Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By toshiba86
toshiba86 wrote:Stresao Rovinjež njih danas ko mašina masline.Još da nisu ove notifikacije me peglale nešto dans baš šteta.Motley 17. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moj zajeb.Motley ima 12 krivo sam gledao uh baš šteta da nije još obavio hahaha. :o
By UcenikBGD
iDjoleQ wrote:Nece se Smailagic naigrati danas, napravio 2 faula svi igraju sa 2 sem njega :D :D

Pa svi ostali imaju mozak osim njega!!!
Pogledaj mu statistiku, lik ima vise faula nego poena, ne moze da sastavi 10 minuta u igri bez 4 faula. Da ga je ostavio u igri sa 2 faula u naredna 2 minuta bi napravio treci pa cetvrti. Totalno nekontrolisana osoba, pogledas mu facu, totalno pogubljen,da ga zaustavis u sred napada i pitas kako se zove tesko da bi odgovorio tacno iz prve. Slicno ponasanje kao Aleksa Avramovic, ljudi upadnu u delirijum kad udju u igru,samo trce kao da su pogubljeni,Zeljko ako od nekog dobije infarkt na terenu ce biti Smajlagic ili Aleksa,100% !!!
By Rovinjez
#185856 Ma 12 ima ovaj glupan a morao je odavno bit u overu da ne promasuje zicere na 10 cm od kosa, sad nece vjerojatno vise ni ulaziti jer ovi degenerici od galate ne mogu picku svoje matere pogodit danas
By mrsincobain
Rovinjez wrote:Ma 12 ima ovaj glupan a morao je odavno bit u overu da ne promasuje zicere na 10 cm od kosa, sad nece vjerojatno vise ni ulaziti jer ovi degenerici od galate ne mogu picku svoje matere pogodit danas

Strasno nesto, gledam utakmicu, ne mogu sa mula u more..Russell 1/9 iz igre :roll:
By petko87
UcenikBGD wrote:
iDjoleQ wrote:Nece se Smailagic naigrati danas, napravio 2 faula svi igraju sa 2 sem njega :D :D

Pa svi ostali imaju mozak osim njega!!!
Pogledaj mu statistiku, lik ima vise faula nego poena, ne moze da sastavi 10 minuta u igri bez 4 faula. Da ga je ostavio u igri sa 2 faula u naredna 2 minuta bi napravio treci pa cetvrti. Totalno nekontrolisana osoba, pogledas mu facu, totalno pogubljen,da ga zaustavis u sred napada i pitas kako se zove tesko da bi odgovorio tacno iz prve. Slicno ponasanje kao Aleksa Avramovic, ljudi upadnu u delirijum kad udju u igru,samo trce kao da su pogubljeni,Zeljko ako od nekog dobije infarkt na terenu ce biti Smajlagic ili Aleksa,100% !!!

E kad grobar kaze nesto ovako ja kao delija samo mogu da dodam, lik je klasicna mazga, kao magare neko kad mu pogledas facu… i nasankali smo se kao retardi, jos ima da se igra ali ne izgleda dobro uopste… jbm li ga usta ona glavata, pih
By UcenikBGD
NeLePFC wrote:Izgleda ce sve da nas prejebe Smailagic. Kakva panjina nemam reci. Jos sam se dvoumio izmedju njega i Tristana

Ja bih igrao Tristana da sam imao gde. Nigde ga nisam video u ponudi. Momak je skolovan igrac,za razliku od ove paljevine iz Koteza. Jedino sto je Tristan mekan,klasican tatin sin koji ne grize i boli ga kita da se cima u odbrani,zato nista od njega ozbiljno biti nece,ali za ove domace lige i indijance je klasa,meka ruka,visina itd itd jedino sto nema zelju da grize