Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
2paNN wrote:
Lučki_radnik wrote:DOUBLE ULOG POJAČAN

VUKOVAR-JARUN 1
HRVATSKA-WALES 1

Jedinice ko Dubai oboje, hendikepi u najavi, Vukovar ukratko kao i svaki put jaki ko crna zemlja, ekipa sastavljena jako skupa, primjer ova ekipa je skuplja od Belupa, kvalitetan trener, stranci koji čine razliku, ono ekipa čudo za naše uvjete, jarun toplo hladno igra stalno, sad su doma dobili 5 komada od zadnjega, sta reci dalje, i danas im nema uvjerljivo najboljeg igraca raula floruca zbog kartona, jos neke probleme imaju sa ozljedama, ako su pametni trpali su f2 protiv sebe i ici ce kuci pjevajuci
Gori Poljud, raspodano sve odavno, gori krava, štala i čuprija, mi dvostruki uzastopno viceprvaci svita i tamo neki velšani koji su najgori ikad, pratim nogomet bas maksimalno, hrpa anonimusa tamo igra, teski panjevi neki, katastrofa repka, ramsey kao najbolji igrac a covjek u škotskoj nije prevaga, nema se sta rec nego idemo po kesu

Okej i ja cu da igram keca na Hrvatsku danas u triplu sa Spanijom 1 i Swiss 2&2+, ali kako mozes da kazes da pratis fudbal maximalno a Wales igraci su ti anonimusi? ne kazem da su dobri igraci ali ne mozes da kazes ni tako nesto.. ja koji pratim fudbal na MAXIMALNO znam pola tima Litvanije a ne Walesa :D

A kad se radi očito o nekom mladom dečkiću, koji napiše 20 redova ali ništa bitno, tipične dječje analize, i sve je natočio, rastočio potočio
By Jeffrey
#184660 Hrvatska - Švedska u19 tip over 4.5 žuta SS 1.85 niži ulog
- ukratko igra se u Portugalu, oba dvije repke kiksale u 1 kolu i sad je ovo postala bitna tekma jer tko izgubi danas otpada da može proči dalje. 1 kolo Hrva-Češka 3-3 u žutima, Portugal- Švedska 2-2 u žutima tak da po brojkama možemo očekivati tih 5žutih.
Ono što je jako bitno mladu repki Hrvatske vodi Šimunić a kod njega je pravilo " lopta smije proći a igrač ne" tak da očekujem da Hrv dobije najmanje 3 žuta. Sudi Grk Manouhos vrti se oko 4-5 žutih, sudio je upravo tekmu Portugal- Švedska kad je izvadio 4 vjerujem da zbog važnosti ide na 5+ .
Ulog niži
By Gallinari8
#184671 Daj jeff nemoj i ti zajebavati sto se tiče Lučkog radnika. Bio dečkić ili ne covjek pogađa nebitno kakve analize napise. Sta je jucer bilo covjek napise Ceska 1x a ti Poljska x2. I kako zavrsi na kraju? Evo i za Vukovar vec 2:0 ljudi vode. Dobar si tipser ali dobar je i on. Svaka cast obojici samo naprijed!!!
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Hrvatska - Švedska u19 tip over 4.5 žuta SS 1.85 niži ulog
- ukratko igra se u Portugalu, oba dvije repke kiksale u 1 kolu i sad je ovo postala bitna tekma jer tko izgubi danas otpada da može proči dalje. 1 kolo Hrva-Češka 3-3 u žutima, Portugal- Švedska 2-2 u žutima tak da po brojkama možemo očekivati tih 5žutih.
Ono što je jako bitno mladu repki Hrvatske vodi Šimunić a kod njega je pravilo " lopta smije proći a igrač ne" tak da očekujem da Hrv dobije najmanje 3 žuta. Sudi Grk Manouhos vrti se oko 4-5 žutih, sudio je upravo tekmu Portugal- Švedska kad je izvadio 4 vjerujem da zbog važnosti ide na 5+ .
Ulog niži

73min winn ....
By Lučki_radnik
Gallinari8 wrote:Daj jeff nemoj i ti zajebavati sto se tiče Lučkog radnika. Bio dečkić ili ne covjek pogađa nebitno kakve analize napise. Sta je jucer bilo covjek napise Ceska 1x a ti Poljska x2. I kako zavrsi na kraju? Evo i za Vukovar vec 2:0 ljudi vode. Dobar si tipser ali dobar je i on. Svaka cast obojici samo naprijed!!!

ne obracam pozornost na takve komentare, ti komentari su djecji ako cemo tako, bas kao sta si rekao jucer se česi poigrali sa poljacima, on najavio onog santosa kao da on igra a covik stariji od biblije i teska je prevara, na neviđenu sricu portugal osvojio to euro a na svjetskom se sramotili, to isto kao grci uzeli euro i nema ih vise na mapi..uglavnom rapsodija Vukovaraca, Robin je bog igre a kakva golcina za 4-0, strašan gol, gosti po golu doslovno nisu puknuli, ja osobno i hendikep jako naplatio
By Jeffrey
Lučki_radnik wrote:
Gallinari8 wrote:Daj jeff nemoj i ti zajebavati sto se tiče Lučkog radnika. Bio dečkić ili ne covjek pogađa nebitno kakve analize napise. Sta je jucer bilo covjek napise Ceska 1x a ti Poljska x2. I kako zavrsi na kraju? Evo i za Vukovar vec 2:0 ljudi vode. Dobar si tipser ali dobar je i on. Svaka cast obojici samo naprijed!!!

ne obracam pozornost na takve komentare, ti komentari su djecji ako cemo tako, bas kao sta si rekao jucer se česi poigrali sa poljacima, on najavio onog santosa kao da on igra a covik stariji od biblije i teska je prevara, na neviđenu sricu portugal osvojio to euro a na svjetskom se sramotili, to isto kao grci uzeli euro i nema ih vise na mapi..uglavnom rapsodija Vukovaraca, Robin je bog igre a kakva golcina za 4-0, strašan gol, gosti po golu doslovno nisu puknuli, ja osobno i hendikep jako naplatio

Ajde ti toči, rastoči, potoči, zicer kao Dubai itd., dobro ti je Teo rekao nedavno analize smiješne da nemogu biti smješniji, za ban, i kad pišeš pišeš gluposti čuj CG i Bugari politički nastrojena grupa, haha, šta ti je to politički nastrojena grupa, Bugari i CG pravoslavci u dobrim odnosima zemlje tako da zelen si još za kartone. Pao si na turcima kartone, na portugalcima, pao si LaL nedavno kad si isto natočio, padaš malo malo ali te nema na forumu da prokomentiraš svoj pad, tek si jučer iskomentirao pad i okrivio Bugare za pad a ne svoju nestručnost, a kad se prodje uzela se fina paprika. I baš bi volio vidjeti tvoje lističe da vidim koliko ti to točiš, jer svaki tvoj si natočio itd. I da u Poljskoj ću igrati na Poljake pa ćemo vidjeti tvoje Čehe kako su jaki i Santosa jer star i prevara. I vidim koliko se kužiš uspoređuješ Portugal i Grčku toliko o znanju
By Lučki_radnik
Jeffrey wrote:
Lučki_radnik wrote:

Ajde ti toči, rastoči, potoči, zicer kao Dubai itd., dobro ti je Teo rekao nedavno analize smiješne da nemogu biti smješniji, za ban, i kad pišeš pišeš gluposti čuj CG i Bugari politički nastrojena grupa, haha, šta ti je to politički nastrojena grupa, Bugari i CG pravoslavci u dobrim odnosima zemlje tako da zelen si još za kartone. Pao si na turcima kartone, na portugalcima, pao si LaL nedavno kad si isto natočio, padaš malo malo ali te nema na forumu da prokomentiraš svoj pad, tek si jučer iskomentirao pad i okrivio Bugare za pad a ne svoju nestručnost, a kad se prodje uzela se fina paprika. I baš bi volio vidjeti tvoje lističe da vidim koliko ti to točiš, jer svaki tvoj si natočio itd. I da u Poljskoj ću igrati na Poljake pa ćemo vidjeti tvoje Čehe kako su jaki i Santosa jer star i prevara. I vidim koliko se kužiš uspoređuješ Portugal i Grčku toliko o znanju

lipo si prisa kartone u ligi prvaka i jos prije toga, ajde nemam vrimena ni volje, svađaj se negdi drugdi, popij pivu i smiri doživljaje, sportski pozdrav
By Jeffrey
#184680 ti toči, rastoči, potoči, zicer kao Dubai itd., dobro ti je Teo rekao nedavno analize smiješne da nemogu biti smješniji, za ban, i kad pišeš pišeš gluposti čuj CG i Bugari politički nastrojena grupa, haha, šta ti je to politički nastrojena grupa, Bugari i CG pravoslavci u dobrim odnosima zemlje tako da zelen si još za kartone. Pao si na turcima kartone, na portugalcima, pao si LaL nedavno kad si isto natočio, padaš malo malo ali te nema na forumu da prokomentiraš svoj pad, tek si jučer iskomentirao pad i okrivio Bugare za pad a ne svoju nestručnost, a kad se prodje uzela se fina paprika. I baš bi volio vidjeti tvoje lističe da vidim koliko ti to točiš, jer svaki tvoj si natočio itd. I da u Poljskoj ću igrati na Poljake pa ćemo vidjeti tvoje Čehe kako su jaki i Santosa jer star i prevara. I vidim koliko se kužiš uspoređuješ Portugal i Grčku toliko o znanju
By Jeffrey
#184681 Bolje sam ja prošao od tebe u LP nego kao što si ti natočio Kustošija Jarun, ili neki dan Sevilla u Turskoj. I potoči si u čašu nešto jer jedino to možeš potočit a za analize moraš malo više imati znanja i vještine
By yoldza
#184682 Teo mu je to rekao jer je opisao FMP CZv kao loš klub i. Na kraju pogodio je tip...Jeff ne znam što napadas dečka takav stil piše...daje besplatno...bogami piše i neke info što dobro dodje u sljedećoj utak evo drugi put skida Vukovar...to za ban Teo nije bio u pravu to je stil pisanja ...i meni je dečko vrh sam sebi pravi Hype oko tipa nikog ne vara niti naplaćuje...jedino ovde je beef ZG - Split :)