Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Ja sam singlirao nizozemce...neznam u kojem svemiru je 1.40 na nas i na osnovu cega je tolika kvota...ne kazem da necemo dobit al kvote su sprdacina

Uz nekoliko promasenih penala, mrtvih zicera koje je ludi Kuzmanovic skidao kao ns traci, bezbroj tehnickih pogreski Nizozemci uzmu bod. Ljudi su nazalost bolja ekipa od nas i steta sto 5.20 nije upalo. Kad bi barem malo cesce kladare davale ovakve tecajeve. Ja sam izvukao na liveu jer je vec u 20 minuti bilo 4 na hrvatsku pa sam se pokrio. Ali steta zbog koeficijenta i ne nasjedajte na te fore od 1.40 na hrvatsku

Dobronamjeran savjet
By Jeffrey
#183561 Idem opet jače na kartone
Girona-A.Madrid over 4.5 bet 1.8 koef
- odmah da napomenim 3 puta zaredom padam jače pik na kartone pa tko ne želi neka preskoči, a sad o piku
- Girona srce Katalonije, jači katalonci nego igrači Barce, a dolaze "prijatelji" iz Madrida
- A.Madrid pod Simeone znamo svi kako igraju
- Girona ekipa debelo preko 2 prosjek u 24 tekme 60ž/1c Madrižani još jači 58/7 e sad sudac Melero Lopez ove sezone teži underaš 4 po tekmi, ali do ove sezone overaš 6, ali ove sezone sudio jedanput A.Madridu dao im 3, i Gironi dva puta dao im 2x3
- + okladi value je 4.5 margina u špa
- oba kluba trebaju bodove Girona sađo na +4 od zone, a A. madrid bori se za LP
- minus okladi ne prolaze kartoni kad igraju
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Idem opet jače na kartone
- odmah da napomenim 3 puta zaredom padam jače pik na kartone pa tko ne želi neka preskoči, a sad o piku
- Girona srce Katalonije, jači katalonci nego igrači Barce, a dolaze "prijatelji" iz Madrida
- Girona ekipa debelo preko 2 prosjek u 24 tekme 60ž/1c Madrižani još jači 58/7 e sad sudac Melero Lopez ove sezone teži underaš 4 po tekmi, ali do ove sezone overaš 6, ali ove sezone sudio jedanput A.Madridu dao im 3, i Gironi dva puta dao im 2x3

Na jedvite jade ušlo ovo, 5ž winn
By Jeffrey
#183591 Porto-Inter over 5 cards 1.75 bet Jači ulog
- na 5 se vrača ulog
Porto jebena ekipa, doma će skupo prodati kožu, očekujem da se ide na nož, ulog velik, rezultat aktivan, dobro su se kefali u 1 tekmi očekujem i uzvrat. Sudi Marciniak vrti se oko 4, ali to mi malo bitno oko ovakvih utakmica visokog uloga.
Tko želi nek doda prolaz City ako mu ovo mali koef, ja neću jer bi volio da ispadne City iako teško.
By jr320i
Jeffrey wrote:

Brate, 4 ž

Ovaj nije bio na terenu sto je dobio poslednji
By Jeffrey
jr320i wrote:
Jeffrey wrote:

Brate, 4 ž

Ovaj nije bio na terenu sto je dobio poslednji

Evo sad sam vidio, bio je na terenu ali svirao prvo kraj pa onda dao karton golmanu, a jebem te živote jel moguće
By Lučki_radnik
#183600 DOUBLE HL, srednji ulog

PORTO-INTER 4,5 ŽUTIH VIŠE
MAN.CITY-LEIPZIG 3,5 ŽUTIH VIŠE

Kad ako ne sad, ovo bi se išlo dosta i jače ali sude 2 debila, u Portugalu ima da Dragao gori, da izgori krava i štala, inter u rasulu, igram ja jos i keca i prolaz Porta. Sudi čelavo poljsko retardirano smece koji daje kartone ovisno kakav mu je dan, nagledao sam se utakmicu di nebi dao karton da mu život ovisi o tome, u poljskoj ligi daje karton ako ga se krivo pogleda doslovno, sa njim se nikad ne zna ali pošto ovjde ima naboj, aktivan rezultat, more južnoamerikanaca koji su operirani od bjesnoce ima da se ide u kost
Drugi par, nece to city lagano, imali su srece u prvoj utakmici, sudi slovenac Vincic, inace sudac sa najvise dokazanih pogreška u zadnjih 2 godine, covjek koji redovito ide na orgije, znaci jedini razlog zasto on sudi i dalje je ceferin, nema druge, jako loš sudac, bio je dobar kad je krenuo, užasno sudi, ovo ce suditi minimalno 60-40 za city, takav je on, evo u grupnoj fazi da podsjetim najveca krađa ikad inter-barca 1-0 šta je tu napravio, nakon toga umjesto da bude izbacen za sva vremena on sudi i dalje, teski lobij ima
By Rovinjez
#183609 Team cards - Porto over 2,5 (1,80) bet365

Sve portugalske ekipe poprilicno ostre da ne kažem cesto i prljave, Porto je i u prvoj utakmici ovdje zaradio crveni a i u domacem prvenstvu su gubili korak za Benficom radi te nediscipline, recimo kuci protiv gil Vicentea uspjeli su dobiti 2 crvena kartona i izgubiti. Sve u svemu ocekujem jako agresivan Porto narocito ako ne zabiju brzi gol i ne krenu stvari po njihovim zeljama
By 2paNN
#183617 Porto - Inter 1x0-3
Man city - Lajpcig 1&1+1+

kv. 3.29 soccer

Porto trenutno bolja ekipa, dosta ih gledam i deluju mi okej skroz, kuci igra naravno bolje i tvrd su protivnik. S druge strane Inter od kojeg sam ocekivao mnogo vise da pokaze ove godine ali oni su za sad losi. Ne verujem da ce Porto odmah krenuti da da gol i da tako slomi protivnika. Krenuce lagano posto i sa jednim golom idu u produzetke, tako da sam izabrao ovaj tip kao sigurniji od 1 kojeg cu svakako igrati u singlu i vrlo verovatno cekati live.
City, pa sta reci dosta kvalitetniji tim od Lajpciga koji igra otvoren fudbal sa dosta trcanja. Morace gosti malo vise da se otvore sto ce dati dosta prostora sitiju za kontre sto je njihovo mozda i najjace oruzje. Smatram da ce siti da postigne jedan gol u prvom a onda u drugom ce da bude dosta otvorenije i samim tim i golova.

Srecno svima!
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Porto-Inter over 5 cards 1.75 bet Jači ulog
- na 5 se vrača ulog
Porto jebena ekipa, doma će skupo prodati kožu, očekujem da se ide na nož, ulog velik, rezultat aktivan, dobro su se kefali u 1 tekmi očekujem i uzvrat. Sudi Marciniak vrti se oko 4, ali to mi malo bitno oko ovakvih utakmica visokog uloga.
Tko želi nek doda prolaz City ako mu ovo mali koef, ja neću jer bi volio da ispadne City iako teško.

Ajde da je ušlo ovo, mora se čekati do 97min