Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#182550 Bas to ti jebeni penali su me unistili zadnje vrijeme, pocevsi s madsenom koji je 2 promasio pa knorr 2 itd a bilo je toga jos.. btw nenadic do kraja sezone u psg
By SergioRodriguez
Rovinjez wrote:Bas to ti jebeni penali su me unistili zadnje vrijeme, pocevsi s madsenom koji je 2 promasio pa knorr 2 itd a bilo je toga jos.. btw nenadic do kraja sezone u psg

Madsena sam i zaboravio to je tek bio horor :lol:
By Jeffrey
#182570 Double rukomet iz beta 3.24 koef
Dinamo Bukurešt over 28.5
Gomes 4.5 under
- Magy osigurao 2 mjesto, ni gore ni dolje, težak meč za vikend u njemačkoj(fuchse) tako da nebi čudio da ih dinamo Bukurešt dobije, izmedju h2 i over gosta uzeo over očekujem jednu revijalnu tekmu gol na gol
Barca ima 1 mjesto očekujem rotacije tako da mi Gomes previše tu ovih 4.5
By SergioRodriguez
#182608 Smits under 7.5 2.00 PSK

Bio je na betu sinoc 8.5 ali jbg mislim da ce i ovo proci. Magdeburgu je ova utakmica revijalna i ocekujem odmor najboljih. Za 3 dana ih ceka nezgodan duel sa Fuchseom gdje ih cekaju Holm i Gidsel i ovo je odlicna prilika da se postede najbolji. Smits je nakon ozlijede Magnusona glavni motor Magdeburga pa je odigrao 7 utakmica u 20ak dana. Vjerujem da ce danas Lipovina dobiti svoje minute i nadam se da nece Smits imati brdo sedmeraca. Rizik na under ovakvog igraca uvijek postoji ali kada ce odmoriti ako ne sad

Weber 2.5 over 1.75 SS

Gore je sve receno, Magde bi mogao odmarati Smitsa pa i Gislija na srednjem a tada drasticno raste usage Weberu. U odlicnoj je formi bio do prije 2,3 utakmice kada su mu brojke jako pale. Danas je prilika da se ponovno raspuca i ocekujem 3 gola od njega veceras.

Jos mi se svida Rubin 4+ golova tko ima bet on je jako dobra opcija. Isto tako ako i danas ne bude Kosog mozda natocit naseg Lucina na 4.5 danas je za Wislu biti ili ne biti
By doktor_bet
#182613 Pozdrav ekipa, pratim vas vec neko vrijeme i stvarno ubijate sto se tice rukometa, NBA je vec cirkus i to je bas nepredvidivo. Ubacit cu se i ja kad budem imao neki solidan info pa da podijelim sa vama.

Knorr mi je ostao jos na tiketu kao najbolji strijelac utakmice po kvoti 3.00
Ovo je ogroman value s obzirom da kod kuce trpa redovito po 10 komada, ako ne bude imao vise od jednog promasaja sa 7m ocekujem da lagano izdominira

evo i slika tiketa
https://prnt.sc/mWpumNcLVdSL
By kokolo50
#182615 Porto - Wisla 1X 1.80 SS

Bez obzira što je Wisli danas potrebna pobjeda za prolaz dalje,moje je mišljenje da neće dobiti Porta na njihovom terenu. Porto prije SP-a i Porto nakon SP-a su 2 različite ekipe. Da je Porto ovako igrao od početka ne bi ni Zagreb ni Wisla bili u igri za 1/8 finala LP. Porto kada god igra,s kim god da igra,ima jaki sportski motiv da dobije protivnika. Naročito na svom terenu i pred svojim navijačim zasigurno se žele oprostiti od ove sezone LP pobjedom. Za razliku od Wisle oni neće igrati u grču a ako ništa drugo odigrao sam da neće izgubiti,a koeficijent na 1X je odličnih 1.80.

Inače za one koji igraju Lučina,po EHF-u Kosorotov je u satavu.

Ante Kuduz (4.5) over 1.85 SS

Gledajuči sastave na EHF-ovoj stranici danas opet nema Ali Zeina u ekipi Dinama. Tako sam pretprošlo kolo oko 14h vidio Mortena Olsena u ekipi GOG-a,da bi negdje oko 18h bio maknut sa liste. Tako da ovaj tip vrijedi odigrati tek kasnije,ili ako netko ima info da Zeina definitivno nema danas neka javi. Zadnja 3 kola u LP Ante je u odličnoj formi i iskorištava Zeinovo odsustvo. Protiv GOG-a 9/13,protiv PSG-a 6/13 te protiv Porta 6/9. U današnjoj "run and gun" tekmi koja o ničemu ne odlučuje trebao bi doči bez Zeina do 5 golova. Zamjena mu je Robert Militaru koji ove sezone nije zabio ni gola u LP,a ukupno je zabio 11 golova u 8 sezona LP za Dinamo!? Iskusan igrač od 29 godina i ima prosjek malo više od gola po sezoni! Kako me u zadnje vrijeme ide čovjek bi danas mogao odigrati utakmicu desetlječa i karijere,ali ja ču Antu probati,samo da napomenem - na narodni listić.
By SergioRodriguez
#182616 @doktor odlican tiket, ako bude sve po planu ulazis u lagan kes, trebao bi Knorr danas natrpat bez problema

@kokolo pratim Kuduza

Sto se mojih tice, Smitsa SS spustio cak na 5,5...nadam se da ce ispostovat Kai i ostat u underu, sad je na ovih 7,5 i kvotu 2 jako lijepo gledat ovo spustanje margina po kladarama