Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Lučki_radnik
#184849 samo rezime od jučer za Hrvatsku, to je nogomet, kad ne zabijes primis, prosto nevjerovatno da svake kvalifikacije ista prica, opet ce biti borba

DANAS DOUBLE DUPLANJE FAVBET

SLOVENIJA-SAN MARINO 1.POL HENDIKEP ( -1.5) 1
SESVETE-BELISCE 1

Za prvi par sve poznato, Slovenci u Stožicama docekuju najslabiju repku na svitu, ljudi doslovno hodat ne znaju, operirani su od sporta. Igramo 1.pol hendikep na Slovence, ocekujem lagano trpanje od prve minute, imaju doktora Keka na klupi, okrenuli su u Kazahstanu utakmicu 2.pol i pokazali kvalitet i karakter, imaju napadacki potencijal jako dobar, za Šeška vjerojatno svi znate, sada imaju odličnog napadača iz Maribora Vipotnika, zabio strašan gol za pobjedu u Astani, ocekujem da oba budu starteri i da zabiju naravno.
Drugi par jake i skupe Sesvete protiv Belisca koje nema boda drugi dio sezone, sada dolaze bez trojice zbog kartone i jos neki ozljeđeni, da su kompletni nebi imali neke šanse, ovako jos manje, kasne im place zbog užasnih igara, pomladili su ekipu jos dodatno, ocekujem hendikep na domacina
By Lučki_radnik
#184850 DOUBLE ZA UTORAK, BET 365, SREDNJI ULOG

GRUZIJA-NORVEŠKA 1X
KOSOVO-ANDORA 1

Prvi par nas vodi u Adjarabet Arena u Batumi, jako moderan i dobar stadion, relativno je novi, od rujna 2020. Stadion je rasprodan, velika euforija je kod Gruzijaca, inače vole nogomet i repku samo nisu imali neke baš rezultate. E sad dalje od dolaska Willy Sagnola na klupu oni su postala ozbiljnija repka, uglavnom nisu kanta za nabijanje, imaju neku petlju. Da se vratimo na kvale za svjetsko u katru, tu su imali nekoliko zanimljivih rezultata, odma 1.kolo nesretno izgubili doma od Španjolske 1-2, Olmo u 90.oj, od Grka isto nesretno 0-2 ali do 90 je 0 bila, dobili su jednu Švedsku kući 2-0 a švedima je trebala pobjeda. Ako pogledamo sada osvojili su ligu naciju svoju uvjerljivo, bugari i makedonci bili tu sa njima. Da se vratimo na ovu utakmicu imaju sjajnu atmosferu jer ovo je sigurno najbolja generacija njihovog nogometa u ovom stoljeću, Kvaradona je bog, ko prati nogomet na bilo koji nacin sve zna, decko leti, uzima skudeto sa Napolijem, imaju velike šanse za polufinale lige prvaka, ova repka Gruzije nije samo on, imaju sjajnog vratara Mamardashvilija iz Valencije, to sta su oni losa ekipa nije do njega, imaju jos par dobrih igraca prema naprijed, jako zanimljiva ekipa. Norveška je jucer stradala od Španjolske, nisu bili dobri, bezidejni prema naprijed, malterne po golu nisu puknuli, prilicno su limitirani, Odegard za repku ne igra nista specijalno, nema Halanda i tu su prilicno ograniceni, obrana stoperi su katastrofa, veza su samo trkaci i daj loptu Odegardu pa sta on napravi, Rodri mu je jako usao jucer, a Gruzijci su poznati po agresiji i sigurno ga nece stediti, tako da ocekujem da ovaj ne ide maksimalno jer mu je bitnija eventualna titula sa Arsenalom, mislim prosto logično.
Drugi par u Prištini se ocekuje debeli hendikep, Kosovo je ozbiljna repka, bili su jako dobri u Izraelu, prema naprijed su posebnu opasni, Andora malo slabija od kisele vode,ne pita se tu njih apsolutno ništa
By SergioRodriguez
Solin-Kustosija 2 5.00 SS ulog minimalan

Za mene odlican par za probati na sitno. Kustosiju je oreuzeo Samir Toplak koji je za drugu ligu veliko ime i aigurno nije dosao da ispadne iz lige. Andy Bara poznati manager je takoder usao u klub s kapitalom i mozemo svasta ocekivati od Kustosije do kraja sezone.

Pobjedili su u Bijelom Brdu proslo kolo i sa optimizmom putuju u Solin. S druge strane Solin je lose krenuo u drugi dio sezone pa cu nedu porazima izdvojiti domaci od istog tog Bijelog Brda sa 0:3.

Cisto da se proba na ovu odlicnu kvotu, moze biti 3:0 za domace zato i je ulog minimalan ali pouzdam se u Samira i Baru i vjerujem da znaju sto rade.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:
Solin-Kustosija 2 5.00 SS ulog minimalan

Za mene odlican par za probati na sitno. Kustosiju je oreuzeo Samir Toplak koji je za drugu ligu veliko ime i aigurno nije dosao da ispadne iz lige. Andy Bara poznati manager je takoder usao u klub s kapitalom i mozemo svasta ocekivati od Kustosije do kraja sezone.

Pobjedili su u Bijelom Brdu proslo kolo i sa optimizmom putuju u Solin. S druge strane Solin je lose krenuo u drugi dio sezone pa cu nedu porazima izdvojiti domaci od istog tog Bijelog Brda sa 0:3.

Cisto da se proba na ovu odlicnu kvotu, moze biti 3:0 za domace zato i je ulog minimalan ali pouzdam se u Samira i Baru i vjerujem da znaju sto rade.

WIIIN 0:1
By Jeffrey
#184936 Nizozemska - Gibraltar tip Nizozemska daje 6+ golova. 1.57 koef Bet
- nema se tu šta puno pričati, blamaža protiv Fra, i igraju doma i vjerujem da će se htijeti iskupiti jednom top partijom. Gibraltar prvo kolo od "defenzivne" Grčke popio 3 komada, a mogao još 2-3 , Nizozemska već igrala doma sa Gibraltarom pa im dala 6, inače kad su vani svi ih pune i nebi se čudio da popiju 6-7-8 komada, a i Nizozemska će sigurno gledati da popravi malo gol razliku jer da nebi bilo na kraju da fali .
Kome je mali koef neka igra 6.5+ ali ja idem za gol nižu granicu i za jače. Mogu tu kombinacije i 2+ 1pol, više kornera sve prolazi po meni.
By SergioRodriguez
Nasir Jones wrote:Bravo SR! Dobra kvota. Inace dosta pratim sport, ali ovo prvi put cujem :) nisam ni znao za koji sport ide, kad pises 3-0 0-3 mislio da je odbojka :)

Hvala nasire, ma druga hrvatska liga nisu zvucni klubovi. Ovo sa 3:0 0:3 je slucajnost...sad kad citam i meni vuce na odbojku :lol: :lol:
By Lučki_radnik
#184994 DOUBLE HRVATSKA LUTRIJA, SREDNJI ULOG

POLJSKA-ALBANINA 3,5 ŽUTA OVER
MAĐARSKA-BUGARSKA 1

Poljaci nakon strdavanja u Pragu traže pobjedu ili će nakon 2 kola biti alarmantno stanje, dolaze dobri Albanci, brazilac Sylvinho je novi selektor, Poljaci su favoriti kući i pod imperativom pobjede, Albanci će igrati defanzivno svoje ali mislim da ne kao inače zbog Brazilca na klupi, svi znamo da Albanci znaju udriti, Poljska mora dati krvi nakon šta u prvoj utakmici nisu niti došli, ocekuje se dobra posjeta na tribini, sudi najkontroverzniji sudac u europi, covjek koji je svaki tjedan na orgijama po balkanu, velika prevara slavko vincic, to je nestvarno kolko ga se gura, u zadnjih 5,6 utakmica samo se priča o njegovim krađama, 2 primjera u ligi prvaka, barca pokradena protiv intera i cirkus guranje sitija protiv leipziga, onakav penal se samo sudi za zvezdu i nikoga drugoga
Drugi par na Puškaš areni, jednom od najboljih stadiona u Europi, Mađari protiv Bugara, krstajic neznalica je pred smjenom, čeka se da ovo izgube i dobije otpusno pismo, domacin jako dobra repka, odlični u ligi nacija, imaju uvjete, napreduju konstantno i njihov je realan cilj da budu među 2 repke u ovoj grupi, jednostavno su trenutno televizor u boji za bugare
By Teo
#185015 Slazem se za Madjare, to sam jos sinoc igrao po kvoti 1,58, to samo moze padati, Bugari pojma nemaju.

I Nagetsi naravno, to mi je dubl, to sam zaboravio navesti.
By 2paNN
#185041 Danas za ljude sa nasih prostora imam triple iz soccera kvote 3,69

Madjarska - Bugarska 1
Crna Gora - Srbija 2
Irska - Francuska 2

Madjari odmarali prvo kolo odigrali tekmu sa Estonijom u slabijem ritmu dobili 1-0, dok je Bugarska odmah na startu uprskala stvar sa Crnom Gorom. Smatram da su Madjari kvalitetniji, i jak jak orah pogotovo kod kuce sto smo videli u Ligi nacija.
Srbija otisla sa zeljom da u prvom prozoru uzme svih 6 bodova. Srbija ima kvalitetniji sastav od suseda, ne verujem u neku leprsavu igru ali rutinski 0-1, eventualno 0-2.
Irska vise nije to ta Irska, promenilo se dosta toga kod njih, dok sa druge strane imamo vicesampiona Francusku, koja je u prvom kolu dosta lako stigla do pobede nad Holandijom. Jeste da su lepo otvorili tu utakmicu pa im je bilo lakse i da je zavrse ali suvi kvalitet je na strani njih, i takodje smatram da ce i danas zavrsiti posao u prvom poluvremenu.

Srecno!