Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
yoldza wrote:Teo mu je to rekao jer je opisao FMP CZv kao loš klub i. Na kraju pogodio je tip...Jeff ne znam što napadas dečka takav stil piše...daje besplatno...bogami piše i neke info što dobro dodje u sljedećoj utak evo drugi put skida Vukovar...to za ban Teo nije bio u pravu to je stil pisanja ...i meni je dečko vrh sam sebi pravi Hype oko tipa nikog ne vara niti naplaćuje...jedino ovde je beef ZG - Split :)

Pisat ću i ja od sada taj stil, i da jel znaš koliki je koef bio na Vukovar danas , teško je to bilo danas za pogoditi, jako teško....
By yoldza
#184686 Mrzim je baš ...ne koliko volim Partizan ali baš je mrzim...i to sve iz internet navijača CZv pamtim kad je igrao polufinale ili četvrtfinale Eurokup protiv Happel Tel Aviv...tad bio Duško Vujošević trener čitava kladionca navija protiv Partizana...od tad sam baš Anti CZV
By Jeffrey
#184690 Slovačka- Bih over 3.5 žuta kartona super sport ( dodati pobjedu Italije protiv Malte da digne koef malo) 1.81 koef ukupni
- Slovačka prvo kolo kiksala protiv Luxeburga, i sad nemaju više prava na kiks , i tražit će sigurno doma pobjedu protiv BiH, i pokušati ispraviti kiks iz 1 kola, BiH razbila Island, odlično odigrali utakmicu, dosta promjene od prijašnjih kvala , oslonac će biti na Kruniću i Džeki i ovo je više sad radna ekipa sa 2-3 zvijezde koji će ginuti za bodove, predsjednik saveza Vico obečao duple premije tako da očekujem da dobru atmosferu prebace na travnjak, Island je slaba ekipa i protiv Slovaka će se vidjeti njihova vrijednost i kvaliteta, ne ide im u korist što je vrijeme Iftara......
u Slovačkoj kad bi uzeli pobjedu riješili bi se jednog konkurenta. U toj skupini je Portugal za koje sam siguran da imaju to jedno mjesto sigurno, a za drugo će se boriti ove dvije repke. Utakmicu sudi Talijan Di Bello koji ima prosjek 5 kartona, i lak je na obaraču.
Uzeto u super sport margina 3.5 žuta jer drugdje je za 1 više
Last edited by Jeffrey on 26 Mar 2023, 11:31, edited 1 time in total.
By Jeffrey
#184691 Izašli su sastavi Hrv- Wales pa dvije singl oklade
Livaja daje gol koef 3,1 klada bet
Perišić daje gol 3.5 koef , Favbet
- igraju u svom Splitu, očekujem bar dva gola Hrv večeras a od tih dva najmanje bar jedan da bude od Livaje ili Perišića, jedan da zabije plus smo, a sve preko toga vrh.
Ulog niži i singl oklade
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE FAVBET, SREDNJI ULOG

ARMENIJA-TURSKA 4,5 KARTONA VIŠE
IZRAEL-KOSOVO 3,5 KARTONA VIŠE

ukratko solidni suci, imamo naboj u Jerevanu, Armenija uvijek igra dobro na pocetku kvala, nebi se cudio da ovo dobiju Turke koji su nista specijalno, postoji naboj i politicka situacija ovih država, vruc teren je uvijek tamo, ocekujem da se pocekicaju. U Izraelu ocekujem da se nešto pita i šiptare koji su solidna ekipa, barem imaju konje za trku u agresiji, moraju dati krvi jer jedino tako mogu nesto uzeti u gostima

LAGANO WIN, tako to izgleda kad se ide agresivno i u kost
By Mikelito86
SergioRodriguez wrote:Samo da pohvalim Mikelita, decko ubija ovaj futsal...samo pisi majstore pratim te

@lucki slazem se sa jedinicom vukovara...imaju jebenu ekipu...neznam koliko si ih gledao...onaj mali robin je igrac za vrh hnla...kakav majstor
. Hvala SergioRodriguez. Svakako cu napisat,tu smo da jedni drugome pomognemo sa parovima, nema smisla d se prepucavamo jer sigurno svaki ko nesto objavi, je to zato sto vjeruje u taj tip pa bio djete il matori, a na svakom od nas je da odluci ocel igrat taj tip il ne. A koliko pratim ima tu gore vrlo dobrih tipova za odigrat. Tako da nek nam bude sretno sa kladarom :D
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Izašli su sastavi Hrv- Wales pa dvije singl oklade
Livaja daje gol koef 3,1 klada bet
Perišić daje gol 3.5 koef , Favbet
- igraju u svom Splitu, očekujem bar dva gola Hrv večeras a od tih dva najmanje bar jedan da bude od Livaje ili Perišića, jedan da zabije plus smo, a sve preko toga vrh.
Ulog niži i singl oklade

Šteta, Perišić gol poništen, prečka, i ono što mu Krama nije dodao bio je blizu gola. Livaja ozljeda , baš baš šteta tako, kako se kaže tako blizu a tako daleko