Kielce se raspada, igrači ne primaju plaću i mislim da će uskoro biti raspad sistema, neki bitni su već napustili klub tako da po meni kiel doma ovo uzima, koef je nizak ali ovo treba napasti.
kokolo50 wrote:Jedini za kojega znam da je napustio Kielce je Redim Nemili koji je otišao u Vezsprem jer su ovi ostali be Yahie za sezonu. Tko je još otišao?
Nije vise niko. A u martu ce se znati situacija za dalje. U ovom sastavu zavrsavaju ovu sezonu.
Daszek 3.5 plus
Palmarsson 3.5 plus
Tonnesen 2.5 plus
Karacic 2.5 plus
Manje vise na izostanke i neki moj licni filing. Nemam neke detaljniji analiza.
Dodao Kosorotova kao uslov (min5 parova) kvota 1 jer nema ga u rosteru.
kokolo50 wrote:Jedini za kojega znam da je napustio Kielce je Redim Nemili koji je otišao u Vezsprem jer su ovi ostali be Yahie za sezonu. Tko je još otišao?
Na njega sam i mislio, samo tipkam u brzini pa u množini, bez Remili bar 20% slabiji, plaće nisu dobili pušit će Kielce od svih jačih do kraja sezone.
3 sedmerac Morito pucao i obrana Landin
Rovinjez wrote:Sebastian Barthold over 4,5 (1,80) PSK
Aalborg objavio da se Hansen povlači na neodređeno iz rukometa, službeni razlog stres. Drugo krilo na bartholdovoj strani Buster Juul koji je znao pucati penale se tek vratio iz ozljede a onda prije par dana na treningu opet ozljedio koljeno i nece ga biti bar 2 mjeseca tako da bi sad barthold definitivno morao to preuzeti i uz veliku minutazu na krilu to prebaciti, uz izostanak hansena i ne znam status palmarssona Felix Claar na 3,5 djeluje isto ok ali to necu dirati
Lagano i bez penala