Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Kiel-Kielce tip1 koef 1,5 bet
Kielce se raspada, igrači ne primaju plaću i mislim da će uskoro biti raspad sistema, neki bitni su već napustili klub tako da po meni kiel doma ovo uzima, koef je nizak ali ovo treba napasti.

Nije neki koef bio ali bitno da je došlo,Kielce ni blizu bodova .....
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Magdeburg manje 30.5 golova Bet/ lokali
- wisla zna doma odigrati odlično, tvrdi su i njima puno jače napadačke ekipe od Magy nisu dale 31 gol. Ono što je najbitnije Magy fale dva jako jako bitna Magnusen, i sad se protiv Kiela ozljedio Saugstrup , dofurali su Lipovinu mjesto beka Igija Magnusena ali sad nemaju dobrog igrača na liniji i bez pravog pivota Wisla će se moći bazirati na taj vanjski šut. Dodao bi tu i umor teška tekma protiv Kiela i nebi se čudio da Wisla ovo uzme a plaća se 3.5

25;24 lagano došlo manje golova, a prošla i pobjeda Wisle kako sam rekao :)
By kokolo50
#180573 Barca - Elverum 2.poluvrijeme 39 golova. Barthold 5.5 over. Bjornsen 2.5 over. Hvala ekipi sa košarkaškog dijela za Nedović 13.5 over i Lessort 11.5 over (do sada uvijek prošao :D ).
Da nije bilo drveta Palmarssona bio bi savršen dan,ali nema veze. Plus je dobar,taman da ga na NBA shebem :D
By Jeffrey
#180624 Cadiz-Girona tip over 5,5 cards bet 1.83
- u ŠPA vrlo zajebana situacija, 20 na tablici Elche je jedini siguran drugoligaš, loš roster i samo 9 bodova, a sad za dva mjesta još koja ispadaju bit će mrtva borba gdje 11 Girona ima samo 6 bodova viška od predzanjeg Getafe tako da Cadiz koji je trenutno 18 na tablici u tom bubnju ekipa koji će se grčevito boriti za opstanak. E sad malo o piku , volim ovakve mečeve gdje igraju "davljenici" i tu odmah očekujem borbu i veću agresivnost jer pobjeda tu znači puno, kako se kaže vrijedi dvostruko. Cadiz ekipa koja je na prosjeku 3+ kartona točnije (49ži 6c) a Girona ništa blaža 46ž1c opet prosjek oko 2,5 , ono što je bitno Cadiz ima sljedeće kolo gostovanje kod Barce tako da poraz ovdje i sljedeće kolo umanjili bi si šanse dosta. Sudi Santana mladi sudac koji je tek ove sezone nagrađen da sudi najboljima u špa, u 9 tekmi što je sudio izvadio 49ž i3 crvena prosjek je to 6+ što nam treba, niže lige dok je sudio vrtio se oko 5 kartona i po ovome može se reći da spada u overaše. Ono što je bitno u oba dva kluba ne igraju "zvijezde" pa neće biti problem izvaditi karton.
By JohnnyNoCash
#180632 Sonego +3.5H1 2.05
Fils 2 i 22.5+ 3.30
❌❌

Ukratko cu samo, malo mi je prevelika kvota na Sonega, igra fino, dobra forma ova dva meča, baš izgleda kao u najboljim danima. Sinner jeste kvalitetniji igrač ali mislim da Lorenzo možemo pružiti dovoljno dobar otpor da pokrije ovaj kontrahendikep. Ja iskreno vjerujem da može uzeti set, što bi trebalo biti dovoljno.

Fils je prije samo mjesec dva ako se ne varam odigrao prvi ATP meč, jel to bio protiv Fonjinjija, moguće. Da ne vraćam, nemam stvarno vremena, ovaj turnir igra odlično, Aguta je rutinski riješio, i završio meč. Mlad je, ima dobar servis, kvalitetan sa osnovne, odličan sa mreže. Halys prekaljeni iskusni francuz, servis bolji, živi za dvoranske uslove i tvrdu podlogu. Doduše prvi meč protiv anonimusa izgubio set, i skoro izgubio meč, prošli meč protiv Fokine sudijskom odlukom se prelomio meč, po meni je Fils više zaslužio prolaz u iduće kolo, a i očekujem over gemova jer su obojica dovoljno kvalitetni da pokriju.
By enemies
#180645 Osijek - Sl.Belupo vise od 4.5 kartona @1.85 FavBet

Osijek ne briljira u nastavku sezone, samo 4 boda u 3 utakmice, lov na Dinamo po meni zavrsio, ali sada im je pomalo i ugrozeno mjesto koje vodi u Europu jer su im cak 3 pratitelja blizu njih i svaki bod je bitan. S druge strane Belupo dolazi pun samopouzdanja nakon remija s Dinamom prosli vikend. Ocekujem napetu utakmicu, u kojoj je Osijek ipak favorit, ali ne vjerujem u laganu pobjedu. Sudi Pecaric, top za kartone, na prosjeku od 6.5 kartona po utakmici. Belupo je na 2.5 u prosjeku dok je Osijek na 1.9, ali kao sto sam rekao ocekujem aktivan rezultat i zustriju igru. U Supersportu je granica 5.5, sto je jos jedan plus okladi.
By SergioRodriguez
#180746 17:00 Monaco-Psg 1 2,80 SS

PSG ne briljira, izgubili su u kupu od Marseja, nedavno posrnuli kuci sa Reimsom i nesto je trulo u drzavi Katarskoj. Danas im nema Messija,Mbapea i Verattija a bez njih je to sasvim druga momcad. Imaju Bayerna za 3 dana a svi znamo da im je Liga prvaka prioritet i sigurno je fokus vec na toj utakmici. Sa druge strane Monaco igra solidno, nikakav spektakl ali tu su u borbi za ligu prvaka. Kuci imaju 3 pobjede u 3 utakmice u novoj godini, a Psg su prosle godine namazali 3:0 na domacem terenu. Ben Yeder je odmorio proslu utakmicu i svjez ceka Parizane i on i Embolo bi trebali praviti velike probleme gostima. Za mene value u kecu i vjerujem u pobjedu kad uzmemo sve faktore u obzir
By Rovinjez
#180749 Bournemouth vs Newcastle over 9,5 kornera (1,80) Bet365

Ogled davljenika i pretendenta na mjesto u ligi prvaka, mozemo ocekivati ofanzivu gosta od početka ali mislim da nece lako dobiti jer se jako muce s efikasnoscu i ne daju puno golova ali igra im je fina narocito preko bokova, narocito desnog gdje operiraju tripier i almiron. Domacin ce se grcevito braniti i moralo bi tu biti kornera
By Jeffrey
#180755 Lazio- Atalanta tip over 5 cards bet/favbet
- ovdje imamo sve za kartone
- važnost tekme, borba za LP,
- grube ekipe Lazio 44/1 , Atalanta još grublja 50/3 što nas vodi na prosjek od 5 po tekmi
- i ono najbitnije sudi Orsato vrhunski za kartone, voli da daje tak da vjerujem u najmanje 5 a to je povrat uloga ali očekujem 6-7 najmanje
By Rudy5
#180772 Baez-Dellien 1 1.50
Sinner-Fils 1 1.25
Arsenal-Brentford 1 1.60
Isner -Wolf 2 1.90
Bilbao-Granada 1 1.30
Budućnost-Igokea 1 1.15

Formula 8.52

Sinner je teški favorit protiv Filsa po svemu vidjenom na ovom turniru,ne vidim nikakvu prijetnju za ovaj tip.
Baez je i veći favorit nego sto koef govori ,dosta je stabilniji u izmjenama od kolumbijca ,igra bolje,Dellien je sinoć jedva prošao slabijeg Cerundola u najlošijem četvrtfinalnom mečuu Cordobi,nakon što je otišao nakon 2.seta u toilet,Cerundolo se totalno pogubio i sve pobacao vani s onom svojim legendarnim stavom.To Baez nosi bez problema pred domaćom publikom.
Napokon je Arteta napravio sustav u Arsenalu po uzoru na genijalnog učitelja Pepa i vratio topnike nakon toliko godina lutanja na stare staze.Doma u ligi imaju 8/9 pobjeda a onaj jedan x su teško oštećeni od sudija protiv Švraka. Dolazi im Brentford klasična priča o prosječnoj ekipi kojoj trener podiže vrijednost.Pčelice imaju kući duplo više bodova nego na strani sto ih čini klasicnom domacinskom ekipom. Dosta važna utakmica za domaće nakon onog kiksa protiv karamela u prošlom kolu te im je sada pobjeda važna pogotovo jer igraju protiv Cityja za 4 dana u ligi .Nema izostanka osim onog Jesusa kojeg nema duže .Sve slabosti Brentforda dolaze na naplatu u ovakvim utakmicama.
Wolf mi djeluje dosta bolje ma turniru dok Isner ima manjih problema s tim leđima zbog kojih traži MTO,brzo će napuniti 38 g ,što turnire odmiče Big Johny lagano pada ,iako je dvorana i tu ima puno veće šanse nego drugdje mislim da je džej džej puno bliže pobjedi.
Granada pala nakon dobrog početka u Endessi a razlog je odlazak par važnih igrača te su mi oni sada kandidati za ispadanje ..bas tanka ekipa za acb s ocajnom klupom dok Bilbao ima sjajan sustav ,igraju odlično i organizirano te je jedini manji minus eventualni izostanak Hakansona koji je upitan za vcrs .
Za Budućnost se nema šta dodati ,penalčina,isplati se igrat i manji hendikep,žegnit će ih laganini