- 17 Feb 2023, 17:24
Lokomotiva - Rijeka manje od 5.5 zutih kartona @1,85 SuperSportJedino sta me drzi da ne lupim skroz jako na ovo je cinjenica da je Rijeka sa tri vezane pobjede usla u utrku za to 4. mjesto koje vodi u Europu, ali probat cu se drzat teorije da ima jos dosta kola do kraja i da nisu ovo presudni bodovi, jer proslo kolo Osijek Belupo je bilo jedva 5 kartona, ocekivao sam koji vise iskreno…Ostali svi uvjeti koji mi trebaju za ovu okladu su tu. Prvi i najvazniji je sudac Kolaric kojeg ili igram under ili preskacem, ko ga zna zna o cemu pricam. Drugo u zadnjih 11 utakmica ova dva tima igranih u Zagrebu, u jednoj je bilo 5 kartona, a u ostalih 10 manje od 5. Dalje, prosjek Rijeke je 2.9 kartona, a Lokomotive 2,4.. ali ako pogledamo samo drugi dio sezone, odnosno zadnje 4 utakmice onda je Rijekin prosjek 1,25(s tim da su igrali 2 derbija s Hajdukom i Osijekom), a Loksin 1,75.
Iskreno sam ocekivao 4,5 granicu i manju kvotu na under pa mi nije jasna takva granica jer nisam bas od onih koji misle da kladionice caste. Nadam se da su se vodili nekom prosjekom kartona ekipa gledajuci cijelu sezonu i mozda nekih prethodnih utskmica di je broj kartona znao prelaziti zadanu granicu, ali svi ti susreti su igrani u Rijeci, a tamo je ipak drugacija atmosfera, veci broj gledatelja, veci pritisak na suca i vece su tenzije opcenito nego u Kranjcevicevoj di realno ne znam tko navija za Loksu osim ljudi bliskih sa igracima tog kluba. Jedino ako ne bude velike zustrine radi borbe za Europu ali dosta kola je do kraja i 5 klubova, uz Osijek kojeg isto ocekujem da ce se morati pomuciti da zadrzi to 3 cak i 4 mjesto, se bori za ta mjesta i puno bodova je jos u igri.
Zato po meni ovo je velik value