Sve pet što se tiče igre, ali ovo ne da mu se, ali je ipak sjajan to malo sutra.
Pa koliko je igrača NBA se umirovili u njegovim godina i u ranim tridesetima.
Otiđeš lipo u mirovinu, imaš love za par života, idi se baviti nečime što voliš i što ti se da.
Kako to dođe taj TD kad ti se ne da to mi nije jasno?
Gurovic15 wrote:da si ga video uzivo otprilike u 5 osnovne hahaaha ludilo
znam ga od 2003godine,to da bude kosarkas nikad u zivotu ne bi rekao ma ama bilo koji sport a ne kosarka
Meni je on baš simpatičan lik, a da neće biti MVP ili nešto drugo jer je iz Sombora i nebitne male države je notorna glupost
Lik nije za raditi show , ne oblači se ko kreten i slične fore.
Fantastičan je opis situacije kad je zabio 49 pa ga trener htio ostaviti u igri da zabije 50, a on otišao sjesti na klupu
Nije u američanskom mindsetu, ali ok ja nisam objektivan jer mi lik baš po guštu
braca su iskreno polupana totalno on je druga verzija,otisao u kontrakst totalni sa konjima(verovatno je to i bit svega)
otac Branislav je takodje uz konje,uveo ih u taj sport trenutni prvi vozac stale Vlada Pribic i tamburas Jovica
inace stala im se zove Dream Catcher,konja je kupio od drugog vozaca stale koji je trenutno u Francuskoj Misko Pantic
da se vratim na MVP realno covek se igra sa njima,steta sto je Denver tu gde jeste pa nikada nece uzeti prsten
manje under wrote:Je toliko mu se ne da da sinoć nije izišao dok nije desetu asistenciju postigao.
Sve pet što se tiče igre, ali ovo ne da mu se, ali je ipak sjajan to malo sutra.
Otiđeš lipo u mirovinu, imaš love za par života, idi se baviti nečime što voliš i što ti se da.
https://youtube.com/shorts/ZMnWcw4YIxE?feature=share
yoldza wrote:manje under wrote:Je toliko mu se ne da da sinoć nije izišao dok nije desetu asistenciju postigao.
https://youtube.com/shorts/ZMnWcw4YIxE?feature=share
Uvik sam se pitao kako izgledaš. Pa, ovako nešto sam i zamišljao
Darko1987 wrote:
Darkec dva bitna pitanja.
Prvo je li ovo anketa slučajnih prolaznika, košarkaških stručnjaka, novinara. Je li ovo ekspertiza košarkaških trenera ili nešto četvrto?
Drugo. U ovoj tablici u postoji kolona u kojoj na vrhu piše Prev. Rank.
Znači li to previous rank? Ako da onda vidimo da je nekada prije bila ista tablica, a u kojoj je bio 1. Tatum, 2. Ante, a Jokić 5.
E sada, je li to od prošle sezone, ili od ove? Pitam radi relevantnosti ove ankete ili ekspertize.