- bitnija tekma New Orleans , mislim da će Denver odmarati bitne, tak da idem u sigurniju verziju, a nebi se čudio pobjedi NOP.
U dobroj je formi. Ide na Jokica za kojeg je poznato da ispada dosta u fazi odbrane. Jedini problem mogu biti potencijalne licne greske ali se nadam da ce ih veceras izbeci.
Bice tu prostora da odigra litvanac partiju kakvu generalno pruza, a to je 10+/10+. Egal tekma u svakom slucaju sa ili bez Jokica, Denver ne brani dobro C, tako da par ima value.
Srecno!
Derbi istocne konferencije, poslednja sansa za Boston da pokusa napasti prvo mesto i domaci teren do kraja PO. Ove sezone u Wisconsinu imali smo zanimljiv duel, koji je resen nakon produzetaka iako su gosti bili liseni usluga najvecih zvezda Tejtuma, Brauna i Horforda.
Tejtum protiv Baksa ove sezone 41 poen, imao je i prosle sezone 42 i 46 ukljucujuci regularni i po. Ocekujem i veceras raspucanog Dzejsona, koji je oborio malo ritam u martu, ali u poslednjih par meceva dize tempo za zavrsnicu, pa tako na poslednjih pet duela belezi 34,15,36,34,28.
Izvinjavam se na nesti slabijom aktivnosti, nadam se u PO drugoj prici, nestalo mi je volje da uopste igram tikete.
Skor 5/9
Derbi veceri, prenosi TNT, ovo igram samo zato sto ovaj covek puni ove slabasne ekipe non stop, pa me bas zanima da vidim hoce li i veceras da ide u over ili ne. Sve se zna, prva opcija u napadu, fizikalije na max, popravio sut, ako gadja bacanja vise od 50% ima sanse za over. S druge strane Tatum i Celticsi motiva nece faliti tako da to je to…
Spajam i njega i Tatuma u dubl i svu 4icu glavnih potrosaca u jedan tiketic i igracu PRA Tatum i Janisa takodje… veselo!
Na osecaj. Losa forma, ali Janisova nocna mora u matchup-u, najvise ga uzimam zbog minuta, mogao bi na nekih 25+ pa da ga ustopuje kao lani u PO. Serija 7/9 overa kontra MIL u poslednje 2 sezone, da jednom doda takodje vrlo realno, ali kvota vise za neki dubl. U principu ako udje jedna trojka, tri poena ce nekako izmisliti i ako je teska cigla, narocito van svoje dvorane.
Povreda je iza njega, počeo je da igra svoju standardnu minutažu, restrikcija nema, malo me brine jer je B2B al’ sama činjenica da je u startnih 5 dovoljno govori koliko Milwaukee večeras želi dobiti ovu tekmu i zacementirati prvo mjesto na istoku.
Statistički ovaj pick na zadnjih 20 mečeva je 14/20 što je 70%. Gledajući startne petorke Giannis bi trebao na Tatum-a, Jrue&Brown, Khris bi trebao biti malo pošteđen u defanzivi pa vjerujem da može iz ove postavke profitirati sa skokovima. Tatum&Brown će ispaliti minimum 15-ak trica, eventualne promašaje bi morao u dosta situacija da kupi Khris.
U ovom duelu koji je igran sredinom februara gdje je Boston nastupio sa “rezervama” Khris je za 25 min uhvatio čak 11 lopti. Znam da će večeras biti druga priča al’ po meni pick itekako ima vrijednost, ja ga očekujem na 5-6 sigurnih skokova.