Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By yoldza
#182938 Ma.ok ali većina nas ne zna za te aplikacije gdje možeš da vidiš ko gdje kako uplaćuje pa da prepises...ali meni kladjenje na neku 5 finsku ligu da ne znam ni koje dresove nose isto kao da se kladim na utrke pasa ...
By 2paNN
#182939 Ako mozes ti isprati kroz live i vezi sa benfikom, ako ne brate nadji danas kvotu 2 sam pa nastavi drugi put..

Tako je yoldza, tako i ja razmisljam.. zato igram online jer ako te pare uzmem u ruke onda su moje ovako prvih 1000 je moje ostalo je njihovo , takodje uvek postoji da kazes dosta je aj ispocetka ili aj na tri dela pa tri opcije.. svasta nesto je tu u igri.. ako padnem na primer tri puta na prva dva koraka onda odigram tiket kvote 3-4 vratim pare i opet :D :D mene u piramidi najvise jebe sto hocu svaki dan da nadjem kvotu dva sto je jako lose i treba igrati kad nadjes kvotu dva.. tako cu sad da pokusam da ga jebem :lol:
By Ninca90
yoldza wrote:Ma.ok ali većina nas ne zna za te aplikacije gdje možeš da vidiš ko gdje kako uplaćuje pa da prepises...ali meni kladjenje na neku 5 finsku ligu da ne znam ni koje dresove nose isto kao da se kladim na utrke pasa ...

Ma znam.. nema emocija tu. Zato je čisto poslovno haha

Igram ja i sa strane ovako, za svoju dušu ali ne mogu tu da pronađem mnogo dobrih opklada pa ispadne samo manji deo ukupnog pota :D
By doktor_bet
#182942 Kad netko spomene pojam "kvota 2" odmah mi je muka i tera me na povracanje.
To je glupost nevidena, evo i primjer: Nades neki par koji si bas siguran i vidis ogroman value, kvota 1.85 i sad tebi malo fali do 2 i dodas neki random par 1.10, a sansa da taj 1.10 ima bilo kakva value gotovo i ne postoji. Prosta matematika i vjerovatnoca. To forsiranje kvote 2 te odvodi u minus dugorocno jer gubis value za tip u koji si siguran. Mala kvota ne znaci da je nesto manje ili vise sigurno.

Bolje 1.80 i veliki value nego 2.10 i nikakav value, zato je singl najbolja metoda kladenja. Rizik je jako mali, a ako si dobar i uporan imat ces konstantnu zaradu. Yield 7% pa na vise i dobro ti se pise :D
By Ninca90
#182946 Ljudi kroz vekove vole duplo ili ništa, to je urođeno :D

Možda je pomalo za nevericu, ali moguće je naći value i na kvoti 1.02. Tokom 2021. godine igrao sam cele sezone na Pinnacle za jako velike uloge kvote 1.02-1.04. Postojala je mala nesmotrenost tog sajta sa kvotama na velike favorite. Npr. koledž košarka, hendikep je -37 ladno kvota 1.03 iako je realna kvota 1.005 polovinka od 1.01 ili tako nešto, možda i manje

Ako se dobro sećam imao sam samo dva promašaja na 400 mečeva. Jedan je bio Kentaki na 35 hendikep a jedan Finska košarka na hendikep 40.

Prošle godine su to korigovali.

Čak i sa tako minornim kvotama napravila se ogromna zarada.
By viljasboas
#182950 dr_bet on da pogodi ovo jednom u zivotu, niz od 10, slecdeci put moze da 1000 puta iz pocetka, znaci 3 godine svaki dan da pada i da krece iz pocetka i na nuli je. a to za ocajnike i tako to pusti, svako igra kako hoce. ja volim brze pare, progresija od 5 je vrlo realna, svako veze niz od 5xkvota 2. i to LAGANO jednom u mesec dana. problem je sto ti posle cetvrtog koraka bude zao para.

edit: iz price momka se ne bi bas reklo da je ocajan, jedino sto mi se parovi ne svidjaju za ovaj rad, treba da igra nesto sto moze da se brani zadnja tekma, al to nije ni tema.
By Teo
#182951 Ovo sto vam Ninca kaze je jedino ispravno ali je to cisti profesionalizam i moras se bas tome posvetiti.Licno znam par ljudi koji samo tako igraju i u plusu su a nikad nista zivo nisu pogledali ni ti znaju bilo sta o sportu.Ali za taj nacin kladjenja je to cak velika prednost u to sam potpuno siguran.Ja jednostavno ne mogu tako i nemam zivce za to, pokusavam sam da nadjem vrijednost u sportovima koje pratim a pratim ih dosta ali me s godinama to sve vise zamara i ne znam dokle cu vise izdrzati :D .

Kao drugo vidim da dosta ljudi na forumu uopste ne zna sta je vrijednost ili value odredjenog tipa.Znaci kao sto vam je covjek reako value se moze naci i u kvoti 1,02 ako je veca vjerovatnoca od toga da ce taj tip doci.To sa dva kvotom moze biti zanimacija ali takodje i tu ako ne trazis value u svakom predlogu, dugorocno sigurno neces biti u plusu a ako ne trazis, onda ti nema razlike nasao danas kvotu 2 ili 32, sto bi cekao pet dana.
By fikkre
2paNN wrote:Korak 1.

Tsc - Crvena Zvezda gost daje gol u drugom
Benfika - Briz domacin daje gol u prvom

Danas ovako. Pocetni ulog 1000, igram 9 koraka do milion!

Dokaz o uplati i kvoti ostavljacu printskrin.
https://prnt.sc/1ozY6DfwCLi6

Aj pa nek nam krene lepo :D

P.s. piramida je prebacivanje dobijen kesa sa kvotom dva, u devet koraka sa 1000 do milion :!:

LAGANEZE
By Mikelito86
#182994 LATVIJA- SLOVACKA tip 2, kvota 1,60. Evo opet mene sa futsalom,proslih dana mi nije nijedan tip zapeo za oko, ovaj danas se mi pa čini vrhunski, realno sam ocekivao koeficient oko 1,3. Igra se zadnje kolo prvog djela kvalifikacija za svetsko prvenstvo, racunica je jasna,latviji samo pobjeda igra,a slovackoj je i remi dovoljan pa računam da ce se Latvija morati otvoriti a tu bi do izrazaja morala doci od Slovacke kvaliteta koja je bar za razred bolja od Latvije. Sretno nam bilo