Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Ignja
2paNN wrote:Danas za ljude sa nasih prostora imam triple iz soccera kvote 3,69

Madjarska - Bugarska 1
Crna Gora - Srbija 2
Irska - Francuska 2

Madjari odmarali prvo kolo odigrali tekmu sa Estonijom u slabijem ritmu dobili 1-0, dok je Bugarska odmah na startu uprskala stvar sa Crnom Gorom. Smatram da su Madjari kvalitetniji, i jak jak orah pogotovo kod kuce sto smo videli u Ligi nacija.
Srbija otisla sa zeljom da u prvom prozoru uzme svih 6 bodova. Srbija ima kvalitetniji sastav od suseda, ne verujem u neku leprsavu igru ali rutinski 0-1, eventualno 0-2.
Irska vise nije to ta Irska, promenilo se dosta toga kod njih, dok sa druge strane imamo vicesampiona Francusku, koja je u prvom kolu dosta lako stigla do pobede nad Holandijom. Jeste da su lepo otvorili tu utakmicu pa im je bilo lakse i da je zavrse ali suvi kvalitet je na strani njih, i takodje smatram da ce i danas zavrsiti posao u prvom poluvremenu.

Srecno!

Dobro je sve ali sa ovim sastavom što je Srbija izvela mislim da se radi o namještaljki nekoj klasično ono 1 za 1 da bi obe repke obezbjedile plasman, nadam se da gresim posto i meni je sve isto na tiketu koji je odigran prije 4 dana, mada kad sam vidio sastav koji je izveo Piksi sumljam da bih opet spucao 2. Tako da dobro razmislite o 2 kojoj se ja iskreno nadam.
By petko87
#185074 Ja isto ovo imam ali sam igrao da daju po 2 gola favoriti.
Jos se cudim zasto je na Srb 1.90 2, a ako stvarno nameste nesto a to ce se videti znaci vise ne pratim to u zivotu… (ko da njih zabole hocu ja da pratim ili ne ali dobro)
By Ignja
petko87 wrote:Ja isto ovo imam ali sam igrao da daju po 2 gola favoriti.
Jos se cudim zasto je na Srb 1.90 2, a ako stvarno nameste nesto a to ce se videti znaci vise ne pratim to u zivotu… (ko da njih zabole hocu ja da pratim ili ne ali dobro)

Isti i ja imam stav oko toga, ovo ako bude namješteno tj. odigrano 1 za 1 prestajem pratit reprezentaciju ionako sam dovoljno razočaran sa njom što se tiče igre, zalaganja igrača, naravno uplitanja menadžera i stavljanje kluba ispred reprezentacije. Naravno ostaje nam vidjet da li gresimo u vezi ove utakmice
Last edited by Ignja on 27 Mar 2023, 20:34, edited 1 time in total.
By Ignja
SergioRodriguez wrote:Ma dajte ljudi kakvo namjestanje budite ozbiljni...

S obzirom da su sponzori reprezentacije a i klubova kladionice, nemoj ništa da te čudi što imamo sumlju za ovo.
By petko87
Ignja wrote:Nastavlja Srbija sa onim svojim sa splavova na utakmicu, raspad od igre...

Ima jos 45min da nas razuvere, ovo sto sam video u pp mogu i ja da odigram isto samo da sam spreman…