Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#185297 Valero Rivera over 5,5 (1,75) SS

Igrao ga prvu utakmicu po 4,5 granici u PSK i prosao lako sa 9 komada. Rezultat prve utakmice daje za pravo oba tima da se nadaju prolasku i onda se nadam da ce najbolji opet povuci

Kiel vs Dinamo 1. pol. Over 30,5 (1,85) SS

Kiel sve rijesio u Bukureštu tako da mozemo ocekivati utakmicu bez nekih obrana, tad je takoder bilo brdo golova a isto naravno ocekujem i danas. Ja sam uzeo prvo poluvrijeme a moze i cijela utakmica vjerojatno
By GS Warriors
kokolo50 wrote:Ne kužim kaj si igrao. Brača Costa 4+ oklada koju sam ja postavio je da će obojica zabiti minimalno 4 gola na tekmi. Ovo što je Sergio igrao je da će oHoryha i Vejin svaki zabiti minimum 3 gola na tekmi,a Vejin je imao šut iz igre 1/4 pa ne kužim što su ti tu priznali?

Riješeno, hvala vam obojici
By Rovinjez
SergioRodriguez wrote:Cekao cijeli dan da se negdje pojavi Kasparek u ponudi da ga opet naplatim..
Nigdje ga nema naravno...opekli su se u Bukurestu pa su se stisli sad :lol:

Nisu stavili ni alexa pascuala koji je bio jedino krilo jer Negru nije igrao, sutra takoder jedan solidan izostanak ali necu jos spominjati dok ga ne vidim negdje u ponudi, PSK koliko sam vidio nije danas dao igrace a jedino oni ponude nesto novo dok ovi lutrija, Germanija itd samo prepisu od SS
By Rovinjez
#185409 Moji prijedlozi za danas, dva igraca i dva zbroja..

Veszprem vs Szeged 1. pol. over 29,5 (1,85) bet365
Lemgo vs Lowen over 61,5 (1,88) bet365
Emil Madsen over 6,5 (1,75) SS
Sebastian Barthold over 3,5 (1,70) PSK

Veszprem sve rijesio prvi susret i danas je samo odradivanje posla, uzeo sam prvo poluvrijeme kao Kiel jucer a mogli bi da ne kažem morali prebaciti i ovih 60,5 po 1,95

Lowen stalno igram tako da to valjda svi znaju koji prate ovu temu, brza moderna ekipa koja igra na puno golova pa nek nastave

Madsen ce igrati stalno ili gotovo stalno na tom desnom vanjskom u pokušaju da se Prode ovaj aalborg. Sutira penale s kojih je uglavnom siguran i nakupi li tu nesto ide over

Iako ce onaj polu mrtvac Juul vjerojatno opet sutirati penale ja na ovoj granici moram bartholda, igrat ce puno na krilu i prvu je dogurao do 5 komada bez penala ne vidim zašto nebi opet
By mrsincobain
#185410 Supersport drzi Olsena na 3.5, a vidim da zadnjih 4-5 utakmica nikako nije prisa tu granicu, proslu protiv aalborga sutira 0/3.. isplati li se to igrat minus ili nesto propustam
By kokolo50
#185414 "Dedu" ja osobno nikada ne bih igrao under. Naročito na grani 3.5. Ako mu krene može i 10 zabiti. Ne kažem da neće doći under,ali po toj grani meni je void.
By SergioRodriguez
#185415 Jel moguce da bet neda budesligu u ponudu? Ocito smo ih toliko uzeli da se ne usude stavit u ponudu uopce njemce vise. Oni biraju granice kvote i svejedno im ne valja...ima jos 4 sata do utakmice pa se nadam da ce stavit...ali prije je bilo dan prije redovno