2paNN wrote:Lučki_radnik wrote:DOUBLE ULOG POJAČAN
VUKOVAR-JARUN 1
HRVATSKA-WALES 1
Jedinice ko Dubai oboje, hendikepi u najavi, Vukovar ukratko kao i svaki put jaki ko crna zemlja, ekipa sastavljena jako skupa, primjer ova ekipa je skuplja od Belupa, kvalitetan trener, stranci koji čine razliku, ono ekipa čudo za naše uvjete, jarun toplo hladno igra stalno, sad su doma dobili 5 komada od zadnjega, sta reci dalje, i danas im nema uvjerljivo najboljeg igraca raula floruca zbog kartona, jos neke probleme imaju sa ozljedama, ako su pametni trpali su f2 protiv sebe i ici ce kuci pjevajuci
Gori Poljud, raspodano sve odavno, gori krava, štala i čuprija, mi dvostruki uzastopno viceprvaci svita i tamo neki velšani koji su najgori ikad, pratim nogomet bas maksimalno, hrpa anonimusa tamo igra, teski panjevi neki, katastrofa repka, ramsey kao najbolji igrac a covjek u škotskoj nije prevaga, nema se sta rec nego idemo po kesu
Okej i ja cu da igram keca na Hrvatsku danas u triplu sa Spanijom 1 i Swiss 2&2+, ali kako mozes da kazes da pratis fudbal maximalno a Wales igraci su ti anonimusi? ne kazem da su dobri igraci ali ne mozes da kazes ni tako nesto.. ja koji pratim fudbal na MAXIMALNO znam pola tima Litvanije a ne Walesa
A kad se radi očito o nekom mladom dečkiću, koji napiše 20 redova ali ništa bitno, tipične dječje analize, i sve je natočio, rastočio potočio