Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#184293 Kasparek 2.5 over 1.60 psk

Kvota je dosta niska ali za mene odlican par. Kaspareka svi znaju i nemoram ga posebno predstavljati. Zadnje 2 u ligi prvaka je uzeo po 9 suteva i zabijao je 4 i 6 komada. On i Humet su na poziciji desnog vanjskog a Kiel tu dosta pusta. Ivic/Vigo su im dali 10 komada, Garciandia/Tonesen 7, Rod 5...

Reinkind 4+ 1.72 bet

Gore je sve receno, nema Weinholda i minutaza Reinkindu raste. Sada pocinje ozbiljan dio Lige prvaka i od Haralda se ocekuje velik doprinos.

Svida mi se i Kuduz under od kokola, sa Zeinom u sastavu nemoze biti na istoj granici kao i bez njega
By Rovinjez
#184312 Sta je sve ovaj bolesnik frimmel fulao prvo poluvrijeme, 2 penala i par cistih zicera i opet je na 3 komada, sreca nema blonza pa bi trebao igrat i drugo poluvrijeme inace bi bio kraj
By JuriKnorr
Rovinjez wrote:Sta je sve ovaj bolesnik frimmel fulao prvo poluvrijeme, 2 penala i par cistih zicera i opet je na 3 komada, sreca nema blonza pa bi trebao igrat i drugo poluvrijeme inace bi bio kraj

Hahahah Szita igra krilo majko moja ccccc
By JuriKnorr
JuriKnorr wrote:Reinkind & Ali Zein both to score 3 or more @ 1.80 bet365

Po meni jako dobar tip,za Kiel nema Weinholda pa tako Reinkind ostaje jedini desni bek.Na drugu stranu Zein bio u top formi prije ozlede nadam se da je vec sanirao to voli forsirati i ne libi se da uzme po 10ak suteva po mecu tako da po 3 gola danas od obojca po meni ne bi trebalo pretstavljivati problem.

Lagano :mrgreen: :mrgreen:
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Kasparek 2.5 over 1.60 psk

Kvota je dosta niska ali za mene odlican par. Kaspareka svi znaju i nemoram ga posebno predstavljati. Zadnje 2 u ligi prvaka je uzeo po 9 suteva i zabijao je 4 i 6 komada. On i Humet su na poziciji desnog vanjskog a Kiel tu dosta pusta. Ivic/Vigo su im dali 10 komada, Garciandia/Tonesen 7, Rod 5...

Reinkind 4+ 1.72 bet

Gore je sve receno, nema Weinholda i minutaza Reinkindu raste. Sada pocinje ozbiljan dio Lige prvaka i od Haralda se ocekuje velik doprinos.

Svida mi se i Kuduz under od kokola, sa Zeinom u sastavu nemoze biti na istoj granici kao i bez njega

Kasparek lagano samo ga dajte na 2.5 smjesni ste

Reinkind ima 3/4 u 37 minuti i ne opuca do kraja utakmice, i to sve bez Weinholda u sastavu...razbolit cu se od ovakvih padova
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Luka Stepancic under 1,5 (1,85) SS

Vraca se u ritam nakon ozljede, szeged tu jos ima garciandiu i tonnesena koji su trenutno napadacki mocniji dok ce on dati puno vise u obrani. On ce vjerovatno vuci brzi centar i kontru i ako se akcija ne zavrsi na klupu, u dresu reprezentacije kontra nizozemaca zabio jedan gol iz dva pokusaja, vidjela se ta hrda u napadu tako da je mateo maras odradio jako fin posao u osijeku

Lagani under naplaćen a usput nek frimmel i pastor idu u picku svoje matere iako je na malom tiketu di sam ionako pao over prvo pol veszprem al kako ovaj idiot nije dao 4 komada samo bog zna
By Rovinjez
#184414 Sebastian Barthold over 5,5 (2,15) PSK

Divna kvota, u SS je recimo 1,80 na ovo, nakon odlaska Hansena sad ima on penale i radio je to dosta dobro, igrat ce vrlo vjerojatno citavu utakmicu i vjerujem prebaciti.

Isto tako u SS palmarsson 3,5 granica a PSK 5,5 a ja iskreno sam blizi underu.

Kod svaba danas lijepa utakmica Lowen i HSV uzeo na 62,5 over trebao bi biti shootout na brdo golova
By SergioRodriguez
#184415 Aaron Palmarson 3.5 over 1.70 SS

Dva najbolja danska kluba se sudaraju odmah nakon grupne faze i ocekuju nas dva izuzetno zanimljiva susreta. Kod Aalborga je konacno pravu formu uhvatio Palmarson pa zabija 6,5,3 u danskom prvenstvu odnosno 6,5 u ligi prvaka u zadnjih 5 susreta. On i Claar su cesto zajedno na terenu, veliku minutazu ima Palmarson a danas mora povuci. Gog mu lezi pa im je zabijao 6,4,6,6,5,4,7 znaci 7 zaredom je u overu na ovu granicu. Vecinu toga je igrao i Hansen a sada mu brojke mogu samo rasti jer preuzima vise toga na sebe i ima vise minuta na terenu.
By SergioRodriguez
#184419 Danas je i moja bundesliga na rasporedu pa imam 2 odlicna para

Steinert i Vigo Kristjanson 4+ 1,72 bet365

Oklada da ce obojica dati po 4 gola, vjerujem da to ide i vise od ove granice. Obojica su desni vanjski, obojica su prvi izvodaci 7m u svojim ekipama i ako ne zastekaju na penalu neznam kako ovo moze pasti.

Steinert igra odlicno, ima 7,9,6 u bundesligi a podbacio je samo u zadnjem kolu sa 1 golom i promasena 2 sedmerca u prvih 10 minuta utakmice. Inace je siguran sa penala, a Leipzig dosta prima sa desnog vanjskog. Kirkeloke im je dao 4,Reinkind 5 a Smits 11 naprimjer. Samo Smits od navedenih puca penale kao i Steinert i on u ovakvoj formi mora dati minimalno 4 komada.
U prosloj medusobnoj je dao 6/8 od toga 4 iz igre.

Vigo je u jos boljoj formi, zabija 11,7,10,7 i igra nestvarno. I za Island je odigrao odlicne 2 utakmice u odsustvu Magnusona i ne vidim kako ce ga danas Erlangen zaustaviti. Erlangen sa pozicije desnog prima od Lasena proslo kolo 7 komada, Verstein 5 a Schmidt 6. To su sve golovi iz igre a Vigo je bolji od navedenih igraca plus puca penale
U medusobnoj je dao 7/11 od toga 5 iz igre.

Mozete uzeti i 5+ obojica sto je malo riskantnije ali vjerujem da prolazi i placa se 2,37.

Juri Knoor over 6,5 1,72 bet365

Sto reci o Knooru, covjek ima sve ovlasti u momcadi Lowena, puno suteva uzima, puca sedmerac i kad promasi i samo kriminalan dan ga ostavlja u underu. Proslu utakmicu je imao strasno los sut iz igre ali je sa sedmercima dosao do cak 11 pogodaka iz 20 pokusaja. Inace je jako dobar realizator, uz 3,4 sedmerca koje Lowen majstorski iznudi gotovo svaku utakmicu nebi smio biti ispod 7 pogodaka. Sa srednjeg Hamburg prima dosta pa im je Budel proslo kolo dao 6 iz igre, Gisli i Weber naprimjer kombinirao 13 a znamo kakav je kapacitet Knoor.

Zadnju medusobnu im oe dao 6 komada, ali je tada u sastavu bio Uwe koji je pucao penale.