Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iggidala
#1843 Jucer lagani prolaz AldriDge over iako su neki pisali drugacije. Mislim da su to vezano za njegovo zdravlje dezinformacije,vidili smo to i jucer nebi njemu dopustili doktori da igra toliko silnu minutazu i i da igra prvi sastav ako ga nesto boli.

L.A. Lakers - Oklahoma City 2 Hendikep [+6,5] 1,85
Nemam sta tu puno nadodati, Lakersi se u prva dva meca dobro drzali danas nevidim nikako kako bi mogli upisati pobjedu kuci, i da su svi igraci IN opet bi odigrao ovo jel su Lakersi ove sezone losi, mislim da ce ovo lagano danas proci,kvaliteta Okl i brojni nedostaci LA uciniti ce svoje.
24,5 - Irving K. (Cle) VIŠE 1,85
Irving zato sto ga nema tko cuvati u Denveru, mali prcoljak Lawson nece ga moci zadrzati nikako . A i znamo kakve su utakmice kod Denvera kuci ,popracene silnim kosevima pa isto tako i danas mislim da ce biti. Od Cavsa nema tko drugi povuci nego sam Kyrie pa eto danas over mi se cini najizgledniji.
By Goodness
#1844 Evo ukupnih rezultata za tri dana... sinoc smo malo popravili prosjek dobivenih listica poglavito radi narodnog heroja JR Smitha i Cousina, a vecina je pala na Miamiu... sritno danas ;) ukupno-10.1..gif
By mestar_10
#1847 Jeremy Lin Broj poena igrača 14,5 tip: manje

Lin je samo jednom prebacio ovu granicu kada je njegova momčad ostala ispod sto poena, a ukupno samo 13 puta ove sezone. Večeras ga čekaju Celticsi koji su u zadnje četiri utakmice limitirali svoje protivnike na samo 82,3 poena. Čisto sumnjam da će Rocketsi ostati ispod 90, ali stotka bi mogla izostati. Celticsi nisu ludi da se s njima natjeravaju po terenu, a s obzirom na to koliko u rukama loptu ima Harden ne vjerujem da će Lin uopće dobiti dovoljno prilika da ovo prebaci. Ukupno ove sezone iz igre šutira tek 43,5 posto (4,6/10,7) uključujući 28,2 za tri poena. Nekako mi je izvjesniji scenarij u kojem gubi snagu i trčkara za Rondom nego ovaj za njim. Na postavljeni napad Lin jako rijetko šutira i više razigrava ili prosljeđuje loptu Hardenu, a danas bi se takvih mogli nagledati stoga sumnjam da će ovo prebaciti.
By dr.Mas
#1849 Gde lagan prolaz?!-kod mene bila granica 20.5,tj. otisao je under..zato sam ga mudro preskocio...Steta sto me je sjebao Wade.. :D
By MvP39
#1850 listic 1:
Boston(h-8,5) - Houston 2 (1,30)
Memphis(h-7,5) - San Antonio 2 (1,30)
Denver(h-10,5) - Cleveland 1 (1,85)
LA Lakers - Oklahoma 2 (1,40)
kvota: 4,37

- Boston je sad usao u seriju pobjeda, zaredali su ih 4. Samo su Indianu pobjedili sa vise od 8,5 razlike. S druge strane Houston izgubio od New Orleansa. Iako je svima ovaj poraz bio iznenadenje meni nije, i igrao sam na New Orleans. Iz razloga sto su kompletni i jer su dobili ogroman motiv, a talenta imaju, jer je to jako mlada momcad. I uz sve to Houston je morao kiksat jednom. Prije New Orleansa imali su 5 pobjeda u nizu i mislim da ce ponovno pokrenuti niz pobjeda nakon pobjede nad Bostonom. Nadam se pobjedi Houstona, ali 100% sam siguran da nece izgubiti sa 9+ razlike jer su odlicna ekipe koja moze drzati najmanje egal sa Bostonom.
- Memphis i Spursi dvije odlicne ekipe, odigrali su jednu medusobnu ove sezone i bilo je nerjeseno. Opet ocekujem neizvjesnu utakmicu jer su obje ekipe kompletne. Tesko da ce Memphis ispunit ovaj hendikep, ako uopce pobjedi.
- Denver Nuggetse hvalim vec duze vrijeme zbog njihove timske igre. Mislim da oni imaju najsiru klupu u NBA-u. Nemaju ozljedenih igraca za razliku od gosta kojemu fale: Varejao i Gibson, a upitni su: Walton i CJ Miles. Kad sam vidio informaciju da je Miles upitan znao sam sto treba odigrati. Jednostavno ce ih Denver ubiti veceras. Koji god sastav Denvera bude bio na praketu trebao bi rasturiti desetkovane Cavalierse.
- Znate zasto Oklahoma. LA postala bolnica i Lakersi su uz losu igru sada i oslabljeni.

listic 2:
New Orleans - Minnesota 1 (1,80)
Irving K.(-24,5+) vise (1,85)
Bryant K.(-33,5+) vise (1,85)
Durant K.(-28,5+) vise (1,85)
kvota: 11,39

- Rekao sam vec kako sam igrao na New Orleans protiv Houstona. U toj tekmi najbolji igraci Hornetsa su ubacili samo 11 poena. Na te najbolje igrace mislim na Eric Gordona (sut: 2/12 3p: 0/4 ft:1/2 poena: 5), Anthony Davisa (sut: 3/5 poena: 6) i Ryan Andersona (sut: 0/7 3p: 0/4 poena: 0). I bez obzira sto nije bila vecer najboljih oni su pobjedili jer im se ekipa sastoji od mladih i talentiranih igraca koji sigurno imaju motiva za nastavit seriju pobjeda nad "velikim" klubovima. Minnesota je desetkovana, nema Lovea, Budinger, Roya i Leea, a upitan je i Barea. Mislim da Pekovic i Kirilenko ne mogu sami dobiti New Orleans. Pali su Spursi i Rocketsi, a sada su na redu Timberwolvesi.
- Irving je u dobroj formi, u zadnje 4 tekme 3 puta je presao 30 poena. Samo jednom je ostao ispod ove granice. Veceras mu idu u prilog 2 stvari. Uz ozljede Varejaa i Gibsona za veceras je upitan i CJ Miles koji voli trositi lopte i sutati tricu. Ako on ne bude igro ovo je zicer veceri. Ali sad dok neznam hoce li igrati igram irvinga na 2. listicu. I druga stvar je ta sto Denver prima puno koseva i uopce ne igraju obranu, tako da...
- Bryant - Durant ce biti dvoboj veceri. Bryant 3 tekme nije presao ovu granicu i ocekujem da ju napokon prede jer je vrijeme da uzme suteve Nashu i World Peacu koji bezveze bacaju tu loptu na kos. Ako misle pobjediti mora se Bryant aktivirati i ponoviti 35 poena protiv Oklahome ove sezone. Durant granicu u kladionicama nije presao vec 5 utakmica. Ubacio je Wizardsima 29 poena, ali tad je granica bila 29,5, u ostalim tekmama je ubacio jos manje. Vrijeme je i njemu da ide preko. Vec je pokazao da moze Lakersima ubacit 36 poena, nadam se da ce danas to ponoviti. Ocekujem dobar dvoboj i dobro nadigravanje.

Sretno !!!
By MvP39
ttominac said

Ima tko info da li Monta Ellis igra danas jer mislim da je onda Jennings over zicer dana!

igra http://www.donbest.com/nba/injuries/
By iggidala
dr.Mas said

Gde lagan prolaz?!-kod mene bila granica 20.5,tj. otisao je under..zato sam ga mudro preskocio...Steta sto me je sjebao Wade.. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Bio je ujutro jucer u psk 18. pa narastao na 19. tako je i ostao.. Stavio sam par uj. a vas problem sto cekate 10 sati da uplatite.