- 07 Mar 2023, 16:19
Da igrao sam vise puta, dva puta dolazio do 258 uzimao pare za sto sam p.c.a.. jednom probio tu granu i pao sa ulogom od 517.568 din na psg-tuluz 1x kad je jos ibra igrao

al nbt je to.. igram najvise ove piramide do 5 koraka zato sto mi to pokrije sve troskove koje imam za dati period a da ne diram platu, ako me razumete.. vec par godina unazad tako platim more, zimu, registraciju kola i tako neke stvari, a plata mi ostane gde jeste sto smatram uspehom jel mi je to i cilj. Sad cu pokusati do kraja da idem, posto sam resio ta neka pitanja. Drugo sto se tice tiketa od 10-15 kvota po soma i to, smatram da nema isti value, jer sam sebe uverio mnogo puta da je do dva para pogodljivo dok sve preko toga je sreca. Takodje, u ovoj igri biras bas sigurice, danas sam izabrao malo jace kvote da bi stavio dva para, a vec ako prodje videces kako dalje igram. Bas dugo sam u kladionici, takodje sam i radio u istoj tako da sam upoznat bas sa svim mogucim sistemima i ostalim stvarima sta kladionice radi i kako navlace. Najgora stvar kod ove igra je sto vise pogadjas, to ti se sve sto stavis na tiket cini nesigurnim

i onda kad omanes kazes da li je moguce da sam ovo igrao a ne neki singl tipa 1.95 kvota.. ali dobro je sve to dok imas cilj i ispunjavas ga.
Eto malo o meni i mog sranja

Edit: nisam ti odg na kladionice i obaranju kvota, mozz i soccer mi nikad nisu obarali kvote, ovo gore navedeno je igrano u Mozzartu i lagano je prolazilo. Ja sam radio u jednom kladionici necu da imenujem malo je manja od ovih i dopustali smo te uplate, to je ja sam bukvalno stiskao yes za takve stvari, dok za neke manje lige ili nesto sto smrdi to onda je islo do vlasnika pa je onda udarao yes ili no.