JohnnyNoCash wrote:Da računa, ne znam odakle si, ali također 90% kladionica isto obračunava u Bosni.
Favbet računa crveni koliko znam kao 2 žuta dok Bet365 je ono ž+ž pa crveni 3 kartona ko i Wwin ista pjesma.
JohnnyNoCash wrote:Ako se ne varam mislim da Favbet računa isto kao i wwin, nek potvrdi jeff, meni su ipak tako rekli jarani iz Pule
Bolje da je tako hehe nećemo se buniti.
Zli_zec wrote:I bet3z5 isto? To tvrdis?
Da, ako je isti igrač. Favbet, Wwin i Bet isto , znači ako isti igrač dobije 2ž i onda crveni nakon drugog žutog računaju 3, a ako izravni crveni onda kao 2. Bet wwin i favbet indetično. Znači ako ganjaš overe koristiš te 3 klade ako su margine povoljne za tebe.
koliko je kosarka nezahvalan sport govori podatak da su sinoc Argentinci izgubili od Dom.Republike i nece ici na svetsko prvenstvo
3/4 rezultat 64-54
4/4 kraj meca 75-79
iako su ovoga puta igrali Campazo,Deck i Laprovitola ponovo poraz od Dom.R. i potpuno zasluzeno se ona plasirala na svetsko uz Usa,Brazil,Meksiko,Venecuelu i Kanadu
Zver se lagano vraća u formu nakon povrede ,nestvarno visoka kvota na njeg protiv Čeha,ne vidim nijedan razlog za ovoliku kv,veliki value pobjeda Zvereva ,podloga je jedna od najbržih na atp touru
Pada kvota ko vodostaj, ovo je jedinica ko Dubai doslovno!! Ovakvo je stanje, Barca bez više od pola ekipe, ko mislim suprotno taj nije gledao Barcu ove sezone, nema Pedrija, Dembelea, 2 ponajbolja igraca i od danas nema Lewe, ozljedio se jučer, Barca u nemilom padu forme, prvo ih Junajted ubio 2.pol, Barca dvaput presla centra i jucer kod predzadnje ekipe lige nisu stvorili ozbiljnu šansu, nema ko gol doslovno dati, Real mora ovo dobiti, doslovno im je kup spas sezone
Jeffrey wrote:Zli_zec wrote:I bet3z5 isto? To tvrdis?
Da, ako je isti igrač. Favbet, Wwin i Bet isto , znači ako isti igrač dobije 2ž i onda crveni nakon drugog žutog računaju 3, a ako izravni crveni onda kao 2. Bet wwin i favbet indetično. Znači ako ganjaš overe koristiš te 3 klade ako su margine povoljne za tebe.
Iza pravilnika Favbeta:
"Ako isti igrač dobije drugi žuti karton taj karton se ne računa u ukupan zbroj kartona igrača"