Jeffrey wrote:Ante Tomić 14.5 - admiral
- nebitna tekma za Joventud ako ga tu bude trošio onda trener nije baš pametan
Istina, prometey dobio..ante odmor ako ima logike
Rudy5 wrote:Nije im nebitno nego upravo suprotno ,Turk(s uracunatom pobjedom) i Hapoel imaju po 13 pobjeda u drugoj grupi,a prednost domaćeg terena na jednu utakmicu u daljnjim fazama ostvaruje momčad s najviše pobjeda u obe grupe ,pa se gledaju daljni parametri ,koš razl ..
2paNN wrote:https://prnt.sc/oEfIaTMtfHdC
Danas ocekujem jednu dobro utakmicu od Zvezde i zbog toga sam odigrao njene sada glavne igrace. Campazo da odigra jednu kvalitetnu partiju i da puni sve kolone, Nedovic ce igrati normalnu minutazu i od njega ocekujem da krene da pogadja sut protiv najlosije odbrane u EL. Valencia brani lose te visoke igrace koji znaju da se otvore i za tri, pa zbog toga Fica i Bentil plus. I na kraju krajeva ako sve dodje dolazi i novi Lebranko vise od 2.5, morao sam i njega imace dva suta za tri jedan ulazi kao kap, pionir u delerijumu.
Srecno!
Rudy5 wrote:Turk Telekom-Buducnost (8.5) 1
Ovdje su stvari jasne ko dan ,turk koji ima sustav i igraju sjajno cijele sezone a s druge strane buducnost čija igra ne liči ni na šta iako imaju neke dobre pojedince.Can koji je više od jednog desetljeća bio pomoćni trener radi neviđenu stvari i sigurno će dobiti nagradu za najboljeg trenera u turskoj..osovina je sjajna Taylor Grant Bouteille Sestina i Jones koja igra vrhunski cijele sezone predvođena Grantom koji je vrhunski u obrani a i prema naprijed dok je Bouteille klasa čak i za Euroligu,pratim ga još i u franc. U Ankari su sjajni cijele sezone,imaju omjer 16 2 a Budućnost se na strani cesto raspadne .Turku je dosta važno za 2 poziciju da prestignu Hapoel jer bi u tom slučaju mogli izbjeći Bursu koja je najjača ekipa u drugoj skupini s kojom se križaju te u onom trokutu(Bourg Bursa Brescia) najnezgodnija ekipa na jednu utakmicu u PO ...očekujem tu laganini pobjedu 10+ razlike
Real isto nosi pobjedu vcrs,dosta problema ima Fener u ekipi što na terenu što zbog ozljeda,Joventut takodjer mislim da lagano dobija litvance
Zadar mora vcrs dobiti Cedevitu nakon onih scena iz prošlog vikenda
Rovinjez wrote:Youssoupha Fall under 10,5 (1,95) bet365
Bio sam malo skeptičan dal' uzeti da ne bude neka opuštena utakmica s puno lakih poena ali hocu ipak jer se on nikad nije naigrao protiv moustaphe falla a granica je stvarno izazovna. Prvu utakmicu 2 poena i sut 1/3 a to sut se kod njega odnosi na neki off skok, zakucavanje ili neko lako polaganje oko kosa jer on drugi skill nema. Fall u pravilu lako sprječava sve te stvari i morat ce stvarno biti neka meka utakmica da bi on otisao u over za svojih 20-25 min max
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]