Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Mikelito86
Mikelito86 wrote:Kmn Sevnica - KMN Bronk hendi 2,5 na domacu ekipu kvota 2. To je slovenski futsal, odigrano na bet 365. Igra se zadnje kolo, racunica je jasna,sevnica sa pobjedom sigurno igra doigravanje za prvu ligu,ako pa remizira ili izgubi pa odvisna od drugog rezultata, bronx ima več osigurano četrtfinale a pobjeda mu nosi prednost domačega terena u doigravanju . Ja igram na Sevnicu jer su danas kompletni i motivacija če jim sigurno biti veča neg kod gostiju, i kod gostiju dva igrača ne igrata radi kartona. Probacu jos čistu jedinicu jer mi je kvota skroz nerealna 5,5. Sretno nam bilo.

Nikad lakse pogodjeno, domačini dobili 7:3
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Češka - Poljska tip X2 koef 1.6 ( večina klada)za jače
Ne slažem se sa kolegom tipserom da je Češka jača, a sad ću to obraložiti iz svojih očiju,. kao prvo krečem od selektora Poljskw preuzeo iskusni mag, Santos Fernando čovjek majstor za taktiku, jako iskusan, čuda radio sa Portugalom, uzeo titulu, dobio je finu lovicu i Poljski savez od njega očekuje puno. E sad očekivani sastav poljaka večeras: Szczesny; Cash, Kiwior, Bednarek, Frankowski, Kaminski, Zielinski, Szymanski, Linetty, Zalewski i Lewa e sad to su imena iz Juve, Napolia, Rome, Barce, Arsenala, Lens ( koji je 3 u Fra) realno vrlo solidna ekipa. Česi dosta mijenjali u repki igrača, čak 11 novih pozvano, očekivani sastav čeha Pavlenka, Coufal, Holes, Brabec, Jemelka; Soucek, Kral, Barak; Cerny, Schick i Hlozek koji ipak dolaze iz slabijih klubova, većina njemačka i talijanska liga ali ovi sa sredine tablice, jako su loše igrali zadnjih par godina, nema ih na mapi, a Poljaci ipak imaju svjetsko u Katru gdje su ispali od jakih Fra, a bili 2 u skupini tak da neznam po kojem kriteriju je Češka favorit, po meni to prije dvojka, ali eto neka bude x svi zadovoljni.

Kakav kiks, ovi Poljaci nisu ni krenuli pošteno već dva primili, a jeste levati. Užas kakvi papci
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE KVALE ZA EUROPSKO PRVENSTVO, SREDNJI ULOG (FAVBET)

BUGARSKA-CRNA GORA VIŠE OD 4,5 KARTONA
ČEŠKA-POLJSKA 1X

Prvi par politički nastrojena grupa, gdje svi imaju realne šanse za prolaz osim litavaca koji su operirani od baluna, mora se ići u kost od prve minute jer nemaš puno utakmica za vratiti bodove, sudi Azer, prosjek sudac, izrazito grubi Bugari inace ali imaju Crnogorci konje za trku, odnosno za potuc se, egal susret, ima da se ide u kost
Drugi par Česi kuci, na papiru 2 najjace ekipe te grupe, u Pragu pred dobro popunjenim gledalištem ocekujem barem bod Čeha, makar su meni bliži sva 3, kvalitetu imaju, poljaci padaju sa kvalitetom, Lewa jedini nesto, ostalo prosjek, cak i ovi koji su inace dobri za repku ne igraju dobro, inace poljaci u gostima dosta loše generalno prolaze

bugari raspali se oprostili od ikakvih šansa u 1.kolu, neviđeno retardirana repka bez volje za icim, bez komentara stvarno
Češka lagano, to je mašina, vidi se dobar rad u Slaviji Prag koja godinama igra odlično u Europi, imaju dobru generaciju, nemaju zvijezde ali su klapa i imaju muda, to je najbitnije a poljaci klasika kad prođu granicu skinu gace
By 2paNN
2paNN wrote:Srbija - Litvanija 1-1&3+
Francuska - Holandija 1-3&1-3

Kvota 3.14 soccer

Srbija dosta kvalitetnija od Litvanije tu nema sta puno da se kaze, verujem da cemo uspeti da uvaljamo 1 u prvih 15-20 mina i onda ce se lakse igrati, 3 gola ne bi smelo da se dovede u pitanje.
Sto se tice Fra-Hol, smatram da ce biti bar po 1 gol po pol, da probiju nece sigurno.

Srecno!

Srbija ne moze da da 3 gola litvaniji, zemljo otvori se. Lose.
By Lučki_radnik
#184644 DOUBLE ULOG POJAČAN

VUKOVAR-JARUN 1
HRVATSKA-WALES 1

Jedinice ko Dubai oboje, hendikepi u najavi, Vukovar ukratko kao i svaki put jaki ko crna zemlja, ekipa sastavljena jako skupa, primjer ova ekipa je skuplja od Belupa, kvalitetan trener, stranci koji čine razliku, ono ekipa čudo za naše uvjete, jarun toplo hladno igra stalno, sad su doma dobili 5 komada od zadnjega, sta reci dalje, i danas im nema uvjerljivo najboljeg igraca raula floruca zbog kartona, jos neke probleme imaju sa ozljedama, ako su pametni trpali su f2 protiv sebe i ici ce kuci pjevajuci
Gori Poljud, raspodano sve odavno, gori krava, štala i čuprija, mi dvostruki uzastopno viceprvaci svita i tamo neki velšani koji su najgori ikad, pratim nogomet bas maksimalno, hrpa anonimusa tamo igra, teski panjevi neki, katastrofa repka, ramsey kao najbolji igrac a covjek u škotskoj nije prevaga, nema se sta rec nego idemo po kesu
By 2paNN
Lučki_radnik wrote:DOUBLE ULOG POJAČAN

VUKOVAR-JARUN 1
HRVATSKA-WALES 1

Jedinice ko Dubai oboje, hendikepi u najavi, Vukovar ukratko kao i svaki put jaki ko crna zemlja, ekipa sastavljena jako skupa, primjer ova ekipa je skuplja od Belupa, kvalitetan trener, stranci koji čine razliku, ono ekipa čudo za naše uvjete, jarun toplo hladno igra stalno, sad su doma dobili 5 komada od zadnjega, sta reci dalje, i danas im nema uvjerljivo najboljeg igraca raula floruca zbog kartona, jos neke probleme imaju sa ozljedama, ako su pametni trpali su f2 protiv sebe i ici ce kuci pjevajuci
Gori Poljud, raspodano sve odavno, gori krava, štala i čuprija, mi dvostruki uzastopno viceprvaci svita i tamo neki velšani koji su najgori ikad, pratim nogomet bas maksimalno, hrpa anonimusa tamo igra, teski panjevi neki, katastrofa repka, ramsey kao najbolji igrac a covjek u škotskoj nije prevaga, nema se sta rec nego idemo po kesu

Okej i ja cu da igram keca na Hrvatsku danas u triplu sa Spanijom 1 i Swiss 2&2+, ali kako mozes da kazes da pratis fudbal maximalno a Wales igraci su ti anonimusi? ne kazem da su dobri igraci ali ne mozes da kazes ni tako nesto.. ja koji pratim fudbal na MAXIMALNO znam pola tima Litvanije a ne Walesa :D
By Lučki_radnik
2paNN wrote:
Lučki_radnik wrote:DOUBLE ULOG POJAČAN

VUKOVAR-JARUN 1
HRVATSKA-WALES 1

Okej i ja cu da igram keca na Hrvatsku danas u triplu sa Spanijom 1 i Swiss 2&2+, ali kako mozes da kazes da pratis fudbal maximalno a Wales igraci su ti anonimusi? ne kazem da su dobri igraci ali ne mozes da kazes ni tako nesto.. ja koji pratim fudbal na MAXIMALNO znam pola tima Litvanije a ne Walesa :D

haha pa igraju u klubovima slabijim od kisele vode
By Lučki_radnik
#184649 DOUBLE FAVBET, SREDNJI ULOG

ARMENIJA-TURSKA 4,5 KARTONA VIŠE
IZRAEL-KOSOVO 3,5 KARTONA VIŠE

ukratko solidni suci, imamo naboj u Jerevanu, Armenija uvijek igra dobro na pocetku kvala, nebi se cudio da ovo dobiju Turke koji su nista specijalno, postoji naboj i politicka situacija ovih država, vruc teren je uvijek tamo, ocekujem da se pocekicaju. U Izraelu ocekujem da se nešto pita i šiptare koji su solidna ekipa, barem imaju konje za trku u agresiji, moraju dati krvi jer jedino tako mogu nesto uzeti u gostima
By SergioRodriguez
#184651 Samo da pohvalim Mikelita, decko ubija ovaj futsal...samo pisi majstore pratim te

@lucki slazem se sa jedinicom vukovara...imaju jebenu ekipu...neznam koliko si ih gledao...onaj mali robin je igrac za vrh hnla...kakav majstor
By Lučki_radnik
SergioRodriguez wrote:Samo da pohvalim Mikelita, decko ubija ovaj futsal...samo pisi majstore pratim te

@lucki slazem se sa jedinicom vukovara...imaju jebenu ekipu...neznam koliko si ih gledao...onaj mali robin je igrac za vrh hnla...kakav majstor

pratim ih zadnjih 2 sezone bas dosta, cesto prenose utakimice na youtubu ili na fejs stranici, ono ozbiljna organizacija bas po svemu, a tog robina sam gledao baš uživo par puta, vidis kad ju primi da je doktor, izvukli ga negdje u kolumbiji i spasili od siromaštva, radi takvih igraca se dolazi na stadione, na to sve dodati da Bojko radi strašan posao