Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By fikkre
#183004 1.87 kvota na ove tri celti-1.30; bajern-1.21; parizan-1.19.Moram mijenat kladionicu pod hitno jer ove kvote su stvarno prelose...
By 2paNN
#183005 Svaka kladionica je dobra za nesto, kod nas u Srb je soccer mama za fudbal, dok za kosarku su krs.. svuda moras imati naloge :lol:
By UcenikBGD
2paNN wrote:Korak 2.

Celtic - Hearts domacin prvo pol 1+
Bajern - Psg ukupno prvo pol 1+
Partizan - Kolubara domacin drugo pol 1+

https://prnt.sc/RqyqG69smVFw

Srecno!

Ovde će ti nažalost biti kraj. Igra 1+pp deluje lako ali za kvote koje daju je bzvze, 0-0 poluvreme je veoma često. Bolje nađeš neku kvotu 2 ili nekog igrača over/under.
By deyan
2paNN wrote:Korak 2.

Celtic - Hearts domacin prvo pol 1+
Bajern - Psg ukupno prvo pol 1+
Partizan - Kolubara domacin drugo pol 1+

https://prnt.sc/RqyqG69smVFw

Srecno!

Zdravo druže.
Pre svega, hvala na tipovima, pratim te u stopu. :))

Nažalost, preko sam i nemam ovu ponudu za FKP.
Može li neka alternativa?

Unapred zahvalan. P
By fikkre
#183014 Ja bih probao Tottenham-Milan 12 sad ne znam kolika ti je tu kvota ali to mi izgleda kao sigurica

Edit:1.25 na bet365 a ima po nedje i 1.30
By enemies
#183015 Tottenham - Milan under 2 cards 1.half @1.83 bet365

Sudi Turpin, teski underas, jako tezak na kartonu pogotovo u prvom poluvremenu sto pokazuje na vecini svojih utakmica. Aktivan je rezultat sto nije bas najbolje, ali nekako ne ocekujem bas skroz otvorenu igru od samog pocetka, pogotovo ako Tottenham nekako uspije povesti pa izjednaci ukupni rezultat. Ako se i desi od pocetka skroz otvorena igra tu mi je bitna karika Turpin koji voli jako pogledat kroz prste. Nedavno na Mars-PSG u prvom pol cisto povlacenje za dres nije sudio kao zuti, ono ako nije za karton onda ne znam sta je.
Statisticki gledano u zadnjih 20 utakmica (mozda i u vise utakmica ali nije mi se dalo dalje gledati) samo je jednom dodjelio 2 kartona u prvom pol, a na vecini je bilo i bez kartona.
Ekipne statistike po meni nije potrebno naglasavati jer vecina utakmica nema toliku vaznost kao uzvrat u playoffu Lige prvaka, ja cu vjerovat u ovo gore sto sam napisao pa mi s toga ovo dobar value za probati na neki srednji ulog.
Za hrabrije cak probati da u 1.p nece biti nijedan karton za sto je koef 4.30 cini mi se.
By 2paNN
#183036 Kao alternativu bi ti predlozio neke igre na golove tipa 1+1+ bajern i celtic 1&1+1+ to ti dodje na kvotu 2, 2.10 zavisi, tako neke igre ocekujem veceras posto nemas FKP, te dve tekme iskombinuj za kvotu 2..
Hvala Ucenice na nozicu u ledja :D
By deyan
#183044 Bayern daje 1 gol u prvom poluvremenu, Bayern daje gol u drugom poluvremenu?
Isto za Celtic?

Hvala i ostalim forumašima.

Blagodarim.
PS. Sorry, nov sam u ovoj narkomaniji. :D
By 2paNN
#183069 Ne, bilo ko daje gol u svakom pol..

Jbg puce korak na mocni Partizan, tako mi i treba kad igram mrtve grobare.. bas zalosna ekipa ali dobro jbg, sad ce hejteri vrvt da se javljaju :D

Ja cu vcrs da probam opet korak na celtic 1&1+1+ i bayern 1+1+ za soma pa ako dodje kacim sutra nastavak.

Evo ga korak 1. Ako padnem pauza do vikenda.
https://prnt.sc/Cm8kI-WU0pYU