- 09 Feb 2023, 16:59
Huh.. Hteo sam da zategnem Dobrica vise skokova 1.5, kad ono medjutim ima ga soccer samo i to na 2.5 kv 1.65... Takodje sve granice mi skroz deluju oke, jako tesko moze da se nadje nesto da kazemo sigurnije, i to sto jeste su smanjili kvote na 1.65, 1.70.. Svakako igracu tiket pa cu sledece spojiti za neki manji ulog..
Nedovic vise 13.5 kv. 1.90
Vildoza vise 14.5 kv. 1.90
Macabi - Zvezda H2 5.5 kv 1.90
Leday vise 11.5 kv. 1.85
Rubit vise 12.5 kv. 1.90
Ukupna kvota 24.11 maxbet
Ukratko.. Igram da CZV ne izgubi sa vise od 6 poena, smatram da posle losih partija mora jedna da makar zalici na sebe od pre mesec dana i da pruzi egal tekmu od pocetka. Macabi lose brani sut generalno, posto druge igrace iz Zvezde ne smem da igram, igram udarni dvojac. Leday ili Lessort ipak sam se odlucio za Ledaya posto je Papapetru out pa bi mogao dobiti neki minut vise u rotaciji ali svakako igra i ovako dosta. Rubit igra standardno dobro ove sezone, koristi svoje minute i bolje partije generalno pruza kuci, takodje sam mislio Winstona zbog toga ali tu ima vise igraca, a Partizan malo losije brani te neke cetvorne koje sami sebi mogu da izgrade poziciju pod kosem. Idem neki manji ulog nego inace, jer opet kazem granice su skroz oke, pa ce sve biti tu negde gore dole dva poena.
Srecno i pozdrav do NBA.