ISTRA-LOKOMOTIVA OVER 5 KARTONA
DINAMO-RIJEKA KONTRA HENDIKEP (+1,5) 2
Mislim da je ova sezona kad se u hnl-u zakuhalo više nego ikad, o suđenju sve znate, sude redom debili ali dobro, sta je tu, sudi Pajac inace izraziti overas i poznat po skandalima uglavnom, pao mu prosjek u zadnje vrijeme, pa je vrime da vadi od prve minute kartone. Na glavnoj tribini u Puli se radi neviđeni pritisak od prve minute na suce, sutra se ocekuje dobra posjeta, nedjelja poslije rucka, jeftine karte, borba za europu, istra leti nakon sta su srusili dinamo, imaju 2 poraza ove sezone od lokomotive i sutra nece izgubiti nema sanse, ima mesara na jednoj i drugoj strani, borba za europu koju žele jedni i drugi tako da prava muska utakmica mora biti
Drugi par derbi na Maksimiru, dinamo na aparatima, to vam je tako kad slozite ljudi na vlast koji bas ne znaju svoj posao, dinamo ce vjerojatno biti prvak ove sezone, makar potenijalno bi moglo biti sutra 6 ili 7 razlika, proracun se smanjuje poprilicno, jako puno problema u najavi, odma dajem okladu kome god u 500 eura da dinamo nece igrati ligu prvaka naredne 3 sezone niti jednom, mamic je tata mata za sve i covjek zna posao a sad one druge stvari nisu da o tome raspravljamo. Dalje dolazi Rijeka koja je preporođena, igraju odlicno, najbolja ekipa drugog dijela prvenstva, samo poraz od belupa koji ce nesreca bila, takav dan bio, ja sam poprilicno uvjerenja da se vracaju kuci sa bod (ovima), ademi se oprasta, znaci najava je nekih pola sata igre, sigurno nece igrati 100%, nije balavac da mu propadnu milijuni u kini, dalje dinamo sa i bez ademija 2 razlicite ekipe, to se vidi zadnjih utakmica, na to dodajte misica koji je van forme, u zadnje 2 utakmice ima 2 asista za protivnike haha, salu na stranu, petkovic je opet onaj voljni moment 0 bodova i sad jedan od jacih razloga, žele se rijesitit tv servisera, pukla je atmosfera u ekipi i ne mogu ga trpiti vise, sad neki dan u puli 1 zamjena samo, imas cudo klupu, drmicu neda igrati, lik je doktor nogometa ali eto, jedini nacin da steras trenera su losi rezultati a 4 utakmica bez pobjede bi to morala znaciti, njegov odnos sa simicem je prilicno klimav