- 05 Mar 2023, 13:27
Double:
Dinamo - Osijek hendikep (-1.5) 1 i zbroj zutih kartona manje od 5.5 @2.97
Reims - Ajjacio domacin daje vise od 1.5 gola @1.79PSK
Slazem se sa svime sto je Sergio rekao, Osijek u katastrofalnoj formi, rasprodali nekoliko bitnih igraca, ispali iz kupa, ostaje im sad ta borba za preostala mjesta koja vode u Europu, ali s ovakvim rosterom i igrom morat ce se dobro namuciti u ostatku sezone da zadrze to mjesto. Ocekujem dominaciju Dinama cijelu utakmicu, nesto slicno kao sa Hajdukom.
Sto se tice kartona, sudi Strukan koji je na prosjeku od 5 kartona, i da je malo bolji sudac stavio bi i nizu marginu, ali ovako sam odigrao sigurniju varijantu. Dinamo na prosjeku od 1 kartona po utakmici, a taj je prosjek i manji ako uzmemo u obzir drugi dio sezone di u nijednoj od 6 utakmica nisu dobili vise od 1 kartona na utakmici. Osijek na prosjeku od 2, ali u drugom dijelu sezone su samo u Istri dobili 4ž1c, u ostalim utakmicama 1 ili 2 s tim da su igrali “derbije” s Hajdukom u kupu i Rijekom doma di su dobili po jedan karton.
Na zadnjih 6 medusobnih utakmica je bilo manje od 5.5 zutih, a samo jednoj od tih je bilo 5, sve ostalo manje.
Reims iskreno nisam gledao, vise sam uzeo ovo na temelju statistike gdje vidim da su u zadnjih 7 domacih prvenstvenih utakmica 5puta zabili dva ili vise pogotka, u jednoj su zabili 1 Nantesu, iako su imali pregrst sansi, i s Nicom remizirali bez pogodaka. No ono sto mi je zanimljivo da zadnje tri domace utakmice imaju po 18 20 i 31 udarac na gol sto nemaju nekada i neke jace ekipe, a ako pogledamo danasnjeg protivnika koji se nalazi pri dnu tablice, ne briljira u prvenstvu i prima dosta golova, ovaj tip mi ima value.