Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#182847 Bayern-Psg tip over 4.5 cards 1.72 Bet
- idem jače na ovo a zašto, Psg je 99% prvak Fra i njima je ova utakmica sve, pokušat će na sve načine doći do pobjede, Bayern je odličan ali nije nepobjediv, realno nemaju top napadača Chupa Moting iako je trenutno u formi nije taj za mene vrhunski kakvog Bayern zaslužuje, i realno ne vjerujem da će Bayern ovo riješiti lagano bez znojenja i da samo tako utakmica izgubiti draž natjecanja, da Bayern ima prolaz rano, a i nisu ta ekipa koja se zatvara kad vodi, nemaju to , i da se time izgubi na oštrini. Prognozu nebi udarao tu jer po meni koef su nerealni, i value mi je tu x2. U srijedu nema Neymara to je čak + za Psg jer realno trojac Neymar Mbappe Messi trpi obrana , tak da bez Neymara bit če bolja obrana Psg 100% nego sa njih tri u polju, a i napad bi mogao bolje funkcionirati jer malo im jedna lopta. Istina je da bi bilo dobro za kartone da igra Neymar jer zna dobiti a pogotovo iznuditi ali računam da je tu Mbappe i tko je gledao utakmicu u Parizu kad je ušao zadnjih pola sata bilo je problema, tad je i krenula oštrina, tako da on sam je u stanju dva na sebi kartona izvuči, a isto ako krene nervoza sklon je popuštanju živaca i kartonima. Prva tekma ova oklada prošla, sad još bolje za kartone jer sudi Orsato inače je top za kartone i moram ga uzet na ovom derbiju i to margina 4.5 bit će utakmica za Psg sve ili ništa i sami mogu pokupiti 3-4 komada kao od šale tako da vjerujem da ide to na 5-6
By Nasir Jones
Nasir Jones wrote:Danas cu zbog statistike h2h uzeti pobjedu sassuola i da ce sassuolo dati tacno 3 gola, kvota na bet365 6.50. Zamene ima vaule.

Sassuolo win 3-2
By 2paNN
#182916 Ljudi imam jedno pitanje.. Danas krecem sa novom piramidom pa ako ocete da kacim ovde korake, pa ako neko zeli mozda moze da prepise ili vidi sta ja igram pa da doda na nesto svoje? Meni nije tesko nego otkud znam da se ne pravim previse pametan :lol:
By 2paNN
#182921 Korak 1.

Tsc - Crvena Zvezda gost daje gol u drugom
Benfika - Briz domacin daje gol u prvom

Danas ovako. Pocetni ulog 1000, igram 9 koraka do milion!

Dokaz o uplati i kvoti ostavljacu printskrin.
https://prnt.sc/1ozY6DfwCLi6

Aj pa nek nam krene lepo :D

P.s. piramida je prebacivanje dobijen kesa sa kvotom dva, u devet koraka sa 1000 do milion :!: