Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
JohnnyNoCash wrote:Bravo jeff za kartone, uzeo ih u lajvu sinoć taman prije prvog kartona 6.5 2.20 over :mrgreen: ispraticu i ove izmjene ako ih budem gdje našao :geek:

Ništa, bitno da se zeleni, i ja sam u lajvu još podebljavao i gurao u over.
Ps izmjene imaš još u PSK, dalje nisam gledao.
By Lučki_radnik
Jeffrey wrote:Liverpool - Real tip
Manje od 8.5 zamjena Favbet koef 2.1
- ovo mi doslovno najsigurniji pik dana a zašto sad ću ukratko objasniti, kao prvo Real je oslabljen bez dva jako bitna igrača Krossa i Tchoumania znači najmanje 2 zamijene manje, jer bi sigurno igrali, druga stvar samim time manje prostora za zamijene jer na klupi vidim max potencijalno 4 zamijene i to ako 4.
Liverpool takoder ima dosta ozljedenih a koji bi sigurno igrali dali u prvih 11 ili ušli, Konate i Thiago a i Nunez je GTD znači ako i on otpadne ista stvar, nema se na klupi prostora za zamijene. E sad ovo je derbi velika tekma, svi znamo što znači igrai te tekme, na Anfieldu je top atmosfera i tu ive glavne zvijezde vole igrati full minutažu, i ovde ako ne bude neplaniranih ozljeda, ili neki brzi žuti pa da se vadi taj igrač radi čuvanja eventualnog drugog žutog ovo bi moralo doći.
- i da Klopp i Ancelotti nisu trenera koji vole puno rotirati, i da igrali su puno međusobno u zadnje vrijeme i pazite sad unazad sve underi na ovoj margini

Super tip, sada ga htio odigrati, dalo mi samo za 10€, ne razumijem, prvi put imam problema sa favbetom
By enemies
#181850 Lucki radnik, probaj izaci iz favbeta i uci ponovno i opet uplatiti 10e i tako ponovi nekoliko puta, ovisno o tome koliko si htio uloziti, meni su isto to radili ali ovako sam uspjevao
By SergioRodriguez
#181858 Frankfurt-Napoli 2 2,25 sve kladionice

Za mene je ovdje Napoli veliki favorit. Puno su jaca momcad, igraju sezonu iz snova i prakticki su vec stavili obje ruke na pehar osvajaca Serie A. S druge strane igraju odlicno i u Europi pa su odigrali sjajno grupnu fazu gdje su zavrsili na prvom mjestu ispred Liverpoola, Ajaxa i Rangersa. Ono sto mi je posebno upalo u oko je to da ih ne zanima puno dal igraju kuci ili u gostima pa su tako dali Ajaxu 6 komada u Amsterdamu, Rangersima 3 u Glasgowu a od Liverpoola su izgubili na Anfieldu 2:0 iako im je dvojben gol ponisten za 0:1 i po meni su i u toj utakmici bili bolja momcad. Danas ih ceka Frankfurt sa fanaticnim navijacima ali ipak ekipom koja je losije kvalitete od Napolitanaca. Respekt domacinu ali Kvara, Osimhen i Lozano ce biti nerjesiva enigma za Jakica i ekipu
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Liverpool - Real tip
Manje od 8.5 zamjena Favbet koef 2.1
- ovo mi doslovno najsigurniji pik dana a zašto sad ću ukratko objasniti, kao prvo Real je oslabljen bez dva jako bitna igrača Krossa i Tchoumania znači najmanje 2 zamijene manje, jer bi sigurno igrali, druga stvar samim time manje prostora za zamijene jer na klupi vidim max potencijalno 4 zamijene i to ako 4.
Liverpool takoder ima dosta ozljedenih a koji bi sigurno igrali dali u prvih 11 ili ušli, Konate i Thiago a i Nunez je GTD znači ako i on otpadne ista stvar, nema se na klupi prostora za zamijene. E sad ovo je derbi velika tekma, svi znamo što znači igrai te tekme, na Anfieldu je top atmosfera i tu ive glavne zvijezde vole igrati full minutažu, i ovde ako ne bude neplaniranih ozljeda, ili neki brzi žuti pa da se vadi taj igrač radi čuvanja eventualnog drugog žutog ovo bi moralo doći.
- i da Klopp i Ancelotti nisu trenera koji vole puno rotirati, i da igrali su puno međusobno u zadnje vrijeme i pazite sad unazad sve underi na ovoj margini

9 zamijena šta reći. Liv potop, Klopp probao sve da ih resetira pa 5 zamijena. Real 4 zamijene, prvo pol me sjebe ozljeda Alabe koji sigurno nebi išao van, a za Krossa su prenijeli da nije ni putovao odjednom on na klupi, joooj što sam ljut sada zbog ovakvog pada
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Frankfurt-Napoli 2 2,25 sve kladionice

Za mene je ovdje Napoli veliki favorit. Puno su jaca momcad, igraju sezonu iz snova i prakticki su vec stavili obje ruke na pehar osvajaca Serie A. S druge strane igraju odlicno i u Europi pa su odigrali sjajno grupnu fazu gdje su zavrsili na prvom mjestu ispred Liverpoola, Ajaxa i Rangersa. Ono sto mi je posebno upalo u oko je to da ih ne zanima puno dal igraju kuci ili u gostima pa su tako dali Ajaxu 6 komada u Amsterdamu, Rangersima 3 u Glasgowu a od Liverpoola su izgubili na Anfieldu 2:0 iako im je dvojben gol ponisten za 0:1 i po meni su i u toj utakmici bili bolja momcad. Danas ih ceka Frankfurt sa fanaticnim navijacima ali ipak ekipom koja je losije kvalitete od Napolitanaca. Respekt domacinu ali Kvara, Osimhen i Lozano ce biti nerjesiva enigma za Jakica i ekipu

lagano 0:2 promasili penal i jos koju dobru sansu..moglo je bit i vise. Eintracht je ipak ekipa.za Europa ligu a ne za nokaut LP
By Rudy5
#181882 A muller Van de Zandschulp 2 uživo kv 5.20

Ovaj loptice ne može pogodit,cim udju 2 mozee okrenut to,slab je muller 64 32
By Jeffrey
#181944 Double kartoni iz Favbeta koef 2.8
Midtjland - Sporting over 5 kartona
Anderlecht- Ludogorec over 5 kartona
Midtjland-Sporting , grube ekipe, pogotovo Portugalci, aktivan rezultat, sudac Kruzliak u Europi vrti se oko 5-6 kartona tako da vjerujem da ide na najmanje 5 što je koef 1 onda.
Ander-Ludogorec igrao sam prvi meč kartone idem sad opet, očekujem najmanje 5 a to je koef 1, a vjerujem u tih 6, aktivan rezultat, grube ekipe, sudac švabo Siebert top za kartone.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Double kartoni iz Favbeta koef 2.8
Midtjland - Sporting over 5 kartona
Anderlecht- Ludogorec over 5 kartona
Midtjland-Sporting , grube ekipe, pogotovo Portugalci, aktivan rezultat, sudac Kruzliak u Europi vrti se oko 5-6 kartona tako da vjerujem da ide na najmanje 5 što je koef 1 onda.
Ander-Ludogorec igrao sam prvi meč kartone idem sad opet, očekujem najmanje 5 a to je koef 1, a vjerujem u tih 6, aktivan rezultat, grube ekipe, sudac švabo Siebert top za kartone.

Double winn :)
By Lučki_radnik
#182033 vraca se najbolja i najprofitabilnija liga u rvata

double sve klade

GROBNIČAN-OSIJEK 2 1
Osijek situacija poprilicno alarmantna, mađar je zatvoria pipu, dobili su odnosno dobit ce pampas i to bi bilo to od ulaganja kako stvari stoje, šta je ovdje bitno, osijek ovo igra sa kadetima i juniorima koji oboje sutra igraju, kadeti su dobri i bore se za titulu, kadeti koji su dobri nece igrati danas, samo prosjecni, juniori su im prosjek cisti, dalje najbolji igraci su sa prvom ekipom osijeka i dobijaju sansu jer osijek nema bas neku širinu, odnosno nema ju uopce, mislim da su petorica cijeli tjedan sa prvom ekipom, domacin iskusna ekipa, sa novim strategom se digli, ocekuje se da 3 boda ostanu nad Grobnikom

SESVETE-MEĐIMURJE F2 ODNOSNO HENDIKEP H1
međimurje nema za papar doslovno, raspali se ko kula od karata, svi koji su nesto valjali su otisli, ljudi nisu kune dobili mjesecima, najbolji igrac bas otisao u sesvete, trenutni roster međimurje su klinci na razini županijske lige, Sesvete se dodatno pojacalo, moraju izboriti povratak u 2.ligu, imaju top ekipu, komotno bi rekao za sredinu 2.lige

ULOG DOSTA JAK