rovinjez
#180232 Dubl kladionica PSK

Veszpremi KKFT vs Goppingen 1. pol. over 29,5 (1,54)
Alpla Hard vs Sporting 1. pol. over 27,5 (1,52)

Prva utakmica u Njemačkoj licila je vise na trening, razlika u kvaliteti je velika i bilo je to samo odradivanje posla a slicno bi trebalo i danas narocito sto goppingen vec prekosutra igra s erlangenom u bundesligi gdje stoje iznenadujuce lose tako da danas zele rijesiti ovo uz minimalnu potrošnju energije, mozemo ocekivati laganu utakmicu finog tempa na dosta golova

Sporting predvode braca Costa kojima predviđaju veliku karijeru i uz par igraca cine jako solidnu ekipu. Austrijanci solidna ekipa koja igra u odlicnom ritmu i ako nema puno promasaja najcesce su u overu, prva utakmica u Lisabonu debeli over pa probam tako i danas
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Dubl kladionica PSK

Veszpremi KKFT vs Goppingen 1. pol. over 29,5 (1,54)
Alpla Hard vs Sporting 1. pol. over 27,5 (1,52)

Prva utakmica u Njemačkoj licila je vise na trening, razlika u kvaliteti je velika i bilo je to samo odradivanje posla a slicno bi trebalo i danas narocito sto goppingen vec prekosutra igra s erlangenom u bundesligi gdje stoje iznenadujuce lose tako da danas zele rijesiti ovo uz minimalnu potrošnju energije, mozemo ocekivati laganu utakmicu finog tempa na dosta golova

Sporting predvode braca Costa kojima predviđaju veliku karijeru i uz par igraca cine jako solidnu ekipu. Austrijanci solidna ekipa koja igra u odlicnom ritmu i ako nema puno promasaja najcesce su u overu, prva utakmica u Lisabonu debeli over pa probam tako i danas

W