- 11 Feb 2023, 15:41
Baez-Dellien 1 1.50
Sinner-Fils 1 1.25
Arsenal-Brentford 1 1.60
Isner -Wolf 2 1.90
Bilbao-Granada 1 1.30
Budućnost-Igokea 1 1.15
Formula 8.52
Sinner je teški favorit protiv Filsa po svemu vidjenom na ovom turniru,ne vidim nikakvu prijetnju za ovaj tip.
Baez je i veći favorit nego sto koef govori ,dosta je stabilniji u izmjenama od kolumbijca ,igra bolje,Dellien je sinoć jedva prošao slabijeg Cerundola u najlošijem četvrtfinalnom mečuu Cordobi,nakon što je otišao nakon 2.seta u toilet,Cerundolo se totalno pogubio i sve pobacao vani s onom svojim legendarnim stavom.To Baez nosi bez problema pred domaćom publikom.
Napokon je Arteta napravio sustav u Arsenalu po uzoru na genijalnog učitelja Pepa i vratio topnike nakon toliko godina lutanja na stare staze.Doma u ligi imaju 8/9 pobjeda a onaj jedan x su teško oštećeni od sudija protiv Švraka. Dolazi im Brentford klasična priča o prosječnoj ekipi kojoj trener podiže vrijednost.Pčelice imaju kući duplo više bodova nego na strani sto ih čini klasicnom domacinskom ekipom. Dosta važna utakmica za domaće nakon onog kiksa protiv karamela u prošlom kolu te im je sada pobjeda važna pogotovo jer igraju protiv Cityja za 4 dana u ligi .Nema izostanka osim onog Jesusa kojeg nema duže .Sve slabosti Brentforda dolaze na naplatu u ovakvim utakmicama.
Wolf mi djeluje dosta bolje ma turniru dok Isner ima manjih problema s tim leđima zbog kojih traži MTO,brzo će napuniti 38 g ,što turnire odmiče Big Johny lagano pada ,iako je dvorana i tu ima puno veće šanse nego drugdje mislim da je džej džej puno bliže pobjedi.
Granada pala nakon dobrog početka u Endessi a razlog je odlazak par važnih igrača te su mi oni sada kandidati za ispadanje ..bas tanka ekipa za acb s ocajnom klupom dok Bilbao ima sjajan sustav ,igraju odlično i organizirano te je jedini manji minus eventualni izostanak Hakansona koji je upitan za vcrs .
Za Budućnost se nema šta dodati ,penalčina,isplati se igrat i manji hendikep,žegnit će ih laganini