Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#184516 MARCH

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostavri najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By Jeffrey
#184523 Deni Avdija (skokovi)7.5+ 1.71/2u ✅✅

- veliki value, na oslabljen Wash skače mu usage rate, još spursi sa druge strane. U tekmi 31.01. di je bio BO pa dobio 33 min sa klupe 9skokova, 25 poena. Pošto nema Kuzme i Beal očekujem visoku minutažu za Avdiju. Zadnje 3 tekme kad je dobio ozbiljniju minutažu prebacio ovu marginu, protiv ozbiljnijih ekipa , a Spursi koje boli tuki za obranu, skok, vjerujem da u tih 33+ minute ide na 8skokova.
By Dejo
#184542 Klay Thompson 21,5+/1,86/2 unita

GS igra veceras sa Filom na domacem parketu sto je prvi razlog za uzeti Klaya po ovoj za njega prilicno niskoj grani.Takodje imace I povoljniji match up od Karija kojeg ce cuvati Melton koji je dobar defanzivac.
By malsha9323
#184592 Nikola Vucevic 19.5 over @ 1.80 / 2u ✅✅

Bez neke opsezne analize, matchup Eubanks, Tajbul/Lavine, Derozan OUT. Uvek dobar izbor za ne uzeti, ali u ovakvoj konstalaciji snaga bi bila sramota da ne dobaci do 20, ipak sve je moguce. Lillard GTD, deluje mi kao egal u oba slucaja. Dobre brojke kontra Blazersa za standarde njegove promenljive forme.
By 2paNN
#184593 Boston - Indiana 1st quarter H1 (3.5) @1.86 unit 2 ❌

Boston kuci otvara dobro utakmice, skoro pun roster igraca. Prva postava bi morala da odradi dobar posao na pocetku tekme. Vise puta sam rekao da pratim i volim prve cetvrtine.

Srecno!
By Darko1987
#184618 Desmond Bane (MEM Grizzlies) 5 or more assists @2.40 bet365 / 2 units

Ista meta, isto odstojanje, 7 laganih asistencija prije 2 dana, očekujm i večeras minimum 5. Brooks se vraća u petorku al’ to ne utiče mnogo na pick, Morant opet sa klupe što je svakako dobra stvar jer će Bene imati više loptu kod sebe. JJJ trpa kao lud, očekujm tu 2-3 lagana assista, run&gun tekma gdje će Bane imati tih laganih dodavanja na zicer u kontrama. Nema šta, očekujem da ima 4/4 na ovu granicu protiv Rockets-a za ovu sezonu.
By Gile777
#184619 Austin Reaves player assists milestones 10 ili više koef 11,75 bet365 UNITS 2

Večeras idem sa ovim momčićem, koji je u odličnoj formi...bori se za novi ugovor, skoro " pa sam " vuče Lakerse. Dobija sve više i više minuta. Zadnju tekmu protiv Phoenixa 39 minuta na terenu, 11 asista i 25 poena. Iskreno ja ga večeras vidim na sigurnih 8 asista...a po ovoj kvoti, i po trenutnoj formi..ja ovo moram probati. Znamo da OKC muku muči sa reketom, tako da očekujem samo par komada prema Davisu. Lakersima jako bitna tekma, nemaju više pravo na kalkulacije, igraju kod kuće...večeras će 5 najboljih igratu sigurno po 36 37 min...ekipa sretno svima.
:D
By petko87
#184625 B. Portis (Milwaukee Bucks) over 13.5 points @1.95 Bet365 2 units

Ocekujem razvaljivanje Jute veceras, bilo je Lopez ili Bobiska, malo veca granica na Lopezu, ocekujem da ce starteri Milvokija zavrsiti posao ranije i vise minuta za Portisa, takodje igram svakog iole kvalitetnijeg centra protiv Jute. Bobi ume i za 3p tako da je to jos jedan plus po meni…
Ali kako me ide u poslednje vreme ne bi me cudilo da igra 7min i ima sut 1/6 :D