Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
marcgasol wrote:
Jeffrey wrote:
Jeffrey wrote:osasuna-a.bilbao over 5 cards 1.75
-dobre ekipe za kartone
-dobar sudac Manzano debeli overaš
-utakmica koja nosi izlaz u europu jer kroz ligu će teško
* minus okladi što je prva tekma ali budem riskirao

5 kartona u 64 min, ima još 25+min, gledam tekmu i mogu slobodno reći i ovo winn, laganooo

Jedva ovaj zadnji prodje, ali bitno da je proslo. :D

Da, nemreš vjerovati da do kraja moram čekati, a bilo elemenata. Uzvrat idemo sa over opet bit će svega u uzvratu
By Mikelito86
#182620 Pozdrav. Pratim vas več neko vrjeme i imate super prjedloge, zato sam odlucijo i ja svoje predloge pisati, moj fokus je na futsalu,taj šport pratim i recimo d sam dosta u njemu tako da nesto znanja i infa imam, ali ko sto sami znate to ne mora nista znacit. Da ne duljim,za danas imam predlog tekmu kvalifikacija za svetsko prvenstvo izmedju Izraela i Madžarske tip 2, koeficient je 1,65 sto po meni itekako ima value,obe ekipe imaju po bod, prva tekma u Madzarskoj zavrsila nerjeseno ali po meni je Madžarska bar za jedan razred jaca, ako hočejo se plasirat u drugu rundu kvalifikacija obema ekipama igra samo pobjeda sto se nadam d ce biti Madzarima prednost u otvorenoj tekmi. Tekma je u 18:30 . Toliko za prvi put od mene :D
By Mikelito86
Mikelito86 wrote:Pozdrav. Pratim vas več neko vrjeme i imate super prjedloge, zato sam odlucijo i ja svoje predloge pisati, moj fokus je na futsalu,taj šport pratim i recimo d sam dosta u njemu tako da nesto znanja i infa imam, ali ko sto sami znate to ne mora nista znacit. Da ne duljim,za danas imam predlog tekmu kvalifikacija za svetsko prvenstvo izmedju Izraela i Madžarske tip 2, koeficient je 1,65 sto po meni itekako ima value,obe ekipe imaju po bod, prva tekma u Madzarskoj zavrsila nerjeseno ali po meni je Madžarska bar za jedan razred jaca, ako hočejo se plasirat u drugu rundu kvalifikacija obema ekipama igra samo pobjeda sto se nadam d ce biti Madzarima prednost u otvorenoj tekmi. Tekma je u 18:30 . Toliko za prvi put od mene :D
. Kao sto sam predvidijo, Madžarska je prejaka za Izrael, laganih 1:6
By Mikelito86
#182651 NJEMACKA-LATVIJA tip 1, koeficient 1,75. Idemo opet futsal, stanje je sledeče,te dve repke su obe drugorazredne, bilo koja prodje dalje če u drugom krugu kvalifikacija ispasti zato mi ovaj tip nema toliki value ko jucer Madžarska. Ali opet mislim d bi Njemacka trebala dobit, minus ovog tipa je sto Njemackoj igra samo pobjeda a Latviji i remi dosta, prvu tekmu je Latvija dobila, zatim od Slovacke izgubila a Njemacka sa Slovackom odigrala dva remija sto znaci d nisu losi jer Slovacka je ozbilna repka, tako da računam d bi Njemci to nekako trebali dobit. ARMENIJA -BIH tip X2, koeficient 2. Tu mislim d koeficient skroz promasen, naročito iz razloga sto Armenija več plasirana dalje,ima sve tri pobjede, a Bih je bez boda,zato je Bih ova utakmica vrlo važna, ako bod izvuku jim je zadnje kolo bilo kaka pobjeda dosta, drugacije pa moraju ganjat pobjedu od 2-3 razlike, sto če protiv Češke biti vrlo tesko,al o tom potom,prvo danas treba koji bod dobiti. Jos jedna zanimivost,sude Slovenci pa računam i na njihovu "pomoč" :D
By JohnnyNoCash
#182655 Istra - Rijeka GG 1.90

2/3 sezone su iza nas, a Istrijani još uvijek žive svoj san. Pretežno domaćinska ekipa koja je od stadiona Aldo Drosina napravila pravu tvrđavu, jer su od početka drugog dijela sezone neporaženi, a redom su padali Hajduk, Osijek i Varaždin. Ipak ona igra protiv Šibenika u Šubićevcu prošlo kolo nije obećavala, bezidejno, čak što više su Šibenčani imali bolje šanse, ali je meč završen bez golova. Ovo bi mogla biti ona jedna utakmica koja bi se na kraju sezone itekako spominjala ovisno o tome kako završi, a Riječani unatoč lošem startu, doveli su Jakirovića koji je u Bosanskohercegovačkom fudbalu osvojio titulu sa Zrinjskim, pa možda i najubjedljivije u zadnjih 20-ak godina. Kvaliteta fudbala je bila iznad nivoa svih ostalih klubova, a da je dokazao da je dobar trener, pokazao je i u Rijeci koju je preporodio. Zadnje kolo jesu izgubili od Belupa, poništen gol, imali su incijativu od prve do posljednje minute, ali gol Belupa iz može se reći jedine prave šanse je odveo bodove u Vinkovce.

Gonzalo Garcia drugu godinu zaredom na klupi Istrijana, već je sad izjednačio svoj rekord po broju osvojenih bodova iz prošle sezone (31). Doveli su par dobrih pojačanja, Kadušić koji je jedno vrijeme igrao za Sarajevo, pa za Zrinjski, zatim Erceg koji je bivši igrač Hajduka, Marešić, Majstorović , Bradarić itd.. O Jakiroviću sam već govorio, također nekolica odličnih igrača koja je pojačala redove Riječana: Đuričin, Frigan, Djouahra, Pablo Alvarez, Veldin Hodza, Antonio Kresic, Matej Mitrovic, te Zlomislic kojeg je poveo sa sobom iz Zrinjskog.

Očekujem da obje ekipe idu po maksimalne bodove iz razloga što bi Istru eventualna pobjeda postavila u jako dobru šansu za 4. mjesto, dok Riječani nemaju šta da izgube. Trenutno je Belupo na 32, Istra na 31, a Riječani na 28. Svaki bod do kraja sezone im je bitna i nemaju prostora za kikseve, te iako je još 1/3 sezone preostala, 3 boda bi bila od možda i krucijalne važnosti za nastavak prvenstva, a treba obratiti i pažnju da je Belupo u polufinalu Kupa, tako da će teško na dva fronta izdržati, sve u svemu nas čeka jako zanimljiv nastavak prvenstva, a ja po ovoj kvoti moram odigrati.
By JohnnyNoCash
#182656 Zverev 1 1.65
Đoković - Medo 22.5+ 1.75

Zverev od posljednje povrede na RG protiv Nadala, konačno uhvatio dobru formu i vezao par odličnih pobjeda. Prvo kolo nezgodni Lehečka, zatim O'Connell koji je prošao i kvalifikacije i igrao zaista fenomenalno, ali je Alex u tom meču prikazao svoj najbolji meč ove godine, brutalno kako je odigrao i opet je bilo 75 64, ne tako ubjedljiv rezultat po prikazanoj igri, što dokazuje kako je Australac igrao ovdje i da nije bio nimalo lagan protivnik. Posljednje kolo Sonego, rutinski 2:0, sa malim padom koncentracije prilikom serviranja za meč.

Novak i Medo, onaj US Open 21' kada je Rus spriječio Novaka da uzme zlatni slem, sva četiri GS u godini, i to ga je Medo rutinski pomeo da je Nole izgledao kao amater. Iako su od tog susreta, četiri puta odigrali međusobne mečeve, sva četiri je Nole dobio, mislim da mu je u glavni još to sjećanje, na kako je i Nole sam izjavio jedan od najvećih trenutaka u njegovoj teniskoj karijeri (prije početka tog meča). Medo zaredao dva turnira, počeo je napokon da ima konstantu i da pogađa više winnera od neprisiljenjih, duel uvijek ove dvojice igrača donosi pregršt dobrih poteza, tako da je meni ovdje over dosta izgledna opcija. Očekujem tri seta, blagu prednost dajem Novaku, uzeo je titulu ovdje 2020, dok je dva puta ispadao u 1/4 finalu. Medo ovdje zadnji put igrao 2019. tad je ispao u prvoj rundi.
By Jeffrey
#182695 3x singl iz Bet/Favbeta
Max stake Getafe-Girona over 5.5 kartona 1.57 bet
Srednji Bochum-Schalke over 3.5 kartona 1.57 bet
Niži Volendam-Emmen over 3.5 kartona 1.9 Favbet
-analize bit će dodane
By Mikelito86
Mikelito86 wrote:NJEMACKA-LATVIJA tip 1, koeficient 1,75. Idemo opet futsal, stanje je sledeče,te dve repke su obe drugorazredne, bilo koja prodje dalje če u drugom krugu kvalifikacija ispasti zato mi ovaj tip nema toliki value ko jucer Madžarska. Ali opet mislim d bi Njemacka trebala dobit, minus ovog tipa je sto Njemackoj igra samo pobjeda a Latviji i remi dosta, prvu tekmu je Latvija dobila, zatim od Slovacke izgubila a Njemacka sa Slovackom odigrala dva remija sto znaci d nisu losi jer Slovacka je ozbilna repka, tako da računam d bi Njemci to nekako trebali dobit. ARMENIJA -BIH tip X2, koeficient 2. Tu mislim d koeficient skroz promasen, naročito iz razloga sto Armenija več plasirana dalje,ima sve tri pobjede, a Bih je bez boda,zato je Bih ova utakmica vrlo važna, ako bod izvuku jim je zadnje kolo bilo kaka pobjeda dosta, drugacije pa moraju ganjat pobjedu od 2-3 razlike, sto če protiv Češke biti vrlo tesko,al o tom potom,prvo danas treba koji bod dobiti. Jos jedna zanimivost,sude Slovenci pa računam i na njihovu "pomoč" :D
. Njemacka dobila 3:1, a BiH izgubila 3:2, nisam znao il bi plako il bi se smijo :D ljudi jih razvalili,u sutevima na gol bilo 40-17 za BiH al niš to ne znaci kad jih više primis neg daš :D
By Jeffrey
Jeffrey wrote:3x singl iz Bet/Favbeta
Max stake Getafe-Girona over 5.5 kartona 1.57 bet
Srednji Bochum-Schalke over 3.5 kartona 1.57 bet
Niži Volendam-Emmen over 3.5 kartona 1.9 Favbet
-analize bit će dodane

Samo najsigurniji prošao, nisam zadovoljan, šteta što još Bochum Schalke nijw bio taj još jedan ...