Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#185703 Double iz super sporta koef 1.98 za jače
Real-Valladolid tip 1
Fener-Bešiktaš više 5.5 žuta
- derbi u Turskoj i to u svim pogledima, gradski, tradicija, veliko rivalstvo doslovno živi se za ovakve tekme. Fener i Bešiktaš ove sezone na prosjeku su 2+ kartona po tekmi, ali to sve pada u vodu kad se radi o derbiju. Sudi najbolji sudac za kartone ove sezone broj 1 po tome Meler 5.6 ž po tekmi i 0.5 crvenih , donio mi ove sezone već love sudio Fener-Gala 10ž/1c , Transbodpor Fener 7ž1c, Gala Bešiktaš 7ž znači sudi derbije i vadi kartone, očekujem to i danas i svakako mi ovo value .
Minus okladi je da je nakon potresa pala mala agresivnost i kartoni, ali očekujem uskoro da krene po starom bliži se kraj lige tako da važnosti tekme će doći do izražaja .
Real-Valladolid, očekujem od Reala reakciju nakon poraza u ligi od Barce, za 3 dana kup, pa očekujem da sa pobjedom idu na uzvrat kupa da zadrže dobru atmosferu, bolji su od Valladolida u svim linijama tako da po meni f2.
By Jeffrey
#185735 Idem malo ranije sa pikom da ne padne koef
Barca - Real tip X2 1.67/bet srednji ulog
- očekujem da Real napadne Barcu u uzvratu kupa i dadnu 100% sebe jer po meni jedino što mogu uzet od trofeja je taj kup, ove sezone, realno imaju igrače za to, a igrački i po rosteru usudio bi se reći da Real ima malo jači roster od Barce, Pedri i Dembele fale Barci i toćo nije mali izostanak. Kad se uzme da se dvoznak plaća tak dobro moram uzet value je tu veliki, a još Barci igra X di ćeš bolje. Real odigrao danas odlično, napunili su Valladolid puni samopouzdanja idu u Barcelonu. Ovo igram srednji stake jer meni koef nerealni ovo je tekma 50/50
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Double iz super sporta koef 1.98 za jače
Real-Valladolid tip 1
Fener-Bešiktaš više 5.5 žuta
- derbi u Turskoj i to u svim pogledima, gradski, tradicija, veliko rivalstvo doslovno živi se za ovakve tekme. Fener i Bešiktaš ove sezone na prosjeku su 2+ kartona po tekmi, ali to sve pada u vodu kad se radi o derbiju. Sudi najbolji sudac za kartone ove sezone broj 1 po tome Meler 5.6 ž po tekmi i 0.5 crvenih , donio mi ove sezone već love sudio Fener-Gala 10ž/1c , Transbodpor Fener 7ž1c, Gala Bešiktaš 7ž znači sudi derbije i vadi kartone, očekujem to i danas i svakako mi ovo value .
Minus okladi je da je nakon potresa pala mala agresivnost i kartoni, ali očekujem uskoro da krene po starom bliži se kraj lige tako da važnosti tekme će doći do izražaja .
Real-Valladolid, očekujem od Reala reakciju nakon poraza u ligi od Barce, za 3 dana kup, pa očekujem da sa pobjedom idu na uzvrat kupa da zadrže dobru atmosferu, bolji su od Valladolida u svim linijama tako da po meni f2.

Prelagano, nije neka fora :)
By JohnnyNoCash
#185811 Giannesi - Fognini 21.5+ 1.75

Talijanski okršaj u Estorilu. Gledao sam Giannesia protiv Krutykha, ušao loše pa kasnije zaigrao bolje, vidim nakon toga riješio Marožana, Fabio ovdje direktno upao u glavni ždrijeb. Losa forma don Fabia, koji bi mogao danas da prekine taj loš niz poraza, tako da očekujem set minimalno, također i od Giannesia očekujem kakav takav otpor, pa mi je ovo najizgledniji meč na tri seta, s toga over gemova.
By Jeffrey
#185827 Bilbao-Osasuna tip over 4,5 žuta super sport za jače
-gledam svojim očima i ne vjerujem da stavljaju 4,5 marginu, pa ovo je mrtvi poklon, a zašto uzvratna tekma za prolaz u finale, a sam ulaz u finale nosi izlaz u europu, jer kroz ligu teško da će proči i bilbao i osasuna, sljedeća stvar čuj 4,5 margina , prva tekma 6ž, a Osasuna inače jedna od grubljih ekipa, 74Ž5C u ligi za 27 tekmi, prosjek znači 3 , Bilbao na prosjeku 2 , sudi Carlos del Cerro Grande vrti se 4-5 žutih ali vjerujem da ide sutra na 5 žutih, i ovo moram napasti.
By Jeffrey
#185828 Barca-Real over 5,5 žutih kartona super sport srednji ulog
Uz Real X2 što sam igrao jučer, idem i sa kartonima, sve se zna, clasiko, veliki rivali, borba za trofej, tak da se nema šta tu pisati sudi Juan Martínez Munuera dobar za kartone, sudio prošle godine Real -Barca 4-4 u kartonima, neka sad bude 3-3 svi zadovoljni