Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#183851 Da zaboravio sam taj izlet u Megi i nesto u grckoj i Italiji jako kratko ako se ne varam a sad po meni je bio euroligaški igrac naravno ne neka zvijezda ali roster igrac svakako barem po tome kako je trpao u reprezentaciji i to ozbiljne ekipe
By MTD
Rovinjez wrote:Da zaboravio sam taj izlet u Megi i nesto u grckoj i Italiji jako kratko ako se ne varam a sad po meni je bio euroligaški igrac naravno ne neka zvijezda ali roster igrac svakako barem po tome kako je trpao u reprezentaciji i to ozbiljne ekipe

Ta reprezentativna takmicenja cesto mogu da zavaraju i daju pogresnu sliku o kvalitetu nekog igraca. Secam se na nekom Svetskom prvenstvu kako je Duverioglu licio na Hakima i ubacivao po 30 poena za Jordan, a onda se pojavi u turskom prvenstvu i ne moze da prdne i dobaci do 10 poena.
By Rovinjez
#183927 Ima to i do uloge u timu naravno, u feneru onakvom tesko je bilo ocekivati nesto a u Turskoj reprezentaciji naravno druga slika tako da shvaćam sta oces reci ali po meni jedan solidan dinamičan bek koji moze dati dobrih 15-ak minuta na ozbiljnom nivou
By 2paNN
#184182 Ajmo Evropljani danas ima par tekmi i meni par pikova pa bi voleo da vidimo svi zjd..
E.Green na 17.5 mi je svakako opet +, poceo je da siluje sa sutevima tj i sa pravom ih uzima, tekma koju bi trebalo da dobiju i da bude dosta kvalitetna, to bi vezao i sa Buducnost 1.
Onda imamo Tenerife u H1 protiv Dacke, i tu mi je Fernandes + ali nemam jos uvek granicu.
Fener usao u formu i to mi je 1 mozda i H1, Milano dosta pusta sa spoljnih linija pa se samim tim namece Gudura na 13,5 + u odlicnoj je formi, ili Wilbekin 12.5 + uzima svoje suteve ali nema bas neki %..
Sta mislite jel imate jos nesto?

Edit: Fernandes 9.5 u maxbetu to uzimam sigurno
By Nasir Jones
#184211 Meni je danas Luwawu-Cabarrot za over, samo ga nemogu naci nikde u ponudbi, inace bi ga uzeo 10pts ili 15pts or more, po veliki kvoti.
Matchup mu je hayes, proslu tekmu dao 15pts, kako nema shieldsa i datomea je nekako glavna trojka, a fener trenutno sa hayesom nije jak u odbrani.
By Nasir Jones
Nasir Jones wrote:Meni je danas Luwawu-Cabarrot za over, samo ga nemogu naci nikde u ponudbi, inace bi ga uzeo 10pts ili 15pts or more, po veliki kvoti.
Matchup mu je hayes, proslu tekmu dao 15pts, kako nema shieldsa i datomea je nekako glavna trojka, a fener trenutno sa hayesom nije jak u odbrani.

19pts...
Mislim da je imao granicu oko 7pts.
By Xavi Pascual
#184328 Da li neko ko ima Sport Klub, kanal SK10 (tu je išao prenos u Srbiji) i opciju da vrati unazad jednu situaciju na meču: Cluj - Prometey. Meč se igrao od 18:30.

Interesuje me situacija ko je postigao koš za Prometey u 1/4 - vreme: 6:46 za vođstvo od 13-0. Čitav meč je brljala statistika, pa me zanima da li je koš postigao DJ Kennedy #17 ili DJ Stephens #20? Unapred veliko hvala!
By petko87
#184331 Au sta radi ovaj Brazilac iz Ulma, 9p u1/4 za 6 min i onda 4pf i samo 12min na terenu uz 13p.
Valjda ce biti pametniji u 4/4 da ne napravi taj 5ti faul i da da jos tih jebenih 5p
By 2paNN
Xavi Pascual wrote:Da li neko ko ima Sport Klub, kanal SK10 (tu je išao prenos u Srbiji) i opciju da vrati unazad jednu situaciju na meču: Cluj - Prometey. Meč se igrao od 18:30.

Interesuje me situacija ko je postigao koš za Prometey u 1/4 - vreme: 6:46 za vođstvo od 13-0. Čitav meč je brljala statistika, pa me zanima da li je koš postigao DJ Kennedy #17 ili DJ Stephens #20? Unapred veliko hvala!

Jebe me GEOBLOCK na telefonu, kad budem dosao kuci pa cu ti reci, ako ti niko ne javi do tad.