Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Ninca90
Ninca90 wrote:Mozzart je krenuo da se služi novom terminologijom kada blokira nalog jer igrate neprestano value i pokušate da napravite neki dinar profita. Probijena su pravila :roll:

https://ibb.co/gvk5cz6

Inače value je uglavnom na svim ovim mečevima ABA lige da će biti postignuto više poena u prvom poluvremenu nego u drugom jer je kvota 2, a uglavnom je na prvo poluvreme veća granica po 3-4 poena.
By Jeffrey
#180753 Joshua Adams over 13.5 lokali, admiral
- vidim dosta vas predviđa Ferrela + ja ću se ipak odlučiti za Adamsa, ipak manja margina, igra takoder puno, a troši loptu kao i svaki amer puno, 16 poena protiv FMP u 1 meču, očekuje se dosta poena a pošto očekujem da se obrana više bazira na Ferrela nekako mi Adams bliži+ pa eto ja singlam njega.
By Alexey35
#180754 K.Matkovic under 9.5
Soccer, Admiral

Previsoko za Matkovica, za kojeg se nikad ne zna ni koliko ce igrati ni kakvu ce ulogu imati. Zapravo se stice utisak da on mora sam da se izbori za bilo kakve suteve na terenu ili eventualno kad trojica izadju na ball handlera pa tek tad dobije loptu na ziceru da poentira. Ja ga vidim na nekih 6.5-7.5 sa realnom granicom, ovo mi je previse.
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Yogi Ferrell over 15,5 (1,85) SS

Izradio me posteno kontra mzt-a sa sutem sto se vjerujem nece ponoviti, protivnik fmp koji je dobio +5 u Ljubljani ali sad bez Fraziera koji je otisao, moralo bi tu biti puno poena i da on ovo prode jer ce ga tesko sacuvati, samo neki odvratan suterski dan ga ostavlja ispod

W
By slovenac
slovenac wrote:19:00 FMP BEOGRAD - CEDEVITA OLIMPIJA

Yogi Ferrell over 15.5

Inače Olimpija je u lošoj formi, danas očekujem stopostotni fokus na utakmici, dosta bilo blamaže u poslednje vrijeme. Granica je oko 170poena, slično očekujem i ja! Yogi je u poslednje 2 utakmice debelo u underju, 2 puta samo 10 poena, šut za dva poena 5/12 i trojke 2/14, što nije normalno. Danas očekujem da če biti puno bolji, Olimpija danas treba Yogija na približno 20 poena. Mislim, da če igrat od 28-32 minuta, samo da dobro krene u prvoj četvrtini, i da ne ciglari. Negdje je Yogi več na granici 16,5, vjerujem u pad kvote. 4 poena na četvrtinu nije puno za Yogija.

Sretno!

17 poena. WINNER WINNER CHICKEN DINNER
By Rovinjez
#180813 Luka Bozic under 21,5 (1,85) SS

Malo je ovo previse i pada sutra za 3-4 poena vjerovatno, zna zvezda dobro otkud prijeti opasnost a isto tako nema on neki repertoar suteva ili poseban skill da ih nadmudri, covjek je doveo one osnove do savrsenstva i svaka cast na tome ali za ici 20+ kontra zvezde vjerujem nije dovoljno
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Joshua Adams over 13.5 lokali, admiral
- vidim dosta vas predviđa Ferrela + ja ću se ipak odlučiti za Adamsa, ipak manja margina, igra takoder puno, a troši loptu kao i svaki amer puno, 16 poena protiv FMP u 1 meču, očekuje se dosta poena a pošto očekujem da se obrana više bazira na Ferrela nekako mi Adams bliži+ pa eto ja singlam njega.

Lost, neznam šta reći, dobio zabranu da gleda prema košu, 10 poena ne zainteresiran da puca prema košu, nikad manje šuteva nije uzeo, 2/2 za 2 i 0/2 za 3, 6/6 sa linije, da je uzimao šuteve kao i prijašnjim tekmama ovo bi sigurno došlo.
By Rovinjez
#180917 Tristan Vukcevic over 8,5 (1,85) admiral

Danas lak zadatak za partizan tako da je za ocekivati pauzu ili minorne minute za ledaya, Puntera i lessorta prije svih. Vukcevic u pravilu kad dobije solidnu minutazu ide preko tako da je i protiv borca u cacku zabio 9 za 16 minuta. Pitanje je s koliko ce se igraca borac uopce pojaviti nakon tog virusa radi kojeg su imali svega 7 igraca od cega samo 3 seniora ali bilo kako bilo lagana pobjeda domacina i fina minutaza i prilika za rezerve