Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#184656 @Sergio bome ja se ne slažem s tobom oko Tomića +, po meni prije minus. Moguć BO, godine, igrao sad kup prije 3 dana, prije toga u ligi 10 poena niža minutaža tak da nebi se čudio da opet tak bude. Sretno tebi ja ću preskočiti okladu tebe cijenim kao tipsera pa eto ti misliš + ja - pa neću onda igrati.
By SergioRodriguez
Jeffrey wrote:@Sergio bome ja se ne slažem s tobom oko Tomića +, po meni prije minus. Moguć BO, godine, igrao sad kup prije 3 dana, prije toga u ligi 10 poena niža minutaža tak da nebi se čudio da opet tak bude. Sretno tebi ja ću preskočiti okladu tebe cijenim kao tipsera pa eto ti misliš + ja - pa neću onda igrati.

Tebe sam se prvog sjetio kad sam pisao over, znam da ti uvijek guras under na tomkea :lol: :lol:
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:
Jeffrey wrote:@Sergio bome ja se ne slažem s tobom oko Tomića +, po meni prije minus. Moguć BO, godine, igrao sad kup prije 3 dana, prije toga u ligi 10 poena niža minutaža tak da nebi se čudio da opet tak bude. Sretno tebi ja ću preskočiti okladu tebe cijenim kao tipsera pa eto ti misliš + ja - pa neću onda igrati.

Tebe sam se prvog sjetio kad sam pisao over, znam da ti uvijek guras under na tomkea :lol: :lol:

Je ja ga guram uvijek na margine 13-14 under ako su protivnici dobri, išao bi i danas ali nisu stavili kad sam bio, i sad pročitao tvoju analizu pa eto neču igrati, preskačem. Uglavnom meni je danas under zbog BO ne vjerujem da će preko 19-20 min igrati
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:Slobodno ti sisaj under jesi lud..ako mislis tako samo pisi :D

Ma neću, rekao sam da te cijenim kao tipsera, da nam se pikovi podudaraju uzeo bi, ovako preskačem. I sve pohvale tebi , rovinjezu i ostalima na pikovima, svaka čast momci, pogotovo rukometna kolona....
By Rovinjez
Jeffrey wrote:Aleksa Avramović 9.5 lokali RH
Admiral 6.5 e sad gdje je veći value, 3 poena u ABA ligi je jako jako puno

Ja sam blizi underu ali zna on imati neke lude serije di natrpa na brzinu, ovako u startu bi prije under 9,5 uzeo