Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#181632 Hahahahahaha kucaj Sta je NBA straw poll cak sam stavio i video o ovom previus rank ...i u tom video objasnio covjek Sta je ovaj poll ... hahahah koliko si ti jadan covjek...nije sramota neznati nego se praviti pametan a nisi
By kokodril
#181633 Phoenix Suns - Los Angeles Clippers
vrijeme
7,5
X
Asisti igrača
C. Paul više od 9.5 (Uklj.prod.)
Poeni igrača
C. Paul više od 13.5 (Uklj.prod.)
Poeni igrača
D. Ayton više od 20.5 (Uklj.prod.)
Poeni igrača
K. Leonard više od 22.5 (Uklj.prod.)
Minnesota Timberwolves - Washington Wizards
pet 02:00
8,0399
X
Asisti igrača
B. Beal 4+ (Uklj.prod.)
Asisti igrača
Monte Morris 5+ (Uklj.prod.)
Poeni igrača
A. Edwards više od 29.5 (Uklj.prod.)
Trice igrača
K. Porzingis 2+ (Uklj.prod.)
By kokodril
manje under wrote:
Darko1987 wrote:Image

:geek:

Darkec dva bitna pitanja.
Prvo je li ovo anketa slučajnih prolaznika, košarkaških stručnjaka, novinara. Je li ovo ekspertiza košarkaških trenera ili nešto četvrto?
Drugo. U ovoj tablici u postoji kolona u kojoj na vrhu piše Prev. Rank.
Znači li to previous rank? Ako da onda vidimo da je nekada prije bila ista tablica, a u kojoj je bio 1. Tatum, 2. Ante, a Jokić 5.
E sada, je li to od prošle sezone, ili od ove? Pitam radi relevantnosti ove ankete ili ekspertize.

Samo rodbina ima pravo glasa, kako bi Tatum bio prvi insče, jbg kad je to najčešće prezime u SAD
By manje under
yoldza wrote:Hahahahahaha kucaj Sta je NBA straw poll cak sam stavio i video o ovom previus rank ...i u tom video objasnio covjek Sta je ovaj poll ... hahahah koliko si ti jadan covjek...nije sramota neznati nego se praviti pametan a nisi

U kafiću sam prepunom ljudi, ne mogu onaj video slušati.
OK kucao sam što si rekao i vidim da je prethodna anketa bila u 12. mjesecu. Toliko o relevantnosti ankete kada je prvi bio Tatum, a Embiid 10. :lol: a sve to pokraj onakvoga Dončića u 12. mjesecu, a i Jokića!
Ali ne mogu skužiti ko je radio ovu anketu?
By yoldza
#181637 Sta reci ljudi sve te nejbalo video objavljen pre mjesec ESPN objavio i on ovo pita ...starsno...Au brate kako ovi ljudi funkcionisu u realnom životu ...ajd ovako iza nekog Nick moze kenjati i trollati ali u zivo bas me interesuje
By manje under
#181638 Ama kako ne kužiš šta te pitam, vidin da je ESPN, nisan ćorav. Ali na osnovu čega je tablica napravljena? Anketa, ekspertiza, glasanje trenera, igrača, slučajnih prolaznika? Znaš li mi to objasniti?
By manje under
yoldza wrote:Kad dodjes kuci ako znas eng poslušaj

Ne znam engleski, pa san zva susjedu koja ponešto nabada, koja je zvala sudskog tumača, a koji je uredno naplatio svoju uslugu u iznosu od 100 KM.
Uglavnom ti si okačio tablicu koja je relevantna kao ja kad dođen pitat direktora da mi dadne povišicu plaće i mislim da sam uspio nešto.
Ljudi sami tvrde da nisu godinama pogodili MVP-a i da konstantno promašuju i to bi mi trebalo nešto pokazati?
U pravu je Učenik treba stati na kraj dezinformacijama i poluinformacijama na ovom forumu!!